• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edildim :(

Sadece bir temizlik olayindan dolayi sizi yargilamak yanlis diye dusunuyorum. Ama anlasilan evlenseydiniz durumunuz cok iyi olmayacağı icin sizden buyuk beklentileri olacakti her seyi biz kendimiz yapalim temizligi de boyayi da badanayi da, ama annemin de dibinde olalim vs. Sizin fedakar olmadiginizi duusnmuyorum. Fedakar olmasaydiniz cocugun durumsuz halini iplemez ister de isterdiniz. Iyi olmus bosverin. Birbirinize uygun degilmissiniz.

keşke dediğin gibi olsa ama öyle değil. birikim yapacak olumsuz hiç bir şey yaşamadı. eğer yaşadıysa da babam ameliyat olduktan sonra ben onunla çok ilgilenemedim eve gidip gelemedim sürekli babama bir şey olacak mı korkusuyla ağlamaklı zırlamaklıydım. ilgisizlikten ve bana derstek olmaktan bunalmış olabilir haklı her yiğidin harcı değl zor zamanda kadınım dediği kadının yanında olmak. ayrıca babam haziran sonunda ameliyat oldu bizim nikah eylül başı ağustos ayına ne olmuştu da ben temmuzda hastane hastene dolaşırken temzilik diye tutturdu acaba.
Bu konuşmayı Naz’ın geçen yengene yapmışsın adama ne ki?
Ablası doldurmuş bir daha altını isterse abime badana parası verdim de.
Baban ameliyat olmuş ne temizliği boşver ya her ufak sorunda bırakıp kaçacakmış .

nişanlandığımızdan bu tarafa düşünüyorum kendime soruyorum ne yapmış olabilirim diye. cevap yok. en ufak bir saygısızlık yapmadım ailesine de öyle bunu zaten kabul ediyor. yaptığı her işte arkasında durdum destekçi oldum yeri geldi ailem destek verdi ramzan ayında annesi ist. gitti biz evde aç yalnız dedik her gün ağırladık onu. annesi ist. gelecek diye gittim kadının evini temizledim. yani yedi aylık süre içinde ailesinden maddi manevi hiç bir şey görmedim nişanda taktıkları yarım ve çeyrek hariç onda bile sesimi çıkmadı. özel günler hiç kutlanmadı olsunönemli değil dedim. eşyaların en uygununu buldum , param yok dedi alınması gereken çok şeyden geri durdum temel ihtiyaçlar olsn yeter evin içine geçince yaparız dedim. bilmiyorum yani neden beni gezdirmiyorsun nedenbana hediye almıyorsun neden böylesin şöylesin demedim. tek bir şey istedim temizlil olayı o da fedakar değilsin dedi ve gitti
İşte sen yapmaman gereken şeyleri yapmışsın , ne diye evini temizledin mesela nişanlının annesinin? Alıştırmışsın.Sonra da kendi evini temizlemeyince sorun olmuş.Hayatta ölçülü olmak gerek.Üzülme ama geri dönerse de asla kabul etme.O işten sana hayır geleceğini düşünmedim ben burdan.

Babam hep en ufak bir şüphem bile varsa, nikah masasında dahi olsan 'hayir' de ve git diye öğüt verir. Kendisi de birkaç ay süren bir evlilik yapmış gençken. Daha nişanliyken hal hareketlerden, içindeki sesten olayın yanlisligini farketmiş, ama kimse kırılmasın-ayip olmasın diye evlenmis.
O yüzden bize böyle bir öğüt verir.
Nişanlız da böyle düşünüyor olmalı ki yol yakınken ayrılmış.
Belki de (aile yapisini bilmiyorum, farazi konuşuyorum) annesi gibi cilekeş, tutumlu, aza kanaat eden bir kadın istiyordur. Sizi de Nisan zamanı birşey istemeyisinizle ve benzer fedakar davranışlarınızla bu katagoride gördüğü için mutludur belki ama şu son sözünüz, davranislarinizla öyle olmadığınızı görünce de 'bu ömürlük yola beraber cikilmaz' demiştir.
Ben de istemeyeceğim bir durumla karsilaşsam, adamın bir cümlesiyle nikahtan önce ayrılabilirim-hatta sonra da. Bir cümle dediğiniz insan hakkında fikir verir.
Adam bence ayrılmakta haklı, ama böyle umarsızca, bir kere bile konuşmadan hatta babanızı engelleyerek yapmakta haksız.
Nisan atıyor, sevgiliden ayrılmıyor ki. Seninle tane tane konusmaliydi.
Ayrıca ablasinin altınları istemesi tam bir olay. Utanır insan ...

