Termos Önerisi

Hangi markayı tercih etmeli?

• Ankete Katılan
    161

albatroza

elbet roza elbette
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
5.578
9.386
128
Kızlar kayınvalideme hediye termos alacaktım. Sonra dedim ki neden evimdekini ona verip, kendime daha iyi bir marka almayayım. Kayınvalidemin istediği tarz bende var. Ben onu kullanmadım hiç. Ben de daha kaliteli bir şey istiyordum. Hangisini önerirsiniz?

Edit: Kayınvalideme vermeyi düşündüğüm termos çeyizim için aldığım Taşev marka termos, hiç kullanmadım.

Son düzenleme:
Biri banada yardim edebilir mu buraya hep google uzerindenmi giricem ben indirme yokmu uygulamayi

Stanley kesinlikle. Pikniğe gitmiştik döndüğümüzde hemen bosaltamamistim içini aradan 10 saatten fazla geçmişti boşaltmak istediğimde elimi altına koydum en fazla ne kadar sıcak olacakki diye bildiğin elim acıdı ısıdan.

ben de zojirushi var. japon markası. yapı olarak da ince ve hafif. ağırlık yapmıyor ve çok yer kaplamıyor. çok memnunum. fiyat olarak yüksek. ben pandeminin ilk yılı indirimlerini takip ederek almıştım.
ama bunu dışında, kullananlar stanley den de çok memnunlar.

STANLY YADA STARBUCKS TERMOSLARII COK COK İYİ

Zojirushi pahaliymis baya
evet şu an hepten uçmuş durumda. ben o yıl hem indirim hem de kuponlarla almıştım. şimdi fiyatları çok daha uçuk hafif ve ince olması cazip gelmişti. az yer kaplıyor çantada.
isterseniz stanley bakın. onu da kullananlar çok memnun.

Kesinlikle stanley

Şeytan seni gorünce
Ayrıca starbucks termos

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 155
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…