Biri banada yardim edebilir mu buraya hep google uzerindenmi giricem ben indirme yokmu uygulamayiKızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?
Bilmiyorum ki ben de google'dan giriyorumBiri banada yardim edebilir mu buraya hep google uzerindenmi giricem ben indirme yokmu uygulamayi
STANLY YADA STARBUCKS TERMOSLARII COK COK İYİKızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?
evet şu an hepten uçmuş durumda. ben o yıl hem indirim hem de kuponlarla almıştım. şimdi fiyatları çok daha uçukZojirushi pahaliymis baya
Kesinlikle stanleyKızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?
Şeytan seni gorünceKızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?
Kızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?