Terk edildiim çok seviyorum arkadaşlar desteğini bekliyorum lütfen :((

beni ter eden için asla üzülmem
vur tekmeyi,hayatına devam ettt
kimse kimsesiz yaşayamam!diye bişey yoktur arkadaşım

yaşın en fazla 22 olmalı,bu tarz bı ılışkı tutumuna sahıpsen..

daraldım valla,noolursun düş şunun yakasından..

sen yalvardıkça,onun dotu kalkmış..

bırak sunu allahını seversen..kendıne bıraz saygın olsun..

senin için üzüldüm
ama açıkcası karşı taraf bu işi bitirmiş gibi geldi bana
daha da vahimi uzun soluklu bir ilişkinin insanda bıraktığı bir alışkanlık olur
bıçak gibi kesilip atılmaz
yerine başka şeyler koyduğunu düşündürdü buda bana

bazı davranış ve söylemlerin gerçekten yapışkanca olmuş
erkekler böyle şeyleri görünce cidden değersizleştiriyor karşıtarafı

bizler yalvaran ve acı çektiğini söyleyen hele hele ağlayan bir erkeği görünce
yelkenleri suya indiriyoruz

oysa erkekler
güçlü kadınları seviyor
onlara yalvarıp acı çeken bir kadın gözlerinden düşüveriyor

aşkta gurur olmaz derler ya
bence olmalı
gurursuz bir aşk
saygıyı kaybettiriyor çünki

Bitmis canim..aci ama gercek..sen bitiremesende o coktan bitirmis bu iliskiyi ve naparsan yap eski haline gelmez...sen guclu ol kendini topla ve bende dahil bicogumuzun yaptigi aramalar msjlar aglamalar bunlara hic girme..misal ben neler yaptim ama olmayinca olmuyor.erkekler duz mantik bizim gibi uzatmalari sevmiyorlar.bitmisse bitmistir onlar icin..sonrasinda uzulen biz iluyoruz.o yuzden birak sende..evet cok uzuluceksin zor gecicek su gunler ama bitirmis iste elden gelmez biseyy ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nekadar güzel yazmissin arkadasim cok dogru diyosun zaten bir bucuk aydir aramiyorum hic bana net bi cvp veremedigi icin bukadar ustelemistim cunku ben diger turlu belirsizlikle dahada aci cekiyordum.artik kimseye anlatamyrm cevremden yalnizim anlicagin kimseyi bunaltmak istemyorum kendi kendime atlatmaya calisiyorum ama olmuyo aksine yalniz kaldikca ozluyorum biraktm kendi haline ama aklimi sadece hayatinda biri oldugu icinmi terketti dusuncesi kemiriyo engel olamiyorum artik ne farkeder olup olmamasi diyemiyorum bukadar saf temiz sevgime duygularima yazik umarim ole bisey degildir😢

Zaten pesinden kosup arayip sormuyorum ilk ayrilik aninda yaptiklarim onlar bilincine varsaydim yapmazdim hem pismanim hem degilim arkama donp baktgmds ben elimden geleni yaptim bign neden yapmadm belki cabalasydm olrdu demektense hataya dustm yaptim ortada kaldi iliski net bi cvp icin zorladm o yuzden simdi arayip sormuyrm kesnlikle

Keske ilk zamanlarda yazip fikir alsaydim ama keske demeninde bi faydasi yok ama sunuds ogrendim acikcasi gitck olan pesinden de kossan gidiyo sessiz kalip sussanda pesinden kosman sadece bu sureci hizlandiriyo bunu farkettim gitcek olana engel olunmuyor malesef

Son düzenleme:

Ben de çok düşündüm acaba başkası mı var falan diye çünkü ben de erkek arkadaşımı çok bunaltmıştım ama böyle düşüncelerle yorma kendini işte. Başkası olsa ne olacak? 3 yılın izini başkasıyla silmeye çalıştıkça zamanı geldiğinde giderilemez bir pişmanlık duyacak. Ben erkek arkadaşının bunaldığını, biraz bıktığını, yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İzin ver sensiz yaşasın bu süreçte de sen hatalarını ve eksiklerini gör. Belki sen atlatacaksın o, o zaman dönecek belki sen çok geç diyeceksin. Bunları yaşamanıza izin ver işte. Kendini üzme diyeceğim ama çok boş biliyorum, arkadaşlarım bana bunu söylediğinde çok sinirleniyorum çünkü imkanı yok üzülmemenin. Yalnız hissetme kendini de, yalnız kaldığın müddetçe iyileşemezsin daha da kötüye gidersin gerçekten. Kendimden biliyorum. Özel mesaj atayım sana

Olur arkadasim cok sagol ya icimi rahatlatiyosun gercekten sus pus oldum kimseyle konusmak istemiyorum zaten hersey sinirime dokunuyo kirici oluyorum insanlara karsi en son derdimi buraya yazmaya karar verdim.hemende unutlumuyoki unut degmez deselerde ben o acidan gorebildgmde zaten aci cekmem unutrm yoksa uzulmekten zevk almiyo hicbirimiz elbette hayatin sonuda degil ama insan kedisini kusunu bile kaybedince gunlerce yoklugunu hissedip uzuluyo bole olmasi cok normal diye dusunyrm

