Terk Edildim...

Terk edesi var onun, oynuyor sanki...

Bu sefer tam inanmaya başlamıştım kalıcı olduğuna. Kalmak istese herhalde özür dilemem için fırsat verirdi. Vermedi.

Yani. Eğer aile olayı doğruysa cesaret edemiyor sanırım ayrı kalmak istemese de.

Yani. Eğer aile olayı doğruysa cesaret edemiyor sanırım ayrı kalmak istemese de.

Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.

Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.

Yaşanacağı varmış :) Her şeyin bir sebebi var, tecrübe katar...

Yaşanacağı varmış :) Her şeyin bir sebebi var, tecrübe katar...

Orası öyle. Geçen onca yıldan sonra, salt bir hayal kırıklığı. Umuyorum ki toparlayabilirim bir an önce, şu anda mutsuzluğumla oturmaktan başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.

Sizin anneniz istemese ne yaparsinz

İkna ederdim güzellikle. İğrenç, çok kötü alışkanlıklara sahip, kötü biri değilse karşımdaki insan, ailem istemiyor diye pat diye terk edip gitmezdim.

Öyle ya da böyle toparlanır. Sadece baktınız olmuyor böyle, sürüklemeyin kendinizi üzüntüye sıkıntıya.

Demek ya ikna etmedi yada sizin kadar sevmedi.ikisinden biri.

Yine olursa yine devam etme. Net.

Annesini bahane etmiş güzelim bu.
Bahane üzerine, sevgini kullanıyor.
O ne öyle ya, keyfe göre mi sevgili oluyor.
İki defa terk edilmişsin, vermişsin adamın eline bıçağı sokmasını bekliyorsun sırtına sırtına.
Yapma.

İnanmak istiyorum çünkü... Biliyorum, sadece kendime zarar veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…