Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Hanımlar şimdilik listemiz böyle olucak

3 duamız var sayıları belli okumalara pazartesi başlayacağız nasipse

O zamana kadar çokça okuyabilirsiniz...

7 defa okunucak

La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.

70 defa okunucak

Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”

100 defa okunucak

«Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.»

MMorsalkimm

zeyno genc

MssPARE

Aktif Lora

Peeves

-kuzeyildizi-

A Ada-Anne

@selin18

Nevreste

esoss88

kunfeyekun__

Life light

mutlulukbenihicbirakma

mutlulukbenihicbirakma kardeşi

iyilik_guzellik

nursevdi

B begonviil

G Gunduzguzell1

YagmurSendeanlarsn

MssPARE ikinci niyetim

MssPARE katılmak istiyorum canım.

O kadar güzel kuvvetli dualar ve esmalarki Allah celle celaluhu kabul etsin dualarımızı amin

Canım bir şey istiycem diğer arkadaşlar da kabul ederse dua yayınlama saatini akşam yaparmısın dokuz gibi. Gündüz çalışanlar akşam daha rahat okur yada yatsı namazı artık geç kılınıyor namazdan sonra okuruz

Tamam arkadaslara sorarız öyle de olur

Diğer gruplar aksam paylaşıyor üst üste binmesin dualar etiketler diye ben hep sabah paylaşıyorum

Ertesi sabaha kadar oldugu için okumalar çalışanlar akşam da okuyabilirler değişen bir şey olmaz yine de soralım arkadaşlara ❤❤

Bencede sabah olmasi daha iyi. Zaten ertesi sabaha kadar vakit oluyor isteyen aksamda okuyabilir.

Sabah olması daha iyi, yıllardır sabah paylaşım yapıyorsun paremm ve alıştık. Çalışan arkadaşlar (bende çalışıyorum) akşam 9 dan sonra okuyup bildirim yapılabilirler. Geç kalınmış olmuyor.

Hemen okuyup bildirim yapamadığı için gün boyu huzursuzluk gibi bir durum varsa, benim gibi yapabilir kunfeyekun__ Sabah namazdan sonra işe gitmeden okuyorum. niyet paylaşılınca da duasını okuyup, okuduğum esma zikir dua hepsini niyete bağışlıyorum.

Bencede sabah olmasi daha iyi. Zaten ertesi sabaha kadar vakit oluyor isteyen aksamda okuyabilir.

Iki grubum var kızlar biliyorsunuz arka arkaya paylaşıyorum sabah erkenden ki öğle sonu iş telaş gezme tozma olmadan okunsun diye bide akşamda okunabilir

Yıllardır aynı saatte paylaşım yapıyorum aksatmadan arkadaşımız sanırım okuyup bitirmek istiyor gün boyu aklında kalıyorsa o yüzden akşam istemiş olabilir....

Düzgün günlük okunduğu sürece 24 saat içinde sabah akşam fark etmez

Yinede kızlar fikirlerini yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…