• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercihini evde yapan var mi?

eflatunveotesi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
31
0
16
İstanbul
Arkadaslar ben yarin tercihimi evde kendim yapmayi dusunuyorum ama bi yandan da yanlis bisey yaparim hata olur diye odum kopuyo aranizda evde yapan var mi ve bi de yazicidan illa cikartmamiz gerekir mi bende yazici yok cunku

canım tercih yapmayı bilsende mutlaka rehber hocalarına göstermen lazım çok önemli ya ben de evde yaptım götürüp gösterdim ölü tercih dediler sıralamayı tekrar yaptılarda öyle tercih yaptım kendin yapma ya götür göster yinede

Arkadaslar ben yarin tercihimi evde kendim yapmayi dusunuyorum ama bi yandan da yanlis bisey yaparim hata olur diye odum kopuyo aranizda evde yapan var mi ve bi de yazicidan illa cikartmamiz gerekir mi bende yazici yok cunku

Canım ben evde kendim yaptım. Puanından çok sıralamana dikkat ederek yap tercihlerini eğer şehir sıkıntın yoksa.

canım tercih yapmayı bilsende mutlaka rehber hocalarına göstermen lazım çok önemli ya ben de evde yaptım götürüp gösterdim ölü tercih dediler sıralamayı tekrar yaptılarda öyle tercih yaptım kendin yapma ya götür göster yinede

ölü terch derken neyi yanlış yapmışsın cnm? bn biçok kişiye gösterdim iyice kafamı karıştırdılar walla ben şehre göre sıralama yaptım bölüme göre değil

ölü terch derken neyi yanlış yapmışsın cnm? bn biçok kişiye gösterdim iyice kafamı karıştırdılar walla ben şehre göre sıralama yaptım bölüme göre değil

bende ölü tercih yapmıştım hocam düzeltti sağolsun. o gün anladığım kadarıyla ölü tercih şöyle mesela ilk sıraya 120 binle gidilen bi yeri yazdın altına da 90bin le gidilen yeri yazdın bu ölü tercih oluyo canım

dün kendim yaptım tercihlerimi şükür. çıktı gerekli bişeymi bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye çıkarttım.
yük kalkar üstümden derken daha da stres oldum içimde bi huzursuzluk var :( :S

bende ölü tercih yapmıştım hocam düzeltti sağolsun. o gün anladığım kadarıyla ölü tercih şöyle mesela ilk sıraya 120 binle gidilen bi yeri yazdın altına da 90bin le gidilen yeri yazdın bu ölü tercih oluyo canım

neyi yazman gerekiodu başa ? 120 binimi 90 binimi? ben üniversite ve bölümler belli yazacağım fakat sıralama konusunda kararsızım şu anda şehire göre sıraladım ama başarı sırasına göremi yoksa bölüme göremi sıralamalıyım bilmiyorum

neyi yazman gerekiodu başa ? 120 binimi 90 binimi? ben üniversite ve bölümler belli yazacağım fakat sıralama konusunda kararsızım şu anda şehire göre sıraladım ama başarı sırasına göremi yoksa bölüme göremi sıralamalıyım bilmiyorum

90bin üsstte olmalı canım diğer türlü ölü tercih oluyo.
başarı sırasına göre sıralamalısın canım

Şöyle anlatalım: Diyelim ki senin sıralaman 20.000 tercih etmek istediğin yerler 30.000 35.000 ve 50.000 sıralamalarda.bunları elbette isteğe göre sıralaman ilk koşul.ama yine de 35.000'nin altına 30.000. sıralamayla alan bölümü yazarsan 35.000'e zaten yerleşeceğin için 30.000'i alta yazmanın pek mantığı kalmıyor. bu anlamda 30.000'le alan bölüm senin sıralamanda ölü tercih oluyor.

şimdi ben izmir istiyom izmirdede ege ve 9 eylülde tekstil müh tutuo. 179 binle almış bnm ki 175 bin sıralamam. izmir istiyom ama tekstil müh okusammı bilmiyorum.. başa bunu yazdım fakat şimdide çevre müh ve gıda müh arasındada kaldım.. sıralamamı baştan yapıcam sanırım.. en yükseksen düşüğe doğru bu seferde şehirler ve bölümler karışcak süpriz olcak yani hangi üniversitenin çıkması...

yüksekten düşüge doğru sıralama yapman lazım yani..

yüksekten düşüğe doğru (yüksek düşük diyince karışmasında :) sayı olarak küçük olan üstte olcak :) )
istersen burda yazıcan yerleri özel mesaj at sıralayım başarı sırasına göre yada sıralayınca paylaş yanlışlık varsa söylerim

Sırf İzmir' gitmek için istemediğin bir bölüm yazma sakın.Sonuçta orada kalacağın toplam 4 sene.Oysa bitirdiğin bölüm hayatının sonuna kadar bağlayacak seni.
Çevre ve Gıda arasında da Gıda müh. tercih etmeni tavsiye ederim.Bayanlar için ideal bir meslek.Hele son sene KPSS'ye asılırsan güzel bir işin olur.

yüksekten düşüğe doğru (yüksek düşük diyince karışmasında :) sayı olarak küçük olan üstte olcak :) )
istersen burda yazıcan yerleri özel mesaj at sıralayım başarı sırasına göre yada sıralayınca paylaş yanlışlık varsa söylerim

Yalnız yüksekten düşüğe doğru sıralamak önemli ama çok istediğin bölümü sırf düşük diye daha az istediğin bir bölümün altına da yazma sakın.Bu da kötü bir tercih sıralaması olur.

araştırma yapıyorum hep ama herkes bıkmış durumda gıdadan tekstilden çevreden.. herşeyin sonu kpss ye dayanıyor ve 90 puanın altına düşmemen gerekiyormuş. zaten ben üniversiteyi 2senedir deniyorum bide kpss hayatımın sonuna kadar sınav. bölümlerden hangısını istediğimi bile bilmiyorum yani açıkta kalma lüksümde yok bu sene kafam o kadar karışsııki kafayı yemek üzereym desem yeri...

özel msj atamıyorum cnm listem soyleydi şimdi değiştircem sanırım :S:S

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

şimdi tekrar yazıyorum sıralamalarınıda tekrar yuklerim hocalarda pek ilgilenmiyo açıkcası dersh gitmedim bu sene dershaneden olmayanlarla ilgili değiller.

Back