- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Aileler neden istemiyor bence bu önemli.
eski sözlüm cünkü beni terk etmisdi sonradan ailesi ögrenip kizinizi istemioruz dediler simdide ailemde istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileler neden istemiyor bence bu önemli.
ya saka gibisin daha bunun neyini soruyorsun. daha dogrusu bu isin sonunu nasil guzel gorebiliyorsun...
O zaman kesinlikle ailemi tercih ederdim.eski sözlüm cünkü beni terk etmisdi sonradan ailesi ögrenip kizinizi istemioruz dediler simdide ailemde istemiyor
bence sen kasiniyorsun... yani herkes kendi kaderini yazarmis. bak onunde iki secenek var biri akilli ve mantikli olan digeri ise seni pismanliga surukleyen ...sen sec hangisini kendine yakistiriyorsunkendimden nefret ediyorum vazgecemiyorum
bence sen kasiniyorsun... yani herkes kendi kaderini yazarmis. bak onunde iki secenek var biri akilli ve mantikli olan digeri ise seni pismanliga surukleyen ...sen sec hangisini kendine yakistiriyorsun
Merhabalar bisey soracagim siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz ? 1.Tercih : Aileler karsi olan bir sevgili. Birlikte kacmamizi istiyor ve ailesinin ona aldigi evde yasamak isteyen birisi. Ama ailesi beni istemiyor ve bi ev ailesine yakin. Benim o eci istemiyor yinede o ev benim evim diyor.
2. Tercih: Ailenizi tercih etmek. Kacmamak ve o kisiyle ayrilmak. Simdiden tesekürler