Terk Edildim...

Aynısı başıma geldi bizi de annesi olacak o kadın ayırdı ay aynı kişi olmasın?

Ben adamın annesini bahane ettiğini düşünüyorum şu an.Önceden arkadaşmışsınız yeni sevgili olmuşsunuz.Direkt ayrılalım diyemedi böyle bi saçmalık uydurdu bence.Yoksa hiçbir anne hiç görmedigi bi kızı istemeyecek kadar kötü değildir ya

Söyledikleriniz doğru, ileride kesin sorun çıkardı.

Çok hayal kırıklığına uğradım.

Arkadaşlığımızı ilişkiye çeviren de oydu oysa ki. Annesinin benden hoşlanmadığını o zamandan da biliyor olmalı. O zaman neden? Anlayamıyorum.

Evet şu an nerdeyse aynı adam olduğuna kanaat getirdim

Arkadaşlığımızı ilişkiye çeviren de oydu oysa ki. Annesinin benden hoşlanmadığını o zamandan da biliyor olmalı. O zaman neden? Anlayamıyorum.
Annesinin haberi yok ya bence.En azından tanışsanız da istemese anlarım ama sadece fotoğraftan senden niye hoşlanmasın.Bi şekilde öğrenebilseydin keşke

Annesinin haberi yok ya bence.En azından tanışsanız da istemese anlarım ama sadece fotoğraftan senden niye hoşlanmasın.Bi şekilde öğrenebilseydin keşke

O konuda açıklama yapmayı reddetti. Ön yargılı davrandı bana. İstediği biriyle evlendirmek istiyordu oğlunu belki de.

Emin ol Allah korumuş seni o adamdan. Daha tanışmadan annem istemiyor deyip bitiren sonra annesini bahane edip neler yapardı?

Benimde aklıma aynı şey geldi. Bahane olabilir mi?

Annesi istemiyorsa hiç uğraşma sonrası daha kötü böyle daha iyi olmuş hayırlısı hakkında.

İlişki ciddiye binseydi daha çok baglansaydın ve annesi o vakit bu tavrı gösterse erkek arkadasında karsı gelmeseydi daha büyük yıkım olurdu senin için. Şuan bu durum için sevin bence kadının arkasında duramayan erkekten hiçbir zaman hayır gelmez canım

Anne kuzusuymuş boşver

Büyük bir sorununuz varmış aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…