- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Fake üye duaları kaptıKayınvalidenizi hiç ilgilendirmez sizin hayatınız.. bırakın küssüm hatta siz de konuşmayın. Çok güzel bişey yapmışsınız rabbim iki cihanda da yüzünüzü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake üye duaları kaptıKayınvalidenizi hiç ilgilendirmez sizin hayatınız.. bırakın küssüm hatta siz de konuşmayın. Çok güzel bişey yapmışsınız rabbim iki cihanda da yüzünüzü güldürsün
sevdiğim üye demedim ama tanıyorum evet bdv den.en son da sınıfımdaki çocuğu babası kaçıracak diye konusu vardı ona da şaşmıştım mesela.okul yönetimine bildireceksin olacak bitecek.gerisi onları bağlar.neden çırpındı hiç anlamadım o konuda daEski üye, konu açıp duruyor, bi aşinalık var sadece. Konularda max 2 sayfa cevap verip ya da iki kelime "Sorun çözüldü, selametle " gibi kısa kesen birini ne ara tanıyıp sevecekler onu anlamadım.
kudra ne zaman ben dr um dedi yahuu?kafalar pırıl pırıl.ama ben dr um bana anlat evladımmmCüretkar konuşamaz.
Gerçek bilim insanları her noktada açık görüşlü olurlar. Yani insan sevgisi olmayan,
Cevaplarda ki seviye kimle görüştüğümüz ü ortaya koyuyor. Neyse üzülmeyin asistanlık da pratisyen hekimlik de güzel ve saygın meslekler
Çünkü başka topiklere samimi olmuş insanlarla. Aynı knack gibi. Öyle olunca insanlarda otomatikman koruma içgüdüsü oluşuyor. Örnek knack olayında. Biz fake dedikçe bizimle tartıştılarYok bu o değil bence. Ama aşağı kalır yanı yok. Bütün millet tanıdığımız bildiğimiz üye diyor baksana
Öyle muazzam bir konu ki hala zirvede asla kapanmayacak gibi. Başlangıçta konuya inananların geri dönüşleri, ilk yorumu okuyup gidişatı görmeden güzelleme yapanlar, daha sonra güzelleme yapanlara durumu açıklama çabaları ve genel durum analizi, konuyu idrak eden zirvedekilerin minik tatlış espirileşmleri, tüm bunlar olurken kendi içinde tartışan minik guruplar.
Üye ile samimi olanlar ama şimdi inkar edenleri de unutmaÖyle muazzam bir konu ki hala zirvede asla kapanmayacak gibi. Başlangıçta konuya inananların geri dönüşleri, ilk yorumu okuyup gidişatı görmeden güzelleme yapanlar, daha sonra güzelleme yapanlara durumu açıklama çabaları ve genel durum analizi, konuyu idrak eden zirvedekilerin minik tatlış espirileşmleri, tüm bunlar olurken kendi içinde tartışan minik guruplar.
Sizin çocuğunuz mu olmuyordu neden böyle bişi yaptınız? Bir de insan kendi çocuğu olabilecekken neden evlat edinme hayali kurar onu da anlayamadım.
Ben şahsen yeri geliyor kendi çocuğuma zor bakıyorum bunda da utanmam gereken bir şey göremiyorum. Burdaki insanların çoğu da aşağı yukarı bu durumda.
Sizin dar çevreniz doğurduğu çocuğa bile üfleyerek pufleyerek ,lutfetmis gibi bakabilir,başkasının doğurduğunu sahiplenmek anca kısır insanların yaşı kırka gelirken yaptığı 'son çare' olabilir. Ama dünya neyse ki sizin dar cevrenizdeki insanlardan ibaret değil.Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum.
Vahşi tavuk ne ya?
Bu üyenin ilk gördüğüm/aklımda kalacak olan konusu bu mesela, ya diğerlerine denk gelmedim, ya da farklı farklı yazdığı için hepsini tek nick altında "Aa bu da böyleydi ama" diye toplamamış kafa. Ama uzun süreli kandırmaca ve başka topiklerden samimiyet ilerletme deyince hep aklıma buradaki nisankralicesi vakası geliyor. Profillerden taşmıştı olay patlayınca, oralardan okumuştum. O kadar hamile kadının arasında hamile kadın rolü oynayan erkek ol da, 2 sene sürdür bunu. Ne manyaklık.Çünkü başka topiklere samimi olmuş insanlarla. Aynı knack gibi. Öyle olunca insanlarda otomatikman koruma içgüdüsü oluşuyor. Örnek knack olayında. Biz fake dedikçe bizimle tartıştılar
Dün bana 4 yıldır sitede gezen erkek üye yazdı. Gayet cüretkar şekilde sevgilin var mı diye sorduBu üyenin ilk gördüğüm/aklımda kalacak olan konusu bu mesela, ya diğerlerine denk gelmedim, ya da farklı farklı yazdığı için hepsini tek nick altında "Aa bu da böyleydi ama" diye toplamamış kafa. Ama uzun süreli kandırmaca ve başka topiklerden samimiyet ilerletme deyince hep aklıma buradaki nisankralicesi vakası geliyor. Profillerden taşmıştı olay patlayınca, oralardan okumuştum. O kadar hamile kadının arasında hamile kadın rolü oynayan erkek ol da, 2 sene sürdür bunu. Ne manyaklık.
