- 27 Mart 2014
- 22
- 0
-
- Konu Sahibi unutulmusmuydum
öncelikle merhaba forumda yeniyim arkadaşlar şimdiden hepinize TEŞEKKÜR EDERİM dert ortağım olanada olmayanada.ben hemen konuya girmek istiyorum biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim detaylı anlatmadan olmucak gibi 24 yaşındayım okuduğum kadarıyla bi çok kişyle aynı kaderi paylaşıyorum terkedildim 3 bucuk yıllık ilişkim bana göre çok sebepsiz bi şekilde bitti nerden başlasam bilemiyorum bile kendimi okadar yorgun acılar içinde hisediyorum ki o eski neşemi kaybettim tahammülsüz bir insan oldum çıktım bir buçuk aydır ayrıyız 2 3 haftadır kıskançlıklarımız yüzünden kavga ediyorduk ama aramız yine düzeliyordu belkide ben öle sanıyodum ama ayrılmadan önce evlenceğim insan benim istemediğim harektleri yapmıcak bak seni uyarıyorum çok kötü patlıcam diyordu her kavga edişimizde en sonunda yine onu dinlemediğim bi sebepten dolayı ayrıldık ama açıklaması mantıklı ve böle bişeyi bahane yapıp terkedebilceği bişey değildi zaten bu olayı yaşamadan bigün öncede bana soğuk davranıyodu sanki ben tuzu biberi oldu diyorum.tabiki büyük hata yaparak yalvardım yakardım bitmesin diye keşke bitti dediğinde tamam deseydim şimdi böle olmazdık belkide kendimden daha çok uzaklaştırdım ertesi gün işyerine gittim suan böle düşünüyorum yine aynı olcaz sonumuz yok başlasak yine aynı olcak biraz kafa dinlemek istiyorum dedi ben ağlamaya başladım sokakta ağlamamı hiç sevmezdi o yüzden akşam arkadaşımda kalıp uzun uzun konuşalım ne olcaksa olsun bende buralarda ağlayıp senide kendimde rezil etmiym dedim zar zor ikna ettim ogün birlikte kaldık tekrar kararın kesinmi dedim evet sonumuz yok diyince ağlamaya başladım sonra aşkım tamam ağlama dedi sarıldı öptü barıştık kendi isteğiyle belkide okadar ağlamamı istemedi acıdı bilemiyorum ama çok içtendi birlikte uyuduk sabah kalktığımızda yine soğuktu elimi tutumak bile gelmedi içinden akşam zar zor msj attı ben atmadan atmadı en son tamam dedim ne olursa olsn sonra kendi kendine aşkım evdeyim demiş günaydın aşkım falan gibi msjlar attı bir iki gün sonra yine uzaklaştı yine yanına gittim çalıştığı yere ayrıldık demiyorum kafa dinlemek istiyorum dedi bu muhabetleri bi süre duymak istemiyorum dedi zar zor yanından gönderdi akşam ararım dedi aramadı bende arkadaşlarmla kafamı dagıtmaya gittim arıcaktın hani diye msj attım gece 11 gibi arayamadım arkadaslarla dısardayız bana öğüt veriyolar sen ne yapıyosun dedi bende dısardayım dedim arakdaslarımla kafa dagıtıyorum dedim kimle diye sordu senin için önemi yok sölesem ne olcak diyince önemsiz kalmaya devam et ozaman dedi ben yine msj yağmuruna tuttum tabi nedemk istiyosn falan diye hata yaptım sensiz olamıyorum ne yapıcam dedim takıldığın arkaşlarına sor dedi yine kızdımı ne yapmaya çalısıyo hiç çözemedim en son hiç aramamaya başladı banada msj atma artık dedi ben en son konuşmak istediğimi acık kapı bıraktıgını söledim aradı son kez konustuk tekrar başlayamazmıyız dedim düşünmüyorum dedi seviyomusun sevmiyomusun bilmek istiyorum dedim sölemek istemiyorum bunu dedi böle diyince en az 5 6 kez aynı şeyi sordum sölemek istemiyorm dedi her defasında bende içim rahat etmiyo net bişey demediğin için dedim eskisi kadar değil soğudum dedi bende dedim ortası olmaz böle şelerin ya hi sevmezsin ya seviyosundr söle kaybetcek bişey yok artık dedim için rahat etcekse hiç sevmiyorum dedi hep çelişkili cevaplar verdi sonra hiçmi bikez denemk için şansı yok bu ilişkinin içinde hiçmi kırıntı yok dedim tekrar bigünde bitcek bişey değil kırıntı var tabiki dedi bi hiç sevmiyorum diyo bi böle diyo ve bana en son hayat bu belki 3 5 ay sonra kapında ağlayan ben olucam sen istemiceksin beni ben özlücem dayanamıcam bellimi olur dedi ogünden sonra bidaha hiç konuşmadık kabullendim tamamen aramadım hiç sizce özlemiyomudur hiç tamamen bitirmişmidir artık birdaha dönüşü olmazmı kızlar içim paramparça sanki ruhum öldü bedenim yaşıyo bukadar severken kokusunu elini yüzünü görmeden duymadan yapamıyorum parça parçayım bi umut varmıdır unutmayamı çalışym sizce artık ne yapayım ben kendi kendime karar veremiyorum ne olur yardım edin bu arada hayatında biri olduğu içinmi bırakıyosun öleyse söle unutmam daha kolay olur dedim nefret ederim en azından dedim hayır yok ama öle demeyi bile düşündüm en son ama çok üzülürsün diye demedim dedi bunlar ne demek ya