• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihini evde yapan var mi?

Ben dershaneden tercih yaptım geçen gün çıktı da aldım. Ama içime sinmedi bi yer ben de biraz önce girip değiştirdim. Yazıcım bozuk çıktı almadım. Bu çıktı niye önemli ki? Print screenle kopyaladım bilgisayara sadece. :9:
Emin olamadım kızlar ya Dokuz Eylül çevre müh yerine Trakya gıda müh yazdım. Aslında üstüne yazdığım yerlerin gelme ihtimali çok yüksek ama belli olmaz diye değiştirdim bunları.

Bende sonunda cesaretimi topladim ve evde tercihimi yaptim arkadaslar :) cikti sanirim bi hata ya da herhangi bi itirazinizda osymye yazicaginiz dilekcenin yaninda bulunmasi gerektigi icin onemli yoksa ne ise yariyacak ki :) bi de benm evde yapanlara bi sorum daha olucak siz terchlerinizi girdikten sonra sisteme basariyla kaydedilmstir diye bi yazi cikti mi her yerde bu yazinin cikmas gerektigi soleniyo ama bende "tercihleriniz ... tarihinde saat ...de osymye basariyla bildirilmistir"diyo bunda bi yanlislik yoktr yani dimi :(

ben kendıkımı okuldan ablamınkını netten yaptım korkulcak bısey yok canım
zaten sayfana gırdıgınde tercıh lıstenın en basında ösym te basarılı sekılde ulasmıstır dıyosa ıslem tamam:41:

Back