Merhaba güzel insanlar. ben henüz çok yeni üyeyim burada herkesin dertleştiğini görünce bende yazmak istedim.
Bu senin başında sevdiğim adamla nişanlandım. geçen aya kadar da her şey çok güzel gidiyordu. birbirimize olan saygımız sevgimiz sonsuzdu. hiç kavga etmedik ya da tartışmadık da. nikah tarihimizi aldığımız da mutluluktan havalarda uçuyorduk büyük keyifle eşyalara bakmaya başladık. her şeyi sadece kendisi yapacağı için benim öyle çok beklentilerim olmadı hani nişan da bohça falan olur ya işte biz onların hiç birisini yapmadık hatta takı olayı dahi yoktu bizde. Nişanlımın babası yoktu o yüzden her şeyi tek başına yapacağını bildiği için ailemde hiç bir şey beklemedi, istemedi. yani böylesine karşılıklı anlayış içindeydi her şey. artık ev tutma olayına gelmiştik. tutmuş olduğumuz evin kirasıyla aynı kirada olan o kadar güzel evler vardı ki biz onları sırf annesine yakın olmak için kaçırmıştık. çünkü annesi öyle istemişti saygı duydum fakat kendi kızı da zaten kendisine yakın oturuyordu bize neden bu konuda sorun çıkarmıştı açıkçası pek anlayamamıştım ama yine de nişanlım üzülmesin diye tamam dedim. evi de görümcemin karşı binasından tuttuk. nişanlıma bir kaç kere dedim ki seninle hayalini kurduğum ev bu değildi. neyse artık evin boyası badanası ve temizliği kalmıştı. Abimler tuttuğumuz evi görmek için yengemle evimize geldiler ve yengem dedi ki " evi de birlikte temizleriz" bende o an "yeni gelin ev mi temizlermiş, biz sana yaptırmamıştık siz üçünüz yapın" dedim yengemde "haklısın bende temizlemiştim sadece eşyalarımı yerleştirmeye gelmiştim" dedi. aradan geçen zaman içinde nişanlım badana işinden pek anlamadığı için ve badana yapan ustalarda çok yüksek fiyat istediği için abimden yardım istedik "tamam" dedi ve nişanlım, ben ve abim üçümüz evi badana ettik. bu arada ben diğer taraftan babam ameliyat oldu onunla da uğraşıyorum. badana işini bitirdiğimiz hafta içinde nişanlım evi temizletmek için temizlik şirketi bakmaya başladı bir yeri arayıp konuşmuş fiyatı 400 tl söyleyince bana mesaj attı. yemekleri ile 460 olur dedi. (ben her gün olduğu gibi o günde babamı pansumana götürüp getiriyorum ameliyat yerinde sürekli sızıntı olduğundan dolayı da bilgi almak adına da hastane hastane geziyorum) "yüksek fiyat vermişler başka yere bakalım" dedim "bir yer daha var onunla da konuşacağım" dedi "tamam" dedim. hastaneden çıktım ve kendi eksiklerimi karşılamak için alışverişe gittim. nişanlım bana yine mesaj attı "aslında bu temizliği ben yaparım" dedi bende ona dedim ki "şuan benim biliyorsun hastane işlerim var sürekli hastaneye gidiyorum ve belim çok ağrıyor. çok yorgunum sana yardımcı olacak gücüm yok seninde tek başına gücün yetmez ya birisini tutalım ya da erteleyelim" dedim. normalde işten çıktıktan sonra beni hep arardı ama o gün aramadı ben mesaj attım "çıkmadın mı daha" diye "evdeyim süpürgelikleri temizliyorum ve elime de yapışmıyor" dedi bende "sen, beni anlamak istemiyorsun sanırım. sana yapmam demiyorum ama şuan çok yorgunum belim ağrıyor, sana yardım edebilecek gücüm yok. seninde tek başına gücün yetmez diyorum" dedim bana "tabi sen saraylarda