Tercihler kabusum oldu ...!

Nişantaşı üni caps yapıp görsellerde arat istersen . Hemem hemen herkese burs veriyor sıralamadı baya kötü yani. Ciddiye alınacak bi üni olduğunu duusnmuyirum
Teşekkür ederim . Umarım en doğru kararı verebilirim .

Tabiki diyetisyenlik,hem tıp istiyordum diyorsun hem mühendisliklere bakıyorsun.tıpla mühendislik ne alaka...diyetisyenlik en azından tıpla alakalı.yani neyi istediğine emin misin

Hukuk psikoloji vs hep sozel bolumler. Bir sayisalci olarak altindan kalkabilecekmisin. Ozellikle hukuk icin kuvvetli bir ezber gerekiyor. Bence mimarlik vs sayisalcilara daha uygun...

Hukuk psikoloji vs hep sozel bolumler. Bir sayisalci olarak altindan kalkabilecekmisin. Ozellikle hukuk icin kuvvetli bir ezber gerekiyor. Bence mimarlik vs sayisalcilara daha uygun...
Zaten yarı burslu olduğu için hukuku çok düşünmüyorum.

Tabiki diyetisyenlik,hem tıp istiyordum diyorsun hem mühendisliklere bakıyorsun.tıpla mühendislik ne alaka...diyetisyenlik en azından tıpla alakalı.yani neyi istediğine emin misin
Cerrahlik istiyordum açıkçası ama sıralamayı çekemedim bu ikinci kez girişim .
O tiptan uzak gibi geliyor nedense .

Bölümü kendin bilirsin ama kesinlikle Nişantaşı Üniversitesi yazmamalısın bence.

Tutku derecesinde istemiyorsan tip icin 1 yilini daha harcama. 80.000deymissin zaten seneye gelip gelmeyecegi de belli degil.
Dunyanin en zor mesleklerinden biri doktorluk, ozellikle de Turkiye'de. Gecen gunduzun yok surekli calisirsin, bir yandan da hastalara hasta yakinlarina laf anlatmaya calisirsin. Malpraktis davalari da ayri dert.
Sagliga ilgin varsa hemsire ol cok daha iyi. Calisma saatleri, is yogunlugi vs.

Geleceğin parlak olsun istiyorsan sağlık sektörüne yönel. Odyometri yaz mesela. Sana farklı secenek sunayım.

Yani 40.000lere çekmek çok zor

Diyetisyenlik her zaman iş bulabileceğiniz bi meslek,

Anket yapar gibi meslek secildigini de ilk kez görüyorum.

Soylediginiz bolumler birbirinden tamamen farkli alanlar nasil hepsi birden ilhtimal dahilinde anlamadim.

Ayrica Itü insaat mezunlari bile zor is bulurken nisantasi universitesinden mezun olup da is bulabileceginizi zannetmiyorum

Anket değil fikir, artı artık istediğim bölüm değil iş yapan bölüm istiyorum yani önemli olan benim istediğim değil artık iş bulabilmek bu yüzden soruyorum size.

Baraj 40.000 Kıbrıs istemiyorum çok pahalı orası
Tatlim baraj 40.000 olabilir ama gidilebilecek bir tip fakultesi 15.000 civarinda kapatiyor.
Buyuk sehirleri saymiyorum hic.
Azerbaycan bile 22.000

Merhaba ben doktorum

Iş imkanı önceliğin ise ve garanti bir meslek istiyorsan tıp için bir sene daha bekle, fakat kendine güveniyorsan çünkü siralaman tip sıralamasına çok uzak

Bu seçenekler arasında hukuk arkadaşların dediği gibi cevren vs varsa en iyisi diye düşünüyorum fakat ciddi gayret gerektirir mezuniyet sonrası bir yerlere gelebilmek için

Diyetisyenlik burada yazilanin aksine atamaları çok az mezunları her geçen gün artıyor yani burada da sıkıntı yaşayabilirsiniz

Inşaat mühendisliği ilgin yoksa bence hiç bulaşma çünkü bu seçeneklerden çok uzak bir alan

Psikoloji vs hakkinda pek bilgim yok

Hukuk 2.sinif ogrencisiyim okuma istegim bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…