tercih konusun da bana yardım edin

bu arada sosyal hizmet lisans olacak hiç düşünme oku. çok komik puanlara sosyal çalışmacı olarak yetiştirme yurtlarına atanıyorlar.

maaşları 2500-3200 arası değişir kanımca zamanında bizim kurumda hatun 2500 alıyodu 500 lirada ek ders alıyordu akşama kadar yattığı halde üstelik.

ooo çok iyiymiş maaşı ben özel sektörde bu parayı alana kadar yıllllaaaaaarımı muhasebeye vermem lazım

merhaba... adalet ve sosyal hizmet arasında kaldım üniverste tercihimi yapacağım c.tesi günü ama hala karar veremedim...bana fikir verebilirmisiniz? sosyal hizmet ve adalet çalışma olanakları nasıl??
Biraz önce arkadaşımla konuştum ve tekrar geldim :) kpss atama puanları açıklandı,adaletten en son 89 la alım olmuş.Arkadaşım 87 