doğdun büyüdün o zarif ellerin yıpranmasın kocan her şeyi yapar." falan dedi "ben yaparım yapışmıyor elime" yazdı. bende "kolay gelsin" dedim. ağrı kesici içmiştim içimden de diyordum ki "bende gideyim bari hiç olmazsa yerde ki poşetleri falan alırım" tam evden çıkacağım anda bir mesaj geldi "beni bir müddet arama evi iptal etmeyi düşünüyorum" dedi "saçmala" dedim arabaya atlayıp eve gittim evden gitmişti aradım cevap vermedi ablasını aradım nerede olduğunu sordum biliyorum dedi annesini aradım cevap alamadım. tekrar eve gittim saatlerce evde bekledim gel konuşalım dedim gelmedi mesajlarıma dahi cevap vermedi. gece iyi geceler dilemedi. sabah "günaydın hayatım" yazdım sadece "günaydın" dedi hiç konuşmadı "sanırım bir karar almışsın ve bunu benimle paylaşmayı bekliyorsun" dedim "canım sıkkın sadece" dedi ve yine konuşmadı. akşam olduğunda sosyal hesabından resmimizi kaldırmıştı gece yarısı mesaj attım acele karar verme diye. sabah fırın ve ocak için aradılar beni eve teslim edeceklerini söylediler bende nişanlıma mesaj attım "yarın akşama doğru fırın ve ocak gelecek" dedim "ben izine ayrıldım yokum"dedi "tamam o zaman ablamla (görümce) giderim bende" dedim. bana ne dese beğenirsiniz "ben nikahı iptal ettim" nasıl ya dedim "ayrıldık mı yani" dedim "ileride daha büyük sorun yaşardık" dedi "mobilyaların iptali için uğraşıyorum" dedi. "bak ben şimdi eve geçeceğim sana anahtarı teslim ederim, son kez de oturup konuşuruz" dedim "eve geçtim kapı duvar. içeri giremedim çünkü kilit değişmiş "çok hızlısın" dedim "beğenmediğin eve giremezsin" dedi. yani böylece ilişkimize son vermişti. babam ameliyatlı olduğu halde onunla konuşmak istedi mesajla cevap vermiş çok iyi bir insan olduğumu söylemiş. saygısız bir insan asla değil ama şükürsüz bir insan tuttuğum evi beğenmedi ve fedakar bir insan asla değil. insan kendi evini temizlemek istemez mi demiş. babam da ona demiş ki "oğlum, o sana beraber yapmayalım demedi hem o gün de gelecekti ağrı kesici içmişti hastane işlerinden dolayı çok yoruluyor ve beli de çok ağrıyor ama yine gelip yardım edecekti" yazmış babamı engellemiş. bana daha sonra mesaj yazmış epey uzun. yengem demiş ki "birlikte temizleriz" bende demişim ki "yeni gelin ev mi temizler" beni çok sevmiş çok istemiş ama benim bu fedakarsızlığım her şeyi bitirmiş.
iç dünyama dönüyorum bakıyorum nerede hata yaptım diye bulamıyorum. hani ben inat etsem asla yapmam desem o çözüm yolları bulsa ben yanaşmasam anlayacağım ama ben ona asla demedim ki şuan gücüm yok dedim.Geçen hafta ablası nişan da taktıkları iki yarım bir çeyrek altınları istediği için bende ona yazmak zorunda kaldım. bana hala aynı şeyi söylüyor yengen temizleriz dedi sen "yeni gelin ev mi temzilermiş" dedin diye. bende ona dedim ki evet dedim ama demek ki sonradan söylediğim her şey senin için hükümsüzmüş. sonra bir daha da konuşmadık zaten. gerçekten aklım almıyor bu sebeple biten bir ilişkiyi sanırım nasip değilmiş diyorum. geceleri nasıl uyuyor merak ediyorum.
Adam haklı sizin tavrınız konusunda ama bu da herşeyi bitirmek için bir neden olamaz bence bahane aramış ve bulmuş bu kadar basit

