- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi unutulmusmuydum
Biz terk edilip aci cekenler olarak toplansak dunyayi ele geciririz sanirim :) isin sakasi bir yana ben de senin dustugun hatalara dustum bir yillik iliskinin sonunda terk edildim. İlk gunler agladim, yalvardim adam istemiyorum dedi hic mi istemiyorsun gibi salak salak sorular sordum su an guluyorum kendime :) konu ask olunca devrelerimiz yaniyor, mantik, gurur devre disi kaliyor resmen. Bir de ben 21 yasindayim ve bu ikimizin de ilk iliskisiydi. Her neyse ben ilk gunler mesaj yagmuruna tuttum adami, sinirlendim senden nefret ediyorum dedim acikcasi dedim de dedim adam illahlah etti artik. Sonra dedim boyle olmayacak ben mantikli dusunemiyorum en azindan benden daha saglikli dusunebilecek insanlarla oturup konusayim.Tecrubelerine ve fikirlerine guvendigim birkac kisiyle konustum ve hepsinin bana soyledigi tek bir sey oldu ve bu konustugum kisiler de birbirlerini tanimiyorlardi. Hepsi bana sunu dedi: "Kesinlikle sessiz kal, iletisime gecme, senden haber alamasin." Ben de buna uymaya basladim fakat benim gibi biri icin bu cok zor oldu zira ben kafasina esince mesaj atmaktan ne gocunan ne de cekinen biriyim, hic dusunmem atarim yani, bir atmaya baslayinca da susmam isin icine eder cikarimher neyse, kendime hakim oldum ve sunu dusundum erkeklerin pismanliklari gercekten uzun surecte oluyor belki 2 ay lki 10 ay. Cunku onlar ilk zamanlarda kendilerini bulutlarin uzerinde ucuyormuscasina hafif hissediyor cunku bun baglarini koparmis, ozgur, trip atani yok, aramasi gereken biri yok. Fakat zaman ilerledikce icinde bir bosluk olacak cunku artik guzel bir sey yasayinca arayip anlatacagi bir insani yok, opup kokladigi kadin yok hatta o kadini gorunce dokunamayacak, yabanci gibi duracak bu onun yuregine oyle bir sey dusurecek ki... Pismanlik dedigimiz kavram da bu noktada ortaya cikacak. Ben bu ayrilik acisini cekefken, geberiyorum modundayken sunu da fark ettim iliskiler bizim dusundugumuz kadar masumane ilerlemiyor. İsin icine kadin erkek savaslari ve en onemlisi de ego giriyor. Biz bunlara karsi sevgiyle savasamazmisiz bunuordum cunku m dinledigim insanlsr hem de forumda okudum seyler bana sunu gosterdiu is taktiklerle ilerliyor. Su an boyle konusuyorum fakat daha 15 gun oldu ama ben bu surecte sunu yasadim, yolda yanimdan gecen bazi insanlarin " su kiz guzelmis " dedigini duydum kiz arkadaslarimin yanindaki erkeklerin "ne guzel ve pozitif" bir kiz dediklerini duydum ve arkadaslarim beni her gorduklerinde " bu ne guzellik ya" dedi ve onlar bunlari soylerken ben agzima dogru duzgun lokma atmamis, sifir enerjiyle ortada dolasir vaziyetteydim. Sonra kendime dedim ki: " Aglamayi birak artik. Kimin henuz ne kaybettigi belli degil, ben sevdigim adami kaybettigimi dusunuyorum fakat karsimdaki adam henuz olayin farkinda degil. Ben ondan daha gucluyum cunku korkaklik etmeden ne hissediyorsam onu soyledim kivirmadan. Acimi da dibine kadar yasadim ve yasiyorum da. Sen de boyle dusun, seni rahatlatacak ve sana guc verecek insanlarla konus. Sakin ama sakin tek basina oturup dusuncelerle bogusma! İnsani bitiren sey bu ve biz soz konusu kendimiz oldugunda hep en kotusunu dusunmeye odaklaniyoruz cunku keder doluyuz, saglikli dusunemiyoruz. Konusacak kimsen yoksa bana yaz cekinme gercekten. Ama bu surecte sunu aklindan cikarma: Arama, sorma ve sessiz kal. Lutfen bunu yap.
Baya uzattim ama seni cok iyi anliyorum. Ne kadar aci cektigini, nasil bir caresizlik icinde oldugunu cok iyi anliyorum cunku ben de yedigimin ictigimin ayri gitmedigi bir insani pat diye kaybettim. Sessiz kaldigin muddetce erkek arkadasinin da bu sureci fazla uzatabilecegini dusunmuyorum sen yeter ki ona "beni kaybedeceksin" dusuncesini yansit, bunu da sessiz kalarak yapabilirsin.
yaşın en fazla 22 olmalı,bu tarz bı ılışkı tutumuna sahıpsen..
daraldım valla,noolursun düş şunun yakasından..
sen yalvardıkça,onun dotu kalkmış..
bırak sunu allahını seversen..kendıne bıraz saygın olsun..
