Olsun ne güzel işte önceden gördün Allah seni korumuş ana kuzusu kocadan
Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bitirdi. Benden vazgeçti.
Bence çok saçma ..sana bildiğin mazeret uydurmus.
hayırlısı canim bende ayrıldım üzüldüm ama geçicek geçmek zorunda .
Ya hep içimde kalırsa?
Kalmaz kalmaz ..gururun aşkın önüne geçmeli. seni sevmiş olsaydı böyle bir şey söylemezdi. hadi annesi böyle söyledi diyelim .seven insan sevdiği kırılmasın diye annesinin bu düşüncelerini söylemez ve zamana bırakırdi. .annesinin de seni düşündüğü gibi biri olmadığı için ikna ederdi.
yeniydi dimi ben bi kaç yıldir düşün belki bu duygusallik bizde kafa yaptigindan mantiklica bakamiyoruz.zaman gerçekten bizden daha yaratici..Ya hep içimde kalırsa?
Annesi için mi terketmiş şaka mı bu başka bahane bulamamış emin ol kafasında yada kafalarında başka biri varHiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
yeniydi dimi ben bi kaç yıldir düşün belki bu duygusallik bizde kafa yaptigindan mantiklica bakamiyoruz.zaman gerçekten bizden daha yaratici..
Kaç yaşında ?
Annesi için mi terketmiş şaka mı bu başka bahane bulamamış emin ol kafasında yada kafalarında başka biri var
Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Canım erkek arkadasın kac yasında? Aranızda yol mesafesi var mı yani aynı iş yerindeyseniz sık sık görüşürsünüz belki sorunlar cözülür sık iş yerinden mi yoksa uzak mı?
Bu tarz konular çözülür diye düşünüyorum eğer istiyorsa tabi. Biraz kendi haline bırak bakalm.
Ne kadar şanslısınki evlenmeden kurtulmuşsun ondan. Ana kuzusu neden beğenmemiş annesi seni.
İnannılır gibi değil sen inanmak istemesende bir iş var bu işteYeniydi evet. Çok yeni.
24
Bahane aramadığını biliyorum, başkası olmadığını da. Sorun olmasın ileride diye ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?