Ha bir de
Bende yeni evlendim şuan balayına gidiyorum.
Kınamdan 2 gün öncesine kadar tencere tava yerleştiriyordum.
Eşimde buzdolabını silip market alışverişini yerleştirdi,sonra da bacak bacak üstüne atıp beni izledi.
O zaman bende mi boşanayım?
Ne alakası var yani.
Yol yakınken dönmüşsün boşver
Yani sizde her konuda kocanızı örnek vermeseniz olmaz.. anladık kocanız var..

Terbiyesizce olmuş ayrılığı. Kilit değiştirme, babayı engelleme falan. Sanki sülalesine sövdünüz. Hayırlısı olsun, güvenilmez biriymiş. Ya da altında başka başka sebepler var. O kadar iyi olduğunuzu söylerken onun bu derece dönmesi... Bilemiyorum.

Adam kendisi seve seve yapacaktı ama görümce kaynana ikilisi doldurdu ve bırak sen bunu dediklerini düşündüm ben. Düğüne sayılı gün kala kolay kolay hangi görümce ya da kayınvalide bitirilmesine razı olur. Bozulması iyi olmuş. O ikisinde o fesatlık olduğu sürece mutlu olamazdınız. Düğünümden önce kendim kaba temizliğini yaptım ve düğüne bir hafta kala kv ve görümce uzak şehirden gelip temizlediler. Ben gerek yok yorulmayın dediğim halde seve seve yaptılar. Yoksa ben tek başıma yapacaktım annemle. Sana diyebilirlerdi biz yapalım diye. Tamam mecbur değiller ama gelinlerinin zor zamanında yardım teklif edemeyecek kadar vicdansızlarmış demek ki.
Demek istediğim sürekli hizmet bekleyen, gelini yok sayan, oğluşumuz kafasında takılan anne kız ikilisi ve o ikisinin ağzına bakıp o kadar emeği bir kalemde heba eden pasif bir eş adayı. Bence buna şükredilir :)

Buradaki konuları okuyunca geçmişe dönüp kendi hayatımla kıyaslıyorum sürekli. Biz evleneceğimiz zaman kiralık daire tutmuştuk. Ben ,eşim,annem ve temizlikçi kadın 2 gün deli gibi temizlik yapmıştık. Karşı taraf arayıp sormamıştı bile. O zaman bunu dert etmek hiç aklıma gelmemişti:) bu kk insanı olumsuz etkiliyor söylemedi demeyin. Meğersem yeni gelin temizlik yapmazmış ama niz bilmiyorduk :).konu Sahibi arkadaşım ;nişanlın Sırf bu sebepten bu aşamada düğünü iptal ediyorsa bence sevinmelisiniz. Yarın öbür gün kucağınızda çocukla bu kaprisli adam tarafından terkedilirdiniz valla. İyi olmuş başındayken bittiği

Yani bilmiyorum hazir kurban bayrami kapıda, bence bir kurban kesin ve Allaha şükredin. Adamin niyeti ayrilmak değilse ve hepsi sizi sindirmek için bir oyun ise cok kötü. Hepimizin kusurları, hataları var. Hicbirimiz evlenirken 4/4 degildik. Size böyle kolayca iten birinin arkasından kosmayin ve göz yaşı dökmeyin. Zaten babanizda hasta (çok geçmiş olsun) onu böyle basit insanlarla muhattab etmeyin bundan sonra

arkadasim oncelikle cok gecmis olsun. suan cok uzgunsun biliyorum. hani bazen boyle birden bisey olur. sen bi bakarsin karsindaki senin ruhun duymadan abuk sabuk bir suru sey biriktirmis sana tavir almis ama haberin yok.
burda da oyle olmus. ama bunlarin hepsi bahane ve hakli olsa seni karsisina alir yuzyuze konusurdu.
mesajla nikah iptal etmek ne demek.
ölü taklidi yap. yani hic bi tepki verme. sosyal medyadan laf sokayim tanidiklarla haber gondereyim lafini edeyim deme. mutlaka geri donecek. fakat o zamanda def et. bu kadar korkak vefasiz ustune ustluk cirkeflikle is yapan adamdan koca da olmaz baba da olmaz ailede kurulmaz. karsina emin ol seni gercekten seven kiymetini bilen biri cikar. insan birini sevdiginde onsuz duramaz ortada buyuk bi sey olmadan ayrilamaz. hayatina devam ettigini mutlu oldugunu gordukce mutsuz olan o olacak emin ol