Nekadar güzel yazmissin arkadasim cok dogru diyosun zaten bir bucuk aydir aramiyorum hic bana net bi cvp veremedigi icin bukadar ustelemistim cunku ben diger turlu belirsizlikle dahada aci cekiyordum.artik kimseye anlatamyrm cevremden yalnizim anlicagin kimseyi bunaltmak istemyorum kendi kendime atlatmaya calisiyorum ama olmuyo aksine yalniz kaldikca ozluyorum biraktm kendi haline ama aklimi sadece hayatinda biri oldugu icinmi terketti dusuncesi kemiriyo engel olamiyorum artik ne farkeder olup olmamasi diyemiyorum bukadar saf temiz sevgime duygularima yazik umarim ole bisey degildir😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de çok düşündüm acaba başkası mı var falan diye çünkü ben de erkek arkadaşımı çok bunaltmıştım ama böyle düşüncelerle yorma kendini işte. Başkası olsa ne olacak? 3 yılın izini başkasıyla silmeye çalıştıkça zamanı geldiğinde giderilemez bir pişmanlık duyacak. Ben erkek arkadaşının bunaldığını, biraz bıktığını, yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İzin ver sensiz yaşasın bu süreçte de sen hatalarını ve eksiklerini gör. Belki sen atlatacaksın o, o zaman dönecek belki sen çok geç diyeceksin. Bunları yaşamanıza izin ver işte. Kendini üzme diyeceğim ama çok boş biliyorum, arkadaşlarım bana bunu söylediğinde çok sinirleniyorum çünkü imkanı yok üzülmemenin. Yalnız hissetme kendini de, yalnız kaldığın müddetçe iyileşemezsin daha da kötüye gidersin gerçekten. Kendimden biliyorum. Özel mesaj atayım sana
Nekadar güzel yazmissin arkadasim cok dogru diyosun zaten bir bucuk aydir aramiyorum hic bana net bi cvp veremedigi icin bukadar ustelemistim cunku ben diger turlu belirsizlikle dahada aci cekiyordum.artik kimseye anlatamyrm cevremden yalnizim anlicagin kimseyi bunaltmak istemyorum kendi kendime atlatmaya calisiyorum ama olmuyo aksine yalniz kaldikca ozluyorum biraktm kendi haline ama aklimi sadece hayatinda biri oldugu icinmi terketti dusuncesi kemiriyo engel olamiyorum artik ne farkeder olup olmamasi diyemiyorum bukadar saf temiz sevgime duygularima yazik umarim ole bisey degildir😢
Allah sabır versin arkadaşım erkek arkadaşın ilişkiyi bitirmiş evet pat diyede bitirmeMiş üstelik zamanla soğumuş belirsizlik yok herşey apaçık ortada ama sen kendince ufaktefek ümit arıyosun kullandığı cümlelerden anlamlar çıkararak. Bu tür şeyleri çoğumuz yaşamışızdır geçmişte ben 31 yaşındayim senin yaslarindsyken buna benzer bisey gecmisti başimdan..o acı hic gecmiycek sanmıstım ama inan geçiyo sabret her geçen gün ondan uzaklaşıyorsun farkında olmadan.. İçinde terkedildiğin için hırsta var bununda farkında değilsindir muhtemelen ama inan bana o bu saatten sonra geri dönsede sen eskisi gibi hissetmiceksib ona karsı sana bukadar aci yasattigi için oyüzden biraz sabır o aklına geldiğinde hiç çıkmadığida biliyorum şimdilik sürekli dua et sabır iste Allahtan zamanla aklından çiktiğını göreceksin sonrasinda gun içinde aklına geldiğinde şaşıraaksın aaa bi an unutmuşum diye sevineceksin ve sonralari daha kolay olucak tabi.. Sen unuttuğunda o sana dönecek sonra sen hala sevdiğini sanıp tekrar barışacaksın sonra bakacaksınki hicbişey eskisi gibi değil sen sevmiyosun bukez sen tekmeyi basacaksın o da ayrı bir mutluluk tabi :)
İmza
Senin yaptıklarının aynısını benzerini bende yaptım adam gidiyor zorla tutmaya çalıştım. Mesajlar ikna çabaları yok gitti. Ne zaman acım dindi dersen kesin evet o gitti bu iş bitti yapacak birşey yok deyip kabullendiğimde yaram kabuk bağlamaya başladı. Şu an acı yok ne çektim ki forumda topic vardı ayrılan arkadaşlarla resmen o dönem birbirimizi terapi ediyorduk. O günleri geçirdim şükür acımı da yaşadım dibine kadar ama bittiğine karar verdikten sonra asla dönmedim karşısına çıkmadım ne mesaj ne başka birşey. Herkes yoluna gitti şşimdi. Evet, geriye bakınca gördüğüm şey onu net görebiliyorum ikimiz olmazmışız zaten uymazdık ki hiç ama o dönem kabullenmek ne mümkün. Bence yaşa dibine kadar yaşa acını ayrılığını ama birgün tamam yeter bu kadar acı cektigim deyip yeni hayatına başla derim.
Dogru diyosunuz ben sölediklerinden anlam cikarmaya calisp umut ediyorum sanirim ölede bölede bitti sonucta. tek basima savastigim icin bunlari net goremyrum duygusal acidan bakinca ne yazikki umutlaniyor insan Allah'a sigininiyorum zaten vardir bi bildigi diyorum peki sizede geri döndümü o mutluluk ayri diyince bi umtlandim😊