Bu dualar sayesinde bunca yıl ayakta durmuş galibaFake üye duaları kaptı
Kızım ifşa etmesene beniDün bana 4 yıldır sitede gezen erkek üye yazdı. Gayet cüretkar şekilde sevgilin var mı diye sordu
Bakın bu konuyla ilgili son kez yazıcam çünkü sıkıldım. Gösterdiğiniz örnek zaten milyonda bir istisna ünlü olmuş yani öyle bir örnek aslında yoruma bile gerek yok.Sizin dar çevreniz doğurduğu çocuğa bile üfleyerek pufleyerek ,lutfetmis gibi bakabilir,başkasının doğurduğunu sahiplenmek anca kısır insanların yaşı kırka gelirken yaptığı 'son çare' olabilir. Ama dünya neyse ki sizin dar cevrenizdeki insanlardan ibaret değil.
Mesela aynebilim var, en buyuk hayallerinden biri aşevi kurmak olduğu için kambocaya gidip aşevi kuran bir kadın.
O da gencecik yaşında, dünya tatlısı bir çocugu evlat edinme sürecinde yıllardir. Geçenlerde yaptığı bir paylaşımda dünyadaki en büyük arzusunun bakıma muhtaç bir çocuğu sahiplenmek olduğunu yazmıştı. Ve sizin gibi sırf doğurduğu için kendi çocuğunu sevip onların hastalıklarıyla vs fedakarca ilgilenen annelere 'annelik değil mecburi hizmet' benzetmesi yapmıştı. Eki Görüntüle 3040082 Eki Görüntüle 3040084
Arkadaşın kafa karışıklığına bakayım diye giriyorum hesabına ama oppss diyor siz nasıl görüyorsunuz?Arkadaşın yıllardır kafası karışık , bi çok konuda tutarsız malesef
Milletce birseylerin tezegini cikarmasak olmaz zaten.. doguran evlatlik alana laf atar, evlatlik alanda doguranlara laf atmis yani mecburi hizmet ne alaka? Istemese anne olmaz cogu biyolojik anne.. yani istemeyip sokaga birakanda var.. kimse birseye zorunda degil yaniSizin dar çevreniz doğurduğu çocuğa bile üfleyerek pufleyerek ,lutfetmis gibi bakabilir,başkasının doğurduğunu sahiplenmek anca kısır insanların yaşı kırka gelirken yaptığı 'son çare' olabilir. Ama dünya neyse ki sizin dar cevrenizdeki insanlardan ibaret değil.
Mesela aynebilim var, en buyuk hayallerinden biri aşevi kurmak olduğu için kambocaya gidip aşevi kuran bir kadın.
O da gencecik yaşında, dünya tatlısı bir çocugu evlat edinme sürecinde yıllardir. Geçenlerde yaptığı bir paylaşımda dünyadaki en büyük arzusunun bakıma muhtaç bir çocuğu sahiplenmek olduğunu yazmıştı. Ve sizin gibi sırf doğurduğu için kendi çocuğunu sevip onların hastalıklarıyla vs fedakarca ilgilenen annelere 'annelik değil mecburi hizmet' benzetmesi yapmıştı. Eki Görüntüle 3040082 Eki Görüntüle 3040084
Kendi doğurduğuma zor bakıyorum kısmı sığ. Doğursak da doğurmasak da evladımızı genetiğimiz ortak olduğu için değil emek verdiğimiz için seviyoruz.Bakın bu konuyla ilgili son kez yazıcam çünkü sıkıldım. Gösterdiğiniz örnek zaten milyonda bir istisna ünlü olmuş yani öyle bir örnek aslında yoruma bile gerek yok.