Hayalimdeki ev bu değildi yok yeni gelin ev mi temizlermiş falan bunlar önemsiz görünsede sonra sorun çıkaracak şeyler. Anneniz akrabanız kimse mi yok babanızın yanında bir tahlil birşeyle mi ölüp bittiniz. O gün olmazdıda öbür gün olurdu temizlik ama siz yaparım dememişsiniz ki çok yorgunum belim kötü yapamam demişsiniz. Hatta gittim yerden poşetleri toplarım diye diyorsunuz ne kadar tatlı canınız var. Çoğu gelin kendi temizliyor evi ailesiyle ne var bunda orası sizin eviniz. Tek de olmayacakmışsınız yardım da edeceklermiş. İyi olmuş hakkınıda yoksa istediğiniz ev olmadı ev temizlediniz diye başına kakardınız

Gerçekten üzücü bir durum. Ne olursa olsun buraya kadar gelen bir ilişki konuşup halledilecek sebeplerden bitirilmemeli. Çok büyük sorunlar olsa neyse ama bir tarafın özür dilemesi ile halledilebilir, anlayışla karşılanabilirdi. Babanızı engellemesi de hoş olmamış. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bundan sonra mutlu olursunuz inşaallah.

keşke dediğin gibi olsa ama öyle değil. birikim yapacak olumsuz hiç bir şey yaşamadı. eğer yaşadıysa da babam ameliyat olduktan sonra ben onunla çok ilgilenemedim eve gidip gelemedim sürekli babama bir şey olacak mı korkusuyla ağlamaklı zırlamaklıydım. ilgisizlikten ve bana derstek olmaktan bunalmış olabilir haklı her yiğidin harcı değl zor zamanda kadınım dediği kadının yanında olmak. ayrıca babam haziran sonunda ameliyat oldu bizim nikah eylül başı ağustos ayına ne olmuştu da ben temmuzda hastane hastene dolaşırken temzilik diye tutturdu acaba.
Ilk anlattiklarina bakinca oyle bir sonuc cikardim ama hastalik sureci de tabi ki destek olunmasi gereken bir donem. O senin hic hevesin ve caban olmadigini dusunduyse hakli , sen babani dusunmekte haklisin. Karsilikli hatalar yapilmistir belki de. Sonucta vazgecilen bir durum var ve demek ki her sey goze alinamamis. Uzulme daha gercek daha buyuk mutluluklar bekliyordur umarim sizi.

Yani sizde her konuda kocanızı örnek vermeseniz olmaz.. anladık kocanız var..
Genelde yaşadığım şeylerle ilgili örnek veriyorum,ki genelde ilişki evlilik üzerine konular açılıyor,bende böyle böyle olmuştu diyorum.
Çoğu insan burada eşinden çocuğundan,kayınvalidesinden örnek veriyor,bende veriyorum. Rahatsız ediyorsa gözardı edebilirsiniz,çözüm basit. :)

Ben sizi hatalı buldum.
Adamın gözünde prenses sendromuna yakalanmış, kaprisli ve şükretmeyi bilmeyen bir kadınsınız şu an.

Yeni gelin ev mi temizler cümlesi çok yanlış. Ben olsam, sevgilim ev temizliyor olsa, hemen yanına giderim. Onu yalnız bırakmam. Yorgun da olsam en azından yiyecek içecek bişiler götürürüm. Dediğiniz gibi poşetleri toplardım. Bir güleryüz bile yeter böyle fedakar bir adama. Bir sarılıp öpmek yeter. Siz yanına gidip iyi niyet gösterince gırtlağınıza çöküp sizi zorla köle gibi çalıştıracak değil.

