Tertemiz bir sayfa ❤

ertugrulunhalimesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.892
Spor puanları

Chlocthing => 10 puan
Cardio => 10 puan
Eva => 10 puan
Leslie => 10 puan
Plates => Dakikası 8 puan
İp atlama => 1 adet 1 puan
Mekik => 1 adet 1 puan
Squat => 1 adet 1 puan
Plank => Saniyesi 1 puan
Bölgesel hareketler => Dakikası 10 puan
Jillian => 10 puan
Koşu => Dakikası 10 puan

Üyeler 17.01.2022G. KiloK. Kaybı + / -Hedef Kilo
@Li_zigi 66.5055
E Elif_Eylul 76.0070
M MissHayaLet 57.1054
F Frozen01 68.2065
C Chikolata_gozlum 60.25052
C _CikiLeta 60.6055

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_20211222-173126_Chrome.jpg
Screenshot_20211222-173114_Chrome.jpg

Burası benim sayfam bana ait 😊 kendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım :sampiyon: tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak :olamaz: ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar :kahve: yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da :kızgın: bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻
Bu kadar kisa sürede bu kadar verebilmek cok güzel de saglikli mi peki,hic sanmam o_O

Burası benim sayfam bana ait 😊 kendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım :sampiyon: tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak :olamaz: ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar :kahve: yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da :kızgın: bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻
Eeeeeee bir hayırlı uğurlu olsun sunu da benden olsun o zaman 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Bu kadar kisa sürede bu kadar verebilmek cok güzel de saglikli mi peki,hic sanmam o_O
Teşekkür ederim gercekten çok sağlıklı canım yani yitiksifanin asıl olayı kaybettiğimiz şifayı geri kazanmak için uygulanan sağlık diyeti😊 ben migren hastası bir insanım geceleri ağzım açık uyurdum burnumdan nefes alamazdım ayaklarimda yoğun ağrılarım vardı hepsi gitti gercekten oldukça başarılı bir yöntem

X