Ben kpss den bahsetmiyorum aslinda büyük insaat firmalarindan bahsediyorum.Mulakatlarda tabi ki nereden mezun oldugunuza bakiyorlar.Itü ile nisantasinin karsilastirilmasina ise sadece gülüp geciyorumGenelde hepsi kpssye bakıyor mezun çok olduğu için çoğunluğu iş bulamıyor ayrıca nişantasını da bitiren kpssye giriyor İTÜ yü de .
Aynı kararsızlık bende de var bende hemşirelik ile ftr arasında hala düşğnüypruö
Siz hangi bölümü sectiniz ataması nasıl acabaKesinlikle ftr derim ,ben çok pişmanım seçmedigime,temiz bölüm nöbeti yok hele birde bı alanda uzmanlasirsan kimse durduramaz seni
O karşılaştırılamaz zaten teşekkür ederim..Ben kpss den bahsetmiyorum aslinda büyük insaat firmalarindan bahsediyorum.Mulakatlarda tabi ki nereden mezun oldugunuza bakiyorlar.Itü ile nisantasinin karsilastirilmasina ise sadece gülüp geciyorum
Size hedeflerinize ulasmada basarilar
Okuması çok mu zor ki yaKesinlikle ftr derim ,ben çok pişmanım seçmedigime,temiz bölüm nöbeti yok hele birde bı alanda uzmanlasirsan kimse durduramaz seni
Okuması çok mu zor ki ya
Siz hangi bölümü sectiniz ataması nasıl acaba
Yoookkk ne babamın inşaat firması var ,ne eşim çok zengin tek seçeneğim iyi iş imkanı olan meslek oda yok yanihukuk, psikoloji alanına ilgin var mı? mimarlığa yeteneğin var mı? mühendisliklerde iş alanı var mı?
Şuan sağlık lisesi mezunları özel hastanelerde hemşirelik yapıyorlar .
Ama eşim kesinlikle karşı çıkıyor .
bence günümüzün şartlarına en uygun mesleği yapıyorsunuz.
Şuan psikolojik olarak çöktüm .
Çalış , çalış boşa oku durumundayım .
Yapıcak birşey yok .
sıralaman çok güzel. Geleceğin meslekleri diye yaz google'a bi araştır istersen. öğretmenlik yazma zaten. internetle/bilgisayarla ilgili olabilir mesleğin. diyetisyenlik de güzel. yani öyle bir meslek olsun ki hem az mezunu olsun, hem ölmeyecek olsun.Yoookkk ne babamın inşaat firması var ,ne eşim çok zengin tek seçeneğim iyi bir iş imkanı olan meslek oda yok yani
Ftr nin ataması zor diyorlar ya çoğunluk hemşirelik diyor sizce ftrnin okuması zor mudur?Ben devlet Hastanesi'nde hemsireyim tabi şu an ki siteminizi bilmiyorum :) sıralama diyorsunuz yüzdeler diyorsunuz çok anlayamıyorum :)
Eskisi gibi cehalet yok çünkü , mezun sayıları arttı iş imkanları azaldı , market çalışanları mı bile lise mezunu alıyorlar artık.Artık lisans mezunu olmakta yetmiyor,yüksek istiyorlar yabancı dil bir taneyi saymiyorlar ha birde en az 5 yıl deneyim
Teşekkür ederim inşallah en doğru kararı verebilirim .Şimdi diyetisyenlikte çok okunan bölüm oldu. Bakıyorum özel üniversitelere dgs ile Az puanla girebiliyorsun bence onu bir düşün derim. Zaten devlet te de çok fazla ataması yok ne gıda mühendisliğinin ne diyetisyenin yine en iyisini sen seç karar ver
Soruyu eksik sordum :))) ftr hakkında fikirlerinizi merak ettim:)))))Ben devlet Hastanesi'nde hemsireyim tabi şu an ki siteminizi bilmiyorum :) sıralama diyorsunuz yüzdeler diyorsunuz çok anlayamıyorum :)
Baktım en uygunları yazdığım meslekler ama onların da önü açık değil .sıralaman çok güzel. Geleceğin meslekleri diye yaz google'a bi araştır istersen. öğretmenlik yazma zaten. internetle/bilgisayarla ilgili olabilir mesleğin. diyetisyenlik de güzel. yani öyle bir meslek olsun ki hem az mezunu olsun, hem ölmeyecek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?