Güncelleme: Daha sonrasında benimle iletişime geçti. Barıştık. Ama bugün tekrar terk edildim. Farklı bir sebepten. Söylediğim tek bir şeye kızdı, ki kendimce şaka yapmıştım onun daha önce söylediği bir şeye atıfta bulunarak. Evet giden geri geliyormuş, ama bir kez giden yine gidiyor, kalmıyormuş. Bir güzel öğrendim.
Yine dönse, yine onunla devam ederim. Çünkü gerizekalıyım. Net.
Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.
Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.
Orası öyle. Geçen onca yıldan sonra, salt bir hayal kırıklığı. Umuyorum ki toparlayabilirim bir an önce, şu anda mutsuzluğumla oturmaktan başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
Orası öyle. Geçen onca yıldan sonra, salt bir hayal kırıklığı. Umuyorum ki toparlayabilirim bir an önce, şu anda mutsuzluğumla oturmaktan başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
İkna ederdim güzellikle. İğrenç, çok kötü alışkanlıklara sahip, kötü biri değilse karşımdaki insan, ailem istemiyor diye pat diye terk edip gitmezdim.
İkna ederdim güzellikle. İğrenç, çok kötü alışkanlıklara sahip, kötü biri değilse karşımdaki insan, ailem istemiyor diye pat diye terk edip gitmezdim.
Annesini bahane etmiş güzelim bu.
Bahane üzerine, sevgini kullanıyor.
O ne öyle ya, keyfe göre mi sevgili oluyor.
İki defa terk edilmişsin, vermişsin adamın eline bıçağı sokmasını bekliyorsun sırtına sırtına.
Yapma.
Annesini bahane etmiş güzelim bu.
Bahane üzerine, sevgini kullanıyor.
O ne öyle ya, keyfe göre mi sevgili oluyor.
İki defa terk edilmişsin, vermişsin adamın eline bıçağı sokmasını bekliyorsun sırtına sırtına.
Yapma.