boşverin, hayırlısı olmuş, evlenseydiniz belliki anasının sözünden çıkmayacakmış, annesinin lafıyla size davranıslarını belırleyecekmış, yolun basındayken bitmiş en güzeli böyle düşünün ve üzülmemeye çalışın...Hiçbir sorunumuz yoktu, çok mutluyduk. Çok seviyordum onu. Ona karşı hiçbir hatam olmadı. Zaten daha çok da yeniydi ilişkimiz. Annesi o kız olmaz demiş, katiyen istememiş beni. Bağırmış çağırmış. Henüz tanışmamıştık bile annesiyle.
Bitirdi. Benden vazgeçti.
Bahanedir o. Bahane değilse bile cok kötü. O seni, senin onu sevdigin kadar sevmemis. Başkası olmadığından emin misin?
O adamdan hayır gelmezmiş zaten
Yalnız annesi neden olmaz demiş o da bunu söyleyip ayrıldı
Annesi seni taniyor mu yani kimsin nesin yuz yuze tanismasanizda dolayli yoldan biliyor mu kim oldgunu
Kadının haberi olduğuna emin misin?Ayrılmak için annesini bahane etmediği ne malum?Üzülmemek insanın elinde olmuyor ne yazık ki. Aşkının arkasında nasıl duramaz bunu anlayamıyorum. Annesine beni nasıl yansıttı da kadın bana bu kadar karşı çıktı onu da anlayamıyorum.
Kadının haberi olduğuna emin misin?Ayrılmak için annesini bahane etmediği ne malum?
Ben de yeni ayrıldım sayılır sevgilimden.Üzülmemek elde değil iyi biliyorum.Ama iyi olmuş onuda bil üzülürken. Sen aşkının arkasında nasıl durmadı diyorsun ama sana karşı bi aşk yokmuş onda onu da bil.
bakın buraya yazıyorum döner bu tip karakterler ben pişmanım annem suçlu gibisinden
dönsede dönmesede insiyatif sizde olsun
O zaman sukret simdiden bitmis. Boyle anasinin agzina bakan bir erkekle bakkala gidilnez.Biliyor evet. En azından fotoğraflardan, oğlunun anlattıklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?