Terk Edildim...

Bence çok saçma ..sana bildiğin mazeret uydurmus.

hayırlısı canim bende ayrıldım üzüldüm ama geçicek geçmek zorunda .

Ya hep içimde kalırsa?

Kalmaz kalmaz ..gururun aşkın önüne geçmeli. seni sevmiş olsaydı böyle bir şey söylemezdi. hadi annesi böyle söyledi diyelim .seven insan sevdiği kırılmasın diye annesinin bu düşüncelerini söylemez ve zamana bırakırdi. .annesinin de seni düşündüğü gibi biri olmadığı için ikna ederdi.

Öyle belki de...

Annesi için mi terketmiş şaka mı bu başka bahane bulamamış emin ol kafasında yada kafalarında başka biri var

yeniydi dimi ben bi kaç yıldir düşün belki bu duygusallik bizde kafa yaptigindan mantiklica bakamiyoruz.zaman gerçekten bizden daha yaratici..

Yeniydi evet. Çok yeni.

Kaç yaşında ?

24

Annesi için mi terketmiş şaka mı bu başka bahane bulamamış emin ol kafasında yada kafalarında başka biri var

Bahane aramadığını biliyorum, başkası olmadığını da. Sorun olmasın ileride diye ayrıldı

Canım erkek arkadasın kac yasında? Aranızda yol mesafesi var mı yani aynı iş yerindeyseniz sık sık görüşürsünüz belki sorunlar cözülür sık iş yerinden mi yoksa uzak mı?
Bu tarz konular çözülür diye düşünüyorum eğer istiyorsa tabi. Biraz kendi haline bırak bakalm.

Ne kadar şanslısınki evlenmeden kurtulmuşsun ondan. Ana kuzusu neden beğenmemiş annesi seni.

24. Var evet, istemedikçe görüşemeyiz. Öyle yapacağım.

Ne kadar şanslısınki evlenmeden kurtulmuşsun ondan. Ana kuzusu neden beğenmemiş annesi seni.

Yaşça büyüğüm diye (2) ve başka sebeplerden.

Annesi için sizi gözden çıkaran bir insanla gelecek düşünmeniz hata olurdu zaten. Gerçi bana bu daha çok bahane gibi geldi. Terk edilmek insanın canını yakıyor, sizi anlıyorum ama ister annesinin sözünden çıkamayan bir ana kuzusu olsun, ister yoktan yere bir bahane üretmiş olsun, iki türlü de olgun ve evlilik düşünülecek bir adam gibi değil. Mutlu olacağınıza inanıyorum :)

24 yasında bir adamın kendi aklı yok mu annesinin lafıyla iliski bitiriyor.Simdi uzuleceksin cok normal ama uzun vadede kurtulduguna sukredeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…