Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Terk Edildim...
- Konu Sahibi Ksilen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık kayınvalide sevgili terkedilmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Dönerse affetme artık sen de
Salak olduğum için yumuşarım kesin.
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Güncelleme: Daha sonrasında benimle iletişime geçti. Barıştık. Ama bugün tekrar terk edildim. Farklı bir sebepten. Söylediğim tek bir şeye kızdı, ki kendimce şaka yapmıştım onun daha önce söylediği bir şeye atıfta bulunarak. Evet giden geri geliyormuş, ama bir kez giden yine gidiyor, kalmıyormuş. Bir güzel öğrendim.
Yine dönse, yine onunla devam ederim. Çünkü gerizekalıyım. Net.
Terk edesi var onun, oynuyor sanki...
- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Terk edesi var onun, oynuyor sanki...
Bu sefer tam inanmaya başlamıştım kalıcı olduğuna. Kalmak istese herhalde özür dilemem için fırsat verirdi. Vermedi.
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Bu sefer tam inanmaya başlamıştım kalıcı olduğuna. Kalmak istese herhalde özür dilemem için fırsat verirdi. Vermedi.
Yani. Eğer aile olayı doğruysa cesaret edemiyor sanırım ayrı kalmak istemese de.
- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Yani. Eğer aile olayı doğruysa cesaret edemiyor sanırım ayrı kalmak istemese de.
Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Aile kısmı doğru, annesi katiyen istemiyor, babası ılımlı bakıyor. Of, bilmiyorum. Aşık olacak ne vardı sanki? Hep çok istedim sonunda da oldum, ne oldu sanki? Hüsran.
Yaşanacağı varmış :) Her şeyin bir sebebi var, tecrübe katar...
- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Yaşanacağı varmış :) Her şeyin bir sebebi var, tecrübe katar...
Orası öyle. Geçen onca yıldan sonra, salt bir hayal kırıklığı. Umuyorum ki toparlayabilirim bir an önce, şu anda mutsuzluğumla oturmaktan başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
Sizin anneniz istemese ne yaparsinz
İkna ederdim güzellikle. İğrenç, çok kötü alışkanlıklara sahip, kötü biri değilse karşımdaki insan, ailem istemiyor diye pat diye terk edip gitmezdim.
- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
- 448
Orası öyle. Geçen onca yıldan sonra, salt bir hayal kırıklığı. Umuyorum ki toparlayabilirim bir an önce, şu anda mutsuzluğumla oturmaktan başka hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
İkna ederdim güzellikle. İğrenç, çok kötü alışkanlıklara sahip, kötü biri değilse karşımdaki insan, ailem istemiyor diye pat diye terk edip gitmezdim.
Öyle ya da böyle toparlanır. Sadece baktınız olmuyor böyle, sürüklemeyin kendinizi üzüntüye sıkıntıya.
- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Demek ya ikna etmedi yada sizin kadar sevmedi.ikisinden biri.
- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Yine olursa yine devam etme. Net.
Annesini bahane etmiş güzelim bu.
Bahane üzerine, sevgini kullanıyor.
O ne öyle ya, keyfe göre mi sevgili oluyor.
İki defa terk edilmişsin, vermişsin adamın eline bıçağı sokmasını bekliyorsun sırtına sırtına.
Yapma.
İnanmak istiyorum çünkü... Biliyorum, sadece kendime zarar veriyorum...