• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihiniz ne olurdu ?

Tabiki 2. Aileler her zaman olmasa bile haklıdır çoğu zaman.
Bi de ailemi ezip gecmemi isteyen bir adam savasip herseye göğüs germe cesareti olmayan anamin babamın rızasını almadan telli duvaklı gelin olarak beni almiyorsa hayatına kusura bakmasın ama sevgisine güvenmem

Kocaya kaçmak nedir allah aşkına. Aileniz sizi maddi manevi sömürüyor mu. Sizi kötü yolamı itiyor. Ancak böyle bir aileden kaçılır. Aksi takdirde 2 günlük elin adamı size gözü gibi bakan aileniz e bu kazığı atmanıza değermi. Söyle bakalım sevgili ne ailene benim için rest çek. Onu istemiyorsanız bende sizi istemiyorum de ayrıl o evden de. Çünkü siz bunu yapacaksınız kaçacak olursanız.

Çok zor bir ihtimali evlilik yaptım ben. annem karşıma geçip kızım kaçarsın diye korkumdan evet diyicem dedi. Anneme sakın bu ihtimali düşünme ömür boyu gerekirse evlenmem ama asla size bunu yaşatmam dedim. Zaten eşimde kaçırmak kelimesi ni ağzına bile almadı alamazdı. hiç kimse için bir aile bunu haketmez. Hiç kimse sizi aileniz kadar sevmez aileni seç. O yol yol değil çok çeker çok üzülürsün kafanı da çok taşlara vurursun bunun içinmi ailemden kaçtım diye.

Bir oğlum var vakti zamanı gelince seni ailesine tercih eden bir kızla sakın evlenme olacak en büyük nasihatim. Çünkü bana göre en büyük nankörlük belirtisi.

Şimdi siz bu seçeneklerden hangisinin daha hayırlı olduğunu, bunların sonuçlarının ne olacağını muhakeme edemiyor musunuz cidden? Ya da bizi mi yiyorsunuz... Komik bir soru olmuş, konuya sonradan eklediğiniz cevaplar da cabası.

Şimdi siz bu seçeneklerden hangisinin daha hayırlı olduğunu, bunların sonuçlarının ne olacağını muhakeme edemiyor musunuz cidden? Ya da bizi mi yiyorsunuz... Komik bir soru olmuş, konuya sonradan eklediğiniz cevaplar da cabası.

saka felan degil piskolojik sorunlarim oldugu icin sizin düsüncelerinizi ihtiyacim varfi. Arkadaslarima bunlari anlatmam. Ailemden kimseyede anlatamam.

Back
X