Teşekkür ederim . Umarım en doğru kararı verebilirim .Nişantaşı üni caps yapıp görsellerde arat istersen . Hemem hemen herkese burs veriyor sıralamadı baya kötü yani. Ciddiye alınacak bi üni olduğunu duusnmuyirum
Hukuk psikoloji vs hep sozel bolumler. Bir sayisalci olarak altindan kalkabilecekmisin. Ozellikle hukuk icin kuvvetli bir ezber gerekiyor. Bence mimarlik vs sayisalcilara daha uygun...Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
Tıp istiyordum fakat sıralamayla maalesef olmuyor . Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum, hala kafamda birşeyler oturtamadim. hata yapmaktan korkuyorum , mesleklerinizi kısaca artı ve eksilerinden bahseder misiniz rica etsem.
Zaten yarı burslu olduğu için hukuku çok düşünmüyorum.Hukuk psikoloji vs hep sozel bolumler. Bir sayisalci olarak altindan kalkabilecekmisin. Ozellikle hukuk icin kuvvetli bir ezber gerekiyor. Bence mimarlik vs sayisalcilara daha uygun...
Cerrahlik istiyordum açıkçası ama sıralamayı çekemedim bu ikinci kez girişim .Tabiki diyetisyenlik,hem tıp istiyordum diyorsun hem mühendisliklere bakıyorsun.tıpla mühendislik ne alaka...diyetisyenlik en azından tıpla alakalı.yani neyi istediğine emin misin
Tutku derecesinde istemiyorsan tip icin 1 yilini daha harcama. 80.000deymissin zaten seneye gelip gelmeyecegi de belli degil.Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
Tıp istiyordum fakat sıralamayla maalesef olmuyor . Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum, hala kafamda birşeyler oturtamadim. hata yapmaktan korkuyorum , mesleklerinizi kısaca artı ve eksilerinden bahseder misiniz rica etsem.
Yani 40.000lere çekmek çok zorTutku derecesinde istemiyorsan tip icin 1 yilini daha harcama. 80.000deymissin zaten seneye gelip gelmeyecegi de belli degil.
Dunyanin en zor mesleklerinden biri doktorluk, ozellikle de Turkiye'de. Gecen gunduzun yok surekli calisirsin, bir yandan da hastalara hasta yakinlarina laf anlatmaya calisirsin. Malpraktis davalari da ayri dert.
Sagliga ilgin varsa hemsire ol cok daha iyi. Calisma saatleri, is yogunlugi vs.
Tamam onu da bı araştırayım teşekkür lerGeleceğin parlak olsun istiyorsan sağlık sektörüne yönel. Odyometri yaz mesela. Sana farklı secenek sunayım.
Diyetisyenlik her zaman iş bulabileceğiniz bi meslek,Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
40.000'e neresi var ki?Yani 40.000lere çekmek çok zor
Baraj 40.000 Kıbrıs istemiyorum çok pahalı orası40.000'e neresi var ki?
Kuzey kibris diyorsan belki...
Anket değil fikir, artı artık istediğim bölüm değil iş yapan bölüm istiyorum yani önemli olan benim istediğim değil artık iş bulabilmek bu yüzden soruyorum size.Anket yapar gibi meslek secildigini de ilk kez görüyorum.
Soylediginiz bolumler birbirinden tamamen farkli alanlar nasil hepsi birden ilhtimal dahilinde anlamadim.
Ayrica Itü insaat mezunlari bile zor is bulurken nisantasi universitesinden mezun olup da is bulabileceginizi zannetmiyorum
Tatlim baraj 40.000 olabilir ama gidilebilecek bir tip fakultesi 15.000 civarinda kapatiyor.Baraj 40.000 Kıbrıs istemiyorum çok pahalı orası
Avukatım, artıları:çevren çok genişse babanın da sana güzel bi ofis açacak durumu varsa kazanmaya başlarsın.eskisinden daha az da olsa bi saygınlığı var halâ halk arasında.avmlere ve diğer üst aranan yerlere kartını gösterip aranmadan gecebilirsineksileri: çevren yoksa baban seni memur maaşıyla okuttuysa vay haline.stajyerken parasız ayak işi yapan bir kölesin,1 yıl boyunca her türlü hizmeti etmeye yorulmaya ve karsiligini alamamaya hazır ol.staj bitince kimse sana gel benimle çalış demez.bagli avukat olarak calisirsan eğer çok sansliysan en fazla alacağın maaş 2000.öyle heyecanlı ve bol savunmalı mahkemeler düşünme.3 dk süren duruşmalar daha sonra 839494 saat süren icra dairelerinde dosya aramalarla karsilasacaksin.icra memurları seni adam yerine koymayacak çıldırıp kavga edeceksin ama sonra artık alisacaksin.kendi ofisini açarsan çevren yoksa elektriğini suyunu ofis ihtiyaçlarını odeyemedigin için 1 sene sonra kapatirsin.
Ben idealistim dersen buyur gel ama bırak idealistligi bu yolda insanın yaşama enerjisi kalmıyor bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?