tercih konusun da bana yardım edin

internetten araştırdım bazıları hasta bakıcıolup çıkıyosun yazmış bu bölüm için...mesela bakım evlerindeki görevim ne olacak..hasta bakıcılık için boşu boşuna 4 yıl okumak istemem hayattta

ben netten araştırdım bazıları sosyal hizmet okuyanlar hasta bakıcı olup çıkıyor diye yazmış...bu konuda ne düşünüyosunuz? 4 yıl hasta bakıcılık için okuyamam ben...doğru mudur bu

dinlerim yaşlıları çocukları ben severim...ama dinlerim yani hani okadar..hasta bakıcılık çok ayrı bişey hasta bakıcı denilince hani akla alt temizlerler giyimine yemesine yardım ederler bunlar geliyo..ama ben 4 sene bunun için okumak istemem...

maaşları nasıldır acaba? önemli bi konu da bu

ooo çok iyiymiş maaşı ben özel sektörde bu parayı alana kadar yıllllaaaaaarımı muhasebeye vermem lazım :mad:

Evet evet hasta bakıcı oluyorsun
Ama senin istediğin gibi bi ''bakma'' değil o
Hani ben ancak şeyin şeye baktığı gibi bakarım diyorsan o zaman seçme bu bölümü

Çocuklar üstüne kusuyor
Saçını çekiyor...

Hatta nakil için aynı araçta bilmem kaç km gidiyorsun düşünebiliyor musun
Ee söylemeden geçemicem çocuk,yaşlı, engelli neyse orada da kusabilir tabi

Ama puanı düşük yaz derim

Ha bi de atamalara bak bakalım kaçla kapatmış

Son olarak çalışacağın kurumdakiler hasta, e sen de sadece bakarım diyorsun o zaman sen tam bi hastabakıcısın
bilmem anlatabildim mi

Arkadaşım adalet yazarsan kpss girip mübaşirlik , katiplik cezaevi katipliği için uğraşabilir veya dgs ile hukuk tamamlayabilir yada bankaların ,büyük firmaların hukuk bölümlerinde de iş bulabilirsin ama torpilin tanıdığın yoksa bir hukuk bürosunda yerinde sayarak yıllarca düşük ücrete de çalışabilirsin ben olsam şöyle yapardım adaleti bitirip özel bir ünv. hukuk olarak tamamlardım hatta zamanında keşke böyle yapaydım
iletişim fak. mezunu oldum iş bulamadım tuttm birde işletme okudum 10 yıl içerisinde kat edebildiğim yol asgari ücretten 200 300 fazlası oldu , ablam dr bir akrabamıza açık öğretimden sosyal hizm. yazdırdığını falan hatırlıyorum bunun dışında pek bilgim yok.

Evet evet hasta bakıcı oluyorsun
Ama senin istediğin gibi bi ''bakma'' değil o
Hani ben ancak şeyin şeye baktığı gibi bakarım diyorsan o zaman seçme bu bölümü

Çocuklar üstüne kusuyor
Saçını çekiyor...

Hatta nakil için aynı araçta bilmem kaç km gidiyorsun düşünebiliyor musun
Ee söylemeden geçemicem çocuk,yaşlı, engelli neyse orada da kusabilir tabi

Ama puanı düşük yaz derim

Ha bi de atamalara bak bakalım kaçla kapatmış

Son olarak çalışacağın kurumdakiler hasta, e sen de sadece bakarım diyorsun o zaman sen tam bi hastabakıcısın
bilmem anlatabildim mi

sus ya seni bağlamaz benim merhametim

X