Kadınlarımızın en büyük hatası prenses sendromu. İşte böyle geleceğinizi kaydırıyor, "bana ne köppek gibi yapsın" modu

Ay çok saçma. Yeni gelin ev temizlemez diye bir şey bilmiyorum ama bu kadar kolay vazgeçen adamı boşver gitsin. Bu mantıkta insanın evlenince en ufak şeyden seni bırakıp gitmeyeceği ne malum. Benim de eşimin de birbirimize, ailelerimize yanlış hareketlerimiz olmuştur zaten düğün işleri çok stresli ama hiç ayrılmak lafı geçmedi aramızda.

Merhaba güzel insanlar. ben henüz çok yeni üyeyim burada herkesin dertleştiğini görünce bende yazmak istedim.
Bu senin başında sevdiğim adamla nişanlandım. geçen aya kadar da her şey çok güzel gidiyordu. birbirimize olan saygımız sevgimiz sonsuzdu. hiç kavga etmedik ya da tartışmadık da. nikah tarihimizi aldığımız da mutluluktan havalarda uçuyorduk büyük keyifle eşyalara bakmaya başladık. her şeyi sadece kendisi yapacağı için benim öyle çok beklentilerim olmadı hani nişan da bohça falan olur ya işte biz onların hiç birisini yapmadık hatta takı olayı dahi yoktu bizde. Nişanlımın babası yoktu o yüzden her şeyi tek başına yapacağını bildiği için ailemde hiç bir şey beklemedi, istemedi. yani böylesine karşılıklı anlayış içindeydi her şey. artık ev tutma olayına gelmiştik. tutmuş olduğumuz evin kirasıyla aynı kirada olan o kadar güzel evler vardı ki biz onları sırf annesine yakın olmak için kaçırmıştık. çünkü annesi öyle istemişti saygı duydum fakat kendi kızı da zaten kendisine yakın oturuyordu bize neden bu konuda sorun çıkarmıştı açıkçası pek anlayamamıştım ama yine de nişanlım üzülmesin diye tamam dedim. evi de görümcemin karşı binasından tuttuk. nişanlıma bir kaç kere dedim ki seninle hayalini kurduğum ev bu değildi. neyse artık evin boyası badanası ve temizliği kalmıştı. Abimler tuttuğumuz evi görmek için yengemle evimize geldiler ve yengem dedi ki " evi de birlikte temizleriz" bende o an "yeni gelin ev mi temizlermiş, biz sana yaptırmamıştık siz üçünüz yapın" dedim yengemde "haklısın bende temizlemiştim sadece eşyalarımı yerleştirmeye gelmiştim" dedi. aradan geçen zaman içinde nişanlım badana işinden pek anlamadığı için ve badana yapan ustalarda çok yüksek fiyat istediği için abimden yardım istedik "tamam" dedi ve nişanlım, ben ve abim üçümüz evi badana ettik. bu arada ben diğer taraftan babam ameliyat oldu onunla da uğraşıyorum. badana işini bitirdiğimiz hafta içinde nişanlım evi temizletmek için temizlik şirketi bakmaya başladı bir yeri arayıp konuşmuş fiyatı 400 tl söyleyince bana mesaj attı. yemekleri ile 460 olur dedi. (ben her gün olduğu gibi o günde babamı pansumana götürüp getiriyorum ameliyat yerinde sürekli sızıntı olduğundan dolayı da bilgi almak adına da hastane hastane geziyorum) "yüksek fiyat vermişler başka yere bakalım" dedim "bir yer daha var onunla da konuşacağım" dedi "tamam" dedim. hastaneden çıktım ve kendi eksiklerimi karşılamak için alışverişe gittim. nişanlım bana yine mesaj attı "aslında bu temizliği ben yaparım" dedi bende ona dedim ki "şuan benim biliyorsun hastane işlerim var sürekli hastaneye gidiyorum ve belim çok ağrıyor. çok yorgunum sana yardımcı olacak gücüm yok seninde tek başına gücün yetmez ya birisini tutalım ya da erteleyelim" dedim. normalde işten çıktıktan sonra beni hep arardı ama o gün aramadı ben mesaj attım "çıkmadın mı daha" diye "evdeyim süpürgelikleri temizliyorum ve elime de yapışmıyor" dedi bende "sen, beni anlamak