Son düzenleme:

Allah sabır versin arkadaşım erkek arkadaşın ilişkiyi bitirmiş evet pat diyede bitirmeMiş üstelik zamanla soğumuş belirsizlik yok herşey apaçık ortada ama sen kendince ufaktefek ümit arıyosun kullandığı cümlelerden anlamlar çıkararak. Bu tür şeyleri çoğumuz yaşamışızdır geçmişte ben 31 yaşındayim senin yaslarindsyken buna benzer bisey gecmisti başimdan..o acı hic gecmiycek sanmıstım ama inan geçiyo sabret her geçen gün ondan uzaklaşıyorsun farkında olmadan.. İçinde terkedildiğin için hırsta var bununda farkında değilsindir muhtemelen ama inan bana o bu saatten sonra geri dönsede sen eskisi gibi hissetmiceksib ona karsı sana bukadar aci yasattigi için oyüzden biraz sabır o aklına geldiğinde hiç çıkmadığida biliyorum şimdilik sürekli dua et sabır iste Allahtan zamanla aklından çiktiğını göreceksin sonrasinda gun içinde aklına geldiğinde şaşıraaksın aaa bi an unutmuşum diye sevineceksin ve sonralari daha kolay olucak tabi.. Sen unuttuğunda o sana dönecek sonra sen hala sevdiğini sanıp tekrar barışacaksın sonra bakacaksınki hicbişey eskisi gibi değil sen sevmiyosun bukez sen tekmeyi basacaksın o da ayrı bir mutluluk tabi :)

İmza

Dogru diyosunuz ben sölediklerinden anlam cikarmaya calisp umut ediyorum sanirim ölede bölede bitti sonucta. tek basima savastigim icin bunlari net goremyrum duygusal acidan bakinca ne yazikki umutlaniyor insan Allah'a sigininiyorum zaten vardir bi bildigi diyorum peki sizede geri döndümü o mutluluk ayri diyince bi umtlandim😊

Senin yaptıklarının aynısını benzerini bende yaptım adam gidiyor zorla tutmaya çalıştım. Mesajlar ikna çabaları yok gitti. Ne zaman acım dindi dersen kesin evet o gitti bu iş bitti yapacak birşey yok deyip kabullendiğimde yaram kabuk bağlamaya başladı. Şu an acı yok ne çektim ki forumda topic vardı ayrılan arkadaşlarla resmen o dönem birbirimizi terapi ediyorduk. O günleri geçirdim şükür acımı da yaşadım dibine kadar ama bittiğine karar verdikten sonra asla dönmedim karşısına çıkmadım ne mesaj ne başka birşey. Herkes yoluna gitti şşimdi. Evet, geriye bakınca gördüğüm şey onu net görebiliyorum ikimiz olmazmışız zaten uymazdık ki hiç ama o dönem kabullenmek ne mümkün. Bence yaşa dibine kadar yaşa acını ayrılığını ama birgün tamam yeter bu kadar acı cektigim deyip yeni hayatına başla derim.

Anladigim kadariyla herkes benim yasdiklarimi yasamis yaptiklarimi yapmis ve sonuc hep hüsran benim acim daha cok yeni pat diye unutamyrm elimde olsada yapsam öle bisey yasanmisliklar cok fazla onu zaten artik aramam sormam bile rezil olmaktn baska bisey olmyo cnk göznde

Evet dônmüştû ama o döndüğünde bende zerre kadar sevgi kalmamıştı..

İmza

şimdiye kadar kim yalvarıp sevgilisini geri döndirebilmiş ki?
erkekler bizim gibi değiller çok duygusal düşünemiyorlar daha bencilce düşünüyorlar bu konularda (aslında her konuda)

kabullenmek lazım bittiğini, olmadığını vs
hem geri dönse bile ne fark eder ki?
bir yazarın sözü sanırım "biten ilişkiye yeniden başlarsanız kaldığınız yerden değil kaldığınız yerden başlarsınız" demiş.

siz kendinizi toparlamaya bakın, çoğumuz çektik bu acıyı öldürmez süründürür.
ne kadar süründüreceği de size bağlı umarım uzun sürmez

Sakin yalvarma.ben dayanamaz bi sans daha verir diye dusunerek yaptim ama.ne oldu onurumu ayaklar altina aldim.evet cok sevdim 2 sene acisini cektim ama unutamadim.yeni yeni diniyor acisi ve kendime kiziyorum keske ustune dusmeseydim diye

Yazıyı okuyamadım vallaha ben bile gözlerim şaş oldu resmen ..

Şunları yazarken 1 er boşluk bırakın yahu ..

Bosuna kendini uzuyosun bukadar , DEGMEZ !!

birgun biri cikar karsina ve iyiki olmamis iyiki bitmis dersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…