adaleti hiç düşünmezdim. önlisans sosyal hizmetlerdense muhasebe ve vergi uygulamalarını tercih ederdim.
Hiç bir fikrim yok ama sadece sosyal hizmetlerin önünün açık olduğunu duydum.
atanma sansı yüksek iş olanakları oldukca fazla daha ne olsun :)herkes önü açık diyo ama ne mana da açık
ben muhasebeciyim zaten ama işimi sevmiyorum..
Sosyal hizmet!
can evinden vurmuşum...
o zaman sosyal hizmetler ama önlisans değil. lisans. önlisansın atanma şansı az. ha bu arada kpss ile atanmak istiyorsan tabi...
atanma sansı yüksek iş olanakları oldukca fazla daha ne olsun :)
Sosyal hizmetler bölümü
Dgs ile 4 yıllığa tamamlayıp pek çok alanda çalışma imkanı bulabilirsin, iki yıllıkla atama olmuyor ama 4 yıllığının önü açık.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşların çeşitli birimlerinde, kamu ve özel sektöre ait huzurevlerinde, özürlü bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde, engellilere yönelik özel eğitim kuruluşlarında, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarında, yerel yönetimlerin sosyal yardım ve hizmet birimlerinde çalışabilirler.sosyal hizmet okursam lisans okucam 2 yıllık değil...fakat mesela nerelerde ne iş yapabilirim 4 yıllık sosyal hizmet okursam??
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kuruluşların çeşitli birimlerinde, kamu ve özel sektöre ait huzurevlerinde, özürlü bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde, engellilere yönelik özel eğitim kuruluşlarında, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarında, yerel yönetimlerin sosyal yardım ve hizmet birimlerinde çalışabilirler.
Adalet okudum.Benim üniversiteye girdiğim zaman 2011 de önü çok açıktı,çok alım yapılıyordu kimsenin de bölüm hakkında bir bilgisi yoktu ama şimdi 2 kişiden 1 i adalet okuyor diyebilirim.Torpilin en fazla olduğu bölümlerden biri kesinlikle. Kpss puanı da uçtu.Sosyal hizmetleri seçin derim.