Seni sevseydi en azindan mucadele ederdi. hic unutmam bi adamin bacagi yokmus sevdigi kizi alip kacmis ve aileler öldurmek icin onlari ariyomus. adam tek bacakla kizla ordan oraya kacarak yasiyo ama yine birlikteler.
Hani ailesini reddetsin demiyorum ama en azindan mucadele etseydi.
Sen bile kiz halinle eminim hemen birakmazdin. bunlar gucsuz ya da bahaneci erkekler oluyo. gucsuz erkegi de napcaksin yaninda.
Unut gitsin gecer
Sevgili olurken yaşını bilmiyor muymuş, saçmalamış. Bende 26 yaşına girdim. Daha oturmuş, olgunlaşmış kitleyi hedef almalıyız bence :) Komik bir bahane. Ben nedense annesinin haberi olmadığını düşünüyorum. Bir kere bırakan birini hiçbir kadın kabul etmemeli.
En büyük hayal kırıklığım da bu zaten. Mücadele etmek yerine ilk engelde bırakıp gitmesi. Karşılıklı oturup konuşmayı dahi reddetmesi. Ben bırakmak istemeyince ya da nedenini öğrenmek isteyince "Uzatma" demesi.
Erkekler mal ya güvenmemek lazmki hayal kırıklığı olmasın neyseki basında görmüssün
Biliyordu. Annesinin nasıl bir insan olduğunu da biliyordu. Buna göre davranmayıp sonra beni ortada bırakmış olması çok insafsızca. Ki o istedi sevgili olmak.
Erkekler mal ya güvenmemek lazmki hayal kırıklığı olmasın neyseki basında görmüssün
Kalmasın. Seven insan kadın erkek fark etmez direnir sevgisi için. Bahanelerin ardına sığınmaz. 2 yaşı sanki bir eksiklikmiş gibi gören zihniyet bunu zate her fırsatta yererdi. Denk olmak önemli. Ha 5 yaş küçükle evlenen kadınlarda var. Bu karşıdakinin karakteri ile alakalı. Onların ana babaları yok mu sanki. Nolursa olsun kimse için takılıp kalma. Bu senden başka kimseye zarar vermez. Beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşün. Geri dönse affedecek durumdasın ama bir kere bile vazgeçebilen her türlü geçer. Üstelik anneci ise. Daha güzeliyle daha güzel ilklerin olur. O zaman iyiki olmamış diyeceksin. Gurur önemli meziyetİlkti benim için, pek çok konuda. Şimdi hayatıma kim girse bu güvensizlik devam edecek. Başında olması iyi oldu düşününce. Ama insan da düşünüyor, beklemiş olsa, daha uzun bir zaman içerisinde ciddiyetini ve kararlılığını göstermiş olsa, farklı olmaz mıydı? Hep bir soru işareti kalacak içimde.
Kalmasın. Seven insan kadın erkek fark etmez direnir sevgisi için. Bahanelerin ardına sığınmaz. 2 yaşı sanki bir eksiklikmiş gibi gören zihniyet bunu zate her fırsatta yererdi. Denk olmak önemli. Ha 5 yaş küçükle evlenen kadınlarda var. Bu karşıdakinin karakteri ile alakalı. Onların ana babaları yok mu sanki. Nolursa olsun kimse için takılıp kalma. Bu senden başka kimseye zarar vermez. Beni istemeyeni ben hiç istemem diye düşün. Geri dönse affedecek durumdasın ama bir kere bile vazgeçebilen her türlü geçer. Üstelik anneci ise. Daha güzeliyle daha güzel ilklerin olur. O zaman iyiki olmamış diyeceksin. Gurur önemli meziyet
Boyle erkek olacagına hıc olmasın.Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bitirdi. Benden vazgeçti.
Boyle erkek olacagına hıc olmasın.
Bu kadar arabesk!!
Yasınız kac?
dırekt bıtırTek çözüm hiç konuşmadan bitirmek olamaz değil mi?
su cıkıntı annelerın karısması nedendır bılınmez ama böyle önyargıyla yaklasmaları ileride cocuklarını baska bır tehlıkelı ese atmaları demek.salla onla sen olma seni isteyen karsı cıkardıHiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bitirdi. Benden vazgeçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?