Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Geçen yıl kilo verebilmek için mide botoksu olup da bu gün içinde bulunduğu durum yüzünden yetmişli kilodan ellilere düştüğünü söyleyen arkadaş azıcık olsun kelime oyunları yapmasın mi!?
Bi de konu sahibi geri gelip "Aynen ya Strobe'un dediği gibi şey ettimdi" diyormuş. "Ula o benim kendimi konuya ikna hikayem, sen kendininkini bul" diye çıkışırım valla.

Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun☺️ Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Hmm 🤔

Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun☺️ Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Şu yorumdan demogoji akıyor. Bir de kalp falan koymuşlar ponçik ponçik asndkdklf

evlat edinme de esin işi soruluyor tabiki ama yakışıklı olduğuna bakılmıyor
Ne alaka 🙄🤔
adının u.mut olması babında yazmış onu
kadın kanser geçirmiş
çökmüş
eşi yakışıklı ve varlıklı ir adam herhalde kendini kötü hissediyordu evlilik içinde
bebeğin adı Umut, hayatıma umut girdi gibi...

bakınca geçrekten dizi senaryosu ama
ben de üyeyi eskiden hatırlıyorum

Hayırlı olsun çocuğun tabiki bırakma insan çocuğunu nasıl bırakır ..

Ben bir liseden beri bir dernekte gönüllü olarak yetim çocuklarla çalıştım. O zaman hep yetim öksüz bir çocuğa yuva açmak hayali kurdum da. Bir de rahim kanseriydim atlattım. Doktorum dedi çocuğunuz olmayabilir. Başka bir çocuğa yuva açabilirsiniz dedi. Bende bu yüzden hiç üzülmedim direk bu bebeği istedim
Maşallah harikasınız.

Benim akrabamin çocuğu olmadı,yeğenini miras için evlatlık almak istedi.
Yaşları baya var hani akrabalar birde.
Mahkeme 2 sene sürdü gelmişler 40-70 yaşına insanlar.
Kaldiki kimsesiz bebeği üzerine almak o kadar kolay değil.
Kan bağı olsa,akrabalık olsa istiyoruz deseler tamam o zaman işler çabuk ilerliyor.
Ama evlat edinmenin o kadar çok şartı var ki kolay değil can emanet ediliyor.
Bununla burada dalga gecer gibi konu açılması konu sahibinin ileri derecede hasta olduğunu gösterir.
Prim vermemek lazım böylelerine.

Son düzenleme:
X