Evlat edinmek tabii ki güzel bir şey ama iki yüzlülük kötü. Benim de bir evladım var yarın bir gün çocuğu olabileceği halde gidip evlat edinmek istese neden derim ve bence bu hiç de tuhaf değil. Ve hakkaten gerçekten neden demeyecek olan varsa alnından öpüyorum. Buyrun herkes evinde eşiyle anne babasıyla denesin ben evlat edincem desin kim ne diyor tepkileri ölçelim. Bu tıpkı şuna benziyor herkes şehitliği cenneti falan övüyor fakirliği övüyor ama kendi oğlunu askere göndermeye gelince tanıdıktan çürük raporu aramaya başlıyor yeri geliyor rüşvet veriyor. Kendisi lüks içinde yaşıyor. En az 15 yıldır bu forumdayım daha bir tane evlat edinme konusu görmedim herkes bu kadar takdir etti ama bir tane evlat edinen yok. Bir başkasının yaptığı iyi şeyler üzerinden yorum yapıp ahkam kesmek çok kolay peki bu kadar iyiyse neden kimse yapmıyor buna cevap verebilen kimse yok? Artık bu iki yüzlülük midemi bulandırıyor. Daha da acısı toplum olarak bu ikiyüzlülüğü kanıksamış olmamız. İkiyüzlüce yaşayıp ikiyüzlüce yönetiliyoruz sürekli toplumda yapılan iyi şeyler üzerinden birbirimize ahlak dersi verip içten içe bunu yapan komşumuza eşimize dostumuza gülüyoruz. İşte bakın ben söyleyim bu yüzden kimse evlat edinmiyor. Toplumun gerçeği buyken de neden çocuğunuz oluyorken evlat ediniyorsunuz sorusu baya bi devede kulak kalıyor çünkü aslında herkes böyle düşünüyor. Sürekli bi duyar kasma sürekli ahlak dersi ama topluma bakıyosun ahlaklı insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bana bu işin ahlakından erdeminden bahseden üye konuyu benim yazdığım tek bir yorumla hemen benim anneliğime getirebilmekte bir sakınca görmüyor mesela. Ben anneyim diye tüm toplumu kucaklamak mı zorundayım anlamadım nası bi bakış açısı. İşte bu çarpıklık ve devşirilmiş hap gibi yutulan sözde iyi niyet ve ahlak bana mide bulandırıcı geliyor ben almayım siz devam edin.
Bence o kadar güzel o kadar iyi bi şey yapmışsınız Kİ bir çocuğun hayatını kurtarmışsınız kayınvalidenize zaman verin belli ki kendi oğlundan bi torun istiyor ona izah edin bu çocuk benim oğlum ama bi gün belki oğluma bi kardeşte yapabilirim diyebilirsiniz zaman verin alışacaktır bebekler bu dünyadaki en günahsız bakın mesela benim çocuğum olmuyor sebepsizce bu günlerde 1,2 yıl daha geçtikten sonra gene olmazsa evlatlık almayı düşünüyorum bende sizin gibiHerkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Dün bana 4 yıldır sitede gezen erkek üye yazdı. Gayet cüretkar şekilde sevgilin var mı diye sordu
Ben seni anladim ama konu sahibinede inanmistim.. bazilari demis ama sanirim guzel seyler duymaya ve inanmaya cok ihtiyacimiz var.Bakın bu konuyla ilgili son kez yazıcam çünkü sıkıldım. Gösterdiğiniz örnek zaten milyonda bir istisna ünlü olmuş yani öyle bir örnek aslında yoruma bile gerek yok.
Evlat edinmek tabii ki güzel bir şey ama iki yüzlülük kötü. Benim de bir evladım var yarın bir gün çocuğu olabileceği halde gidip evlat edinmek istese neden derim ve bence bu hiç de tuhaf değil. Ve hakkaten gerçekten neden demeyecek olan varsa alnından öpüyorum. Buyrun herkes evinde eşiyle anne babasıyla denesin ben evlat edincem desin kim ne diyor tepkileri ölçelim. Bu tıpkı şuna benziyor herkes şehitliği cenneti falan övüyor fakirliği övüyor ama kendi oğlunu askere göndermeye gelince tanıdıktan çürük raporu aramaya başlıyor yeri geliyor rüşvet veriyor. Kendisi lüks içinde yaşıyor. En az 15 yıldır bu forumdayım daha bir tane evlat edinme konusu görmedim herkes bu kadar takdir etti ama bir tane evlat edinen yok. Bir başkasının yaptığı iyi şeyler üzerinden yorum yapıp ahkam kesmek çok kolay peki bu kadar iyiyse neden kimse yapmıyor buna cevap verebilen kimse yok? Artık bu iki yüzlülük midemi bulandırıyor. Daha da acısı toplum olarak bu ikiyüzlülüğü kanıksamış olmamız. İkiyüzlüce yaşayıp ikiyüzlüce yönetiliyoruz sürekli toplumda yapılan iyi şeyler üzerinden birbirimize ahlak dersi verip içten içe bunu yapan komşumuza eşimize dostumuza gülüyoruz. İşte bakın ben söyleyim bu yüzden kimse evlat edinmiyor. Toplumun gerçeği buyken de neden çocuğunuz oluyorken evlat ediniyorsunuz sorusu baya bi devede kulak kalıyor çünkü aslında herkes böyle düşünüyor. Sürekli bi duyar kasma sürekli ahlak dersi ama topluma bakıyosun ahlaklı insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bana bu işin ahlakından erdeminden bahseden üye konuyu benim yazdığım tek bir yorumla hemen benim anneliğime getirebilmekte bir sakınca görmüyor mesela. Ben anneyim diye tüm toplumu kucaklamak mı zorundayım anlamadım nası bi bakış açısı. İşte bu çarpıklık ve devşirilmiş hap gibi yutulan sözde iyi niyet ve ahlak bana mide bulandırıcı geliyor ben almayım siz devam edin.