-
- Konu Sahibi unutulmusmuydum
Olur arkadasim cok sagol ya icimi rahatlatiyosun gercekten sus pus oldum kimseyle konusmak istemiyorum zaten hersey sinirime dokunuyo kirici oluyorum insanlara karsi en son derdimi buraya yazmaya karar verdim.hemende unutlumuyoki unut degmez deselerde ben o acidan gorebildgmde zaten aci cekmem unutrm yoksa uzulmekten zevk almiyo hicbirimiz elbette hayatin sonuda degil ama insan kedisini kusunu bile kaybedince gunlerce yoklugunu hissedip uzuluyo bole olmasi cok normal diye dusunyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba
ilk yazdığın msjı okudum diğerlerini okumadım ama msj atmak istedim. Ben de birkaç sene önce aynı senin gibi bir olay yaşamıştım ve şu anda neler hissedebildiğini tahmin edebiliyorum belki bir yardımım dokunabilir sana. Benim de yaklaşık 3,5 yıllık ilişkimdi ve benim de erkek arkadaşım bitirmek istemişti ve seninki gibi cümleleri defalarca duydum ben de malesefbir süre her gün mesajlar attım sürekli görüşmek için bahaneler bulmaya çalıştım o da saygısından her isteğime karşılık verdi ama hep soğuk ve mesafeliydi. sonra ben kendime yazık ettiğimi ve artık kendi hayaıtma devam etmem gerektiğini anladım. içim çok acıyordu ama ben artık arayıp sormamaya başladım. bu sefer o ortak arkadaşlarımıza beni sormaya başlamış vs.. çok uzatmak istemiyorum canım. şu anda yine aynı kişiyle devam ediyorum ve mutluyum çok şükür. ama ben o ayrı olduğumuz sürece sürekli hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmeye başladım. ve bu benim içimi çok ferahlatıyordu. barıştıktan sonra msjlarımın içini hiç mi acıtmadığını sordum neden cevap vermediğini neden hiç arayıp sormadığını sordum, "msjların beni daha da çok uzaklaştırıyodu kendimden" dedi. eğer bir şeye karar verdiyse kesinlikle üstüne gitmemeni tavsiye ediyorum. hayırlısı değilse hiç zorlama seni mutlu edebilecek bir sürü insan var etrafında bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum. bir sürü güzel zaman geçirmişsiniz seni hemen unutacağını sanmıyorum ona biraz zaman vermelisin. erkekler böyledir iş ciddileşmeye başladıysa eğer kafasında öncelikle korkup bir geri çekilir kendine bir bakarlar. sen de biraz kendine zaman tanı bence. bunca zamanı seninle geçirdiyse sana mutlaka değer veriyordur ve mutlaka merak edecektir. mesaj attığında da çok yumuşama bence
her şeyin en iyisi olsun ikiniz için de. umarım çok mutlu olursun onunla veya başka biriyle. sen kendin değerlisin önce böyle düşün kimsenin seni üzmesine izin verme.
biraz uzun msj oldu umarım okuyabilirsin
iyi akşamlar
Dogru hep ayni seyler aslinda bakilirsa Allahim hepimizi mutlu etsin ins hem sevip hem sevilelim nasip degilse zaten biz ne yapsak bos😟iyimser bakmayın lütfen ve acınızı yaşayıp onu içinizden söküp atın. herşeyden önce gidene yalvarmak, peşinden koşmak onun gözünde değersizleştirir sizi, bizi... muhakkak bir gün döner ama döndüğünde tekrardan gitmek için dönecektir, acınız geçmişse lütfen ona geri dönüp bir acı daha yaşatmayın kendinize. ben türlü bahanelerle benden ayrılan eski sevgilimi tekrar kabul etmiştim aylar sonra, oysa acım geçmişti... sonuç yine aynısı oldu ama bu defa gerçek sebebi söyledi. beni hiç sevmemiş... o yüzden unutun gitsin kendi hayatınıza bakın.
Soğukluk bana her ilişkide belli bir dönem olabilirmiş gibi geliyo siz de hatanızın farkındaymışsınız zaten bu saatten sonra hiç dönmicek gibi devam etmek lazım eğer gerçekse o 3,5 yıl eminim bir yolunu bulur.
Valla ben de çok iyi anlıyorum. Benim erkek arkadaşım da beni hiç önemsemeyerek beni "ayrılalım" dedirtecek noktaya getirdi. Sonrasında da yine suçlu hisseden ben oldum yalvardım ettim. Barışır mıyız bilmiyorum da barışsak da hiçbirşeyin düzelmeyeceğini biliyorum. Bir de işin kötü yanı bu acı hiç geçmeyecek gibi geliyor insana. Nasıl atlatılır ben de bilmiyorum, yazılanları okumak bana da iyi geldi bi nebze
Evet bende artik öle düsünüyorum seviyosa dòner ama ölede degisik bi insanki sevsede donmeyebilir rahatina duskun bir insan ve ailesi tarafindan da bu siralar sorunlari var tabi bu iliskiyi bitirmek icin gecerli bi sebepmidir bilemyorum erkek olunca konu anlamak zor
Okudum canim cok güzel seyler yazmissin ben zaten artik kendine biraktim keske yapmasaydim dedigm cok oldu ama herkes gibi tabiki o an acidan saglikli dusunemedm birazdaha oncesi var konunun tam anlamyla yazamadim cok uzatmak istemedim ne ben ondn haber alablrm.zatn artik ne o benden zaten almak istcegnide sanmam seven insan dayanamaz arardi bukadr zaman diye düsünüyorum sadece kolay olmuyo anilarim bir anda silinmiyo yorumlarinizla biraz daha rahatliyrm ama zaman herseyin ilacidr belkide gercekten bende o seklde dua ediyorum nasip belkide kaderde varsa olur diye düsünüyorum.bu arada canim Allah hic bozmasin ins sende sevdginle mutlu huzurlu gecirirsin hayatini..