He bak doğru benimki de zibilyon kez dönmüştü...bakın buraya yazıyorum döner bu tip karakterler ben pişmanım annem suçlu gibisinden
dönsede dönmesede insiyatif sizde olsun
Ben adamın annesini bahane ettiğini düşünüyorum şu an.Önceden arkadaşmışsınız yeni sevgili olmuşsunuz.Direkt ayrılalım diyemedi böyle bi saçmalık uydurdu bence.Yoksa hiçbir anne hiç görmedigi bi kızı istemeyecek kadar kötü değildir bence
Annesinin haberi yok ya bence.En azından tanışsanız da istemese anlarım ama sadece fotoğraftan senden niye hoşlanmasın.Bi şekilde öğrenebilseydin keşkeArkadaşlığımızı ilişkiye çeviren de oydu oysa ki. Annesinin benden hoşlanmadığını o zamandan da biliyor olmalı. O zaman neden? Anlayamıyorum.
Annesinin haberi yok ya bence.En azından tanışsanız da istemese anlarım ama sadece fotoğraftan senden niye hoşlanmasın.Bi şekilde öğrenebilseydin keşke
Benimde aklıma aynı şey geldi. Bahane olabilir mi?Kadının haberi olduğuna emin misin?Ayrılmak için annesini bahane etmediği ne malum?
Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden.Üzülmemek elde değil iyi biliyorum.Ama iyi olmuş onuda bil üzülürken. Sen aşkının arkasında nasıl durmadı diyorsun ama sana karşı bi aşk yokmuş onda onu da bil.
İlişki ciddiye binseydi daha çok baglansaydın ve annesi o vakit bu tavrı gösterse erkek arkadasında karsı gelmeseydi daha büyük yıkım olurdu senin için. Şuan bu durum için sevin bence kadının arkasında duramayan erkekten hiçbir zaman hayır gelmez canımHiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bitirdi. Benden vazgeçti.
Anne kuzusuymuş boşverHiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bence bahane gibi.Gerçi her türlü adam berbat iyi ki kurtulmuş konu sahibiBenimde aklıma aynı şey geldi. Bahane olabilir mi?
Büyük bir sorununuz varmış aslındaHiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Büyük bir sorununuz varmış aslında
Olsun ne güzel işte önceden gördün Allah seni korumuş ana kuzusu kocadanVarmış da, ben bilmiyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?