• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihler kabusum oldu ...!

Benim derdim o zaten devlet olsun istiyorum özelde hepsine iş var.
Ama devlet rahat mesai saatleri olsun ,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek eleman arıyor özeller.
Yani o halde kesinlikle hemsirelik veya ebelik. Dedigim gibi kpssye biraz asilirim 80 falan alirim dersen ziraat muhendisligi cok guzel. Koye gitse yolluk aliyor. Maasi da develette diger muhendisler kac aliyorsa hatta daha fazla. Cok guzel bence. Ama garabti olsun diyorsan ebelik veya hemsirelik :)

80k daysan yani bu sene bir şanssızlık olmadıysa, çalıştıysan ona rağmen 80k ise(kesinlikle küçümsemiyorum ama tıptan çok uzak. Bence bir yıl daha tıp icin harcama.
Hacettepede diyetisyenlik okuyan arkadaşım iş bulamayacağım diye ağlıyordu, iş bulma oranları %55miş.
Tabi üniversiteye göre de değişiyor Hacettepe çok iyi üniversite , sen oku biz seni ayakta karşılarız diyorlar resmen:KK70:

Tabi üniversiteye göre de değişiyor Hacettepe çok iyi üniversite , sen oku biz seni ayakta karşılarız diyorlar resmen
80k gayet güzel sıralama, öyle yana yakıla istemiyorsanız bence sıralamanızı harcamayın. Diyetisyenlikte kpss ile atama yok. Aslında her mesleğin sorunu var. Kime sorsam herkes bir konuda şikayetçi. Siz ne istiyorsanız onu seçin

80k gayet güzel sıralama, öyle yana yakıla istemiyorsanız bence sıralamanızı harcamayın. Diyetisyenlikte kpss ile atama yok. Aslında her mesleğin sorunu var. Kime sorsam herkes bir konuda şikayetçi. Siz ne istiyorsanız onu seçin
Teşekkür ederim doğru, siz de haklısınız .

Mesaj tekrarı.

Yani o halde kesinlikle hemsirelik veya ebelik. Dedigim gibi kpssye biraz asilirim 80 falan alirim dersen ziraat muhendisligi cok guzel. Koye gitse yolluk aliyor. Maasi da develette diger muhendisler kac aliyorsa hatta daha fazla. Cok guzel bence. Ama garabti olsun diyorsan ebelik veya hemsirelik :)
Ailem o şıkkı tamamen eledi canım istemiyor lar hemşirelik vs .
Nöbetleri filan olduğu için.

Diyetisyen lik ten bahsediyorum canım:))

diyetisyenligi bosver. Bi arkadasim diyetisyen. Atamalarimiz cok azaldi diye yakiniyordu.
Sana bu yollardan gecmis biri olarak soyluyorum ki kesinlikle saglik alanina yonelll, kesinlikle ve kesinlikle. Odyometri, radyoloji hatta hemsirelik. Saglik alaninda sana ne uygunsa sec ve oku. Okulu bitirir bitirmez de atan. Kafan rahat olsun.
Baska alanlara yonelirsen yine fos.

diyetisyenligi bosver. Bi arkadasim diyetisyen. Atamalarimiz cok azaldi diye yakiniyordu.
Sana bu yollardan gecmis biri olarak soyluyorum ki kesinlikle saglik alanina yonelll, kesinlikle ve kesinlikle. Odyometri, radyoloji hatta hemsirelik. Saglik alaninda sana ne uygunsa sec ve oku. Okulu bitirir bitirmez de atan. Kafan rahat olsun.
Baska alanlara yonelirsen yine fos.
Haklısınız teşekkür ederim .

Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
Tıp istiyordum fakat sıralamayla maalesef olmuyor . Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum, hala kafamda birşeyler oturtamadim. hata yapmaktan korkuyorum , mesleklerinizi kısaca artı ve eksilerinden bahseder misiniz rica etsem.
Diyetisyenlik olabilir geleceğin mesleklerinden araştırabilirsiniz. Sadece kilolu olmak degil çok zayıf olmakta problem biliyorsunuz. Yani ihtiyaç doguyor ki sağlik alanında açıkta kalınmıyor. Şimdiden başarılar dilerim.

Diyetisyenlik olabilir geleceğin mesleklerinden araştırabilirsiniz. Sadece kilolu olmak degil çok zayıf olmakta problem biliyorsunuz. Yani ihtiyaç doguyor ki sağlik alanında açıkta kalınmıyor. Şimdiden başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:mapus:

Back
X