- 2 Aralık 2016
- 75
- 34
- 3
su cıkıntı annelerın karısması nedendır bılınmez ama böyle önyargıyla yaklasmaları ileride cocuklarını baska bır tehlıkelı ese atmaları demek.salla onla sen olma seni isteyen karsı cıkardı
Bir zamanlar eski sevgilimle ailesi yuzunden ayrıldık istememisler beni bilmiyordum ama bir seyler hissetmistim baktim bu ayrilmak icin kivranıyor bastım tekmeyi yillar sonra ögrendimki ailesi baskı yapıyormuş sonra bu evlendi simdi eşinden ayrıldı ama ailesiyle arası hep bozukmuş hep sizin yüzünüzden senkolik beni terk etti o..
siz benim mutluluğumu elimden aldınız diye hep bir kavga içindelermis
Demen o ki ailesinin lafiyla sevdiginden gecen adam mutzuzlugu hak etmistir bekle eger gercekten Seviyorsa döner dönmezsede canı cehenneme
İşte sana sevdiğinin arkasında bile durmayı beceremeyen, annesinin sözüyle hayatına yön veren, kendi hayatını ve kendi tercihlerini yaşayamayan bi er kişi örneği. Şimdi sen bu kadar özelliği bi arada barındıran bir erkekle ne yapabilirdin ki zaten diye bi düşün. Üzülmene gerek bile olmadığını anlayacaksın canım..
Yaşın küçük belli. Zamanla şu an yaptığına gülceksib emin ol. Daha heni sevgili olunan birinin arkadından böyle karalar bağlamak çok komik gelecek
Sizden bu kadar kolay vazgecen biriyse evlilikte çok kötü sonuçlar doğardı. Hayırlısı olmuş üzülmeyin
Üzülmeyin sakın desek bile ister istemez kendi kendinize 'Neden?, neden ? ' diyeceksinizdir. Ama bu vey buna benzer belki de daha acılarını yaşamış onlarca kişi olarak söylüyoruz . İnanın en hayırlısı olmuş . Ben de işin bahanesi olduğunu düşünüyorum . Anne ile bir tanışma olsa hadi belki kendince bi'sebep bulmuş da olmaz demiş diyebilirim . Belki de sizin önemsediğiniz kadar siiz önemsemiyordu . Boşverin , değmez.
Aslında hayırlısı olduğunu ben de biliyorum da işte. Bahane değil ama, yaşım büyük diye istemedi kadın. Bunun da örnekleri çok. Tanışma olsa severdi muhtemelen. Benim kadar emin değilmiş ki gitti ama, evet.
Su akar yolunu bulur . İnanın olacağı varsa bugün yarın bir gün olur. Ama işte siz o zaman ne gözle ne hisle bakarsınız bilemem. Çünkü şu anda sizi pat diye bırakması ister istemez size eksi not verdirtiyor... Hayata karışın . Aktif biriyseniz daha aktif olun.
Helal olsun ..
Yaşıtız . Benim de ilişki olarak yeni başlayan ama çok güzel giden bir ilişkim var-DI. Aynı şekilde bir anda bitti. Size en azından sebebi söylenmiş, ben de o da yoktuArtık gülüp geçiyorum yaşadığıma . Ama bana artısı çok oldu misal ayrıldığımız hafta 4 tane kitap okudum , 1 tanesi de kişisel gelişim sayılabilecek ama bence çerez bir kitaptı. Böyle arkadaşlarımla konuştum. Aslında bakarsanız acımı da çektim. Kendimi hiç kısıtlamadım. 'Ay dur buna gülmeyeyeim ben aslında depresif olmalıyım ' moduna da girmedim , '(Mutsuzum ama ) İnadına çok mutlu görünmeliyim . !' de olmadım .
26 yaşındayım, pek de küçük sayılmaz. Ben onu kaybetmekten ziyade, kaybettiğimiz samimiyete üzülüyorum. Daha yeni tanışıp da hop sevgili olduğum biri değildi. Çok yakın arkadaştık.
Bu duygu kötü bir şey.. Diğer türlü olsaydı daha az üzülürdünüz.
Ama ne bilim bir anda kestirip atması çok saçma geldi, anne ya bahane ya da anne kuzusu.
Dönse kabul ederim diyorsunuz nasıl güveneceksiniz tekrar yarı yolda bırakıp gitmeyeceğine?
Zaten öncesindeki arkadaşlığımız olmasa ben o kadar üzülmezdim. Hemen hiç üzülmezdim, kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmezdim çünkü. Güvenebilmem için çok iyi inandırması lazım, o da çok zor. Her geçen gün daha iyi anlıyorum bunu.
Oldu ki döndü kabul ettiniz, türlü zorluklara karşı tepkilerini ölçün, zor olsun evlilik süreciniz bence.
Çok iyi ölçmem lazım, emin olmam lazım. Güven duygusu nasıl geri gelir bilmiyorum.
Çok zor... Benim için çok belirsiz bir şey olurdu böyle bir durum, durduk yere olmuş gibi bir his uyandırıyor anlattıklarınızdan ve tam anlamlandıramıyorum. Ve şahsım adına belirsizlik netleştirilmemiş şüpheli durumlar beni o kişiden çok daha fazla uzaklaştırır... Sizin için ne derece böyle bilmiyorum ama.
Yaşı büyüktü ayırdık olayları da çok fazla olduğundan ve toplumumuzdaki kadının yaşı erkekten küçük olmalıdır algısından ötürü çok da bahane olduğunu düşünmüyorum. Ama emin olduğunu, ciddi olduğunu ailesine ispat edebilirdi. Hemen ilk hayırda bitirmeyi seçmeyebilirdi. İleride zor olmasın baştan bitirelim dedi. Ben zor da olsa sevgisinin arkasında durmasını tercih ederdim. Ya da en başından hislerini gizlemesini ve arkadaşlığımızı sürdürmemizi. Şimdi arkadaşlığımız da gitti. Ben buna üzülüyorum.
2 yaş önemli değil o kadar ama tabi eskilere göre pek öyle olmuyor, benim annem de bir ağız burun büker eminim.
O zorluklara ben göğüs geremem demiş alt mesajda, uğraşamam demiş, ciddi boyutta bir hissi yokmuş gibi... Ve bunun geri dönüşü de sağlıklı olmaz, evlendiğinizde anne tarafında olabilir hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?