istemiyorsun sanırım. sana yapmam demiyorum ama şuan çok yorgunum belim ağrıyor, sana yardım edebilecek gücüm yok. seninde tek başına gücün yetmez diyorum" dedim bana "tabi sen saraylarda doğdun büyüdün o zarif ellerin yıpranmasın kocan her şeyi yapar." falan dedi "ben yaparım yapışmıyor elime" yazdı. bende "kolay gelsin" dedim. ağrı kesici içmiştim içimden de diyordum ki "bende gideyim bari hiç olmazsa yerde ki poşetleri falan alırım" tam evden çıkacağım anda bir mesaj geldi "beni bir müddet arama evi iptal etmeyi düşünüyorum" dedi "saçmala" dedim arabaya atlayıp eve gittim evden gitmişti aradım cevap vermedi ablasını aradım nerede olduğunu sordum biliyorum dedi annesini aradım cevap alamadım. tekrar eve gittim saatlerce evde bekledim gel konuşalım dedim gelmedi mesajlarıma dahi cevap vermedi. gece iyi geceler dilemedi. sabah "günaydın hayatım" yazdım sadece "günaydın" dedi hiç konuşmadı "sanırım bir karar almışsın ve bunu benimle paylaşmayı bekliyorsun" dedim "canım sıkkın sadece" dedi ve yine konuşmadı. akşam olduğunda sosyal hesabından resmimizi kaldırmıştı gece yarısı mesaj attım acele karar verme diye. sabah fırın ve ocak için aradılar beni eve teslim edeceklerini söylediler bende nişanlıma mesaj attım "yarın akşama doğru fırın ve ocak gelecek" dedim "ben izine ayrıldım yokum"dedi "tamam o zaman ablamla (görümce) giderim bende" dedim. bana ne dese beğenirsiniz "ben nikahı iptal ettim" nasıl ya dedim "ayrıldık mı yani" dedim "ileride daha büyük sorun yaşardık" dedi "mobilyaların iptali için uğraşıyorum" dedi. "bak ben şimdi eve geçeceğim sana anahtarı teslim ederim, son kez de oturup konuşuruz" dedim "eve geçtim kapı duvar. içeri giremedim çünkü kilit değişmiş "çok hızlısın" dedim "beğenmediğin eve giremezsin" dedi. yani böylece ilişkimize son vermişti. babam ameliyatlı olduğu halde onunla konuşmak istedi mesajla cevap vermiş çok iyi bir insan olduğumu söylemiş. saygısız bir insan asla değil ama şükürsüz bir insan tuttuğum evi beğenmedi ve fedakar bir insan asla değil. insan kendi evini temizlemek istemez mi demiş. babam da ona demiş ki "oğlum, o sana beraber yapmayalım demedi hem o gün de gelecekti ağrı kesici içmişti hastane işlerinden dolayı çok yoruluyor ve beli de çok ağrıyor ama yine gelip yardım edecekti" yazmış babamı engellemiş. bana daha sonra mesaj yazmış epey uzun. yengem demiş ki "birlikte temizleriz" bende demişim ki "yeni gelin ev mi temizler" beni çok sevmiş çok istemiş ama benim bu fedakarsızlığım her şeyi bitirmiş.
iç dünyama dönüyorum bakıyorum nerede hata yaptım diye bulamıyorum. hani ben inat etsem asla yapmam desem o çözüm yolları bulsa ben yanaşmasam anlayacağım ama ben ona asla demedim ki şuan gücüm yok dedim.Geçen hafta ablası nişan da taktıkları iki yarım bir çeyrek altınları istediği için bende ona yazmak zorunda kaldım. bana hala aynı şeyi söylüyor yengen temizleriz dedi sen "yeni gelin ev mi temzilermiş" dedin diye. bende ona dedim ki evet dedim ama demek ki sonradan söylediğim her şey senin için hükümsüzmüş. sonra bir daha da konuşmadık zaten. gerçekten aklım almıyor bu sebeple biten bir ilişkiyi sanırım nasip değilmiş diyorum. geceleri nasıl uyuyor merak ediyorum.

Siz de babanız da çok alttan almışsınız. Bir daha sizi saçma bir sebeple terkeden kimseye bu kadar alttan almayın. Eski nişanlınız ya ruh hastasıymış ya da aslında ayrılmak istiyormuş da bula bula bu bahaneyi bulmuş.

Back