- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.719
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Demi ya o var bir deArkadaşlar konunun fake olduğunu “eşimle her gün bebeğe sarılıp uyuyoruz”dan anlamadınız mı gerçekten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi ya o var bir deArkadaşlar konunun fake olduğunu “eşimle her gün bebeğe sarılıp uyuyoruz”dan anlamadınız mı gerçekten?
Bi de konu sahibi geri gelip "Aynen ya Strobe'un dediği gibi şey ettimdi" diyormuş. "Ula o benim kendimi konuya ikna hikayem, sen kendininkini bul" diye çıkışırım valla.Geçen yıl kilo verebilmek için mide botoksu olup da bu gün içinde bulunduğu durum yüzünden yetmişli kilodan ellilere düştüğünü söyleyen arkadaş azıcık olsun kelime oyunları yapmasın mi!?
HmmBu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Ne kadar tuhaf insanlar varmış diye değiştirmek istiyorumDünyada ne kadar iyi insanlar varmış
Yok kuzum ..sen de onun gibi temiz kalplisin ..kızın kalbini okumuşsun.. hissetmişsinBi de konu sahibi geri gelip "Aynen ya Strobe'un dediği gibi şey ettimdi" diyormuş. "Ula o benim kendimi konuya ikna hikayem, sen kendininkini bul" diye çıkışırım valla.
Şu yorumdan demogoji akıyor. Bir de kalp falan koymuşlar ponçik ponçik asndkdklfBu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
adının u.mut olması babında yazmış onuevlat edinme de esin işi soruluyor tabiki ama yakışıklı olduğuna bakılmıyor
Ne alaka
İki köy okulunda çalıştım ikisinde de anasınıfı vardı. Bir sürü köyde var. O köy okulunda ilkokul hatta ortaokul okuyan çocuklar öncesinde anasınıfına gidiyor yaÇalıştığınız köyde anaokulu mu var, ben o kısma takıldım
Maşallah harikasınız.Ben bir liseden beri bir dernekte gönüllü olarak yetim çocuklarla çalıştım. O zaman hep yetim öksüz bir çocuğa yuva açmak hayali kurdum da. Bir de rahim kanseriydim atlattım. Doktorum dedi çocuğunuz olmayabilir. Başka bir çocuğa yuva açabilirsiniz dedi. Bende bu yüzden hiç üzülmedim direk bu bebeği istedim
Siz o yüce gönüllülükte değilsiniz, dert etmeyin. Sizlik bir mevzu yok.Bir de insan kendi çocuğu olabilecekken neden evlat edinme hayali kurar onu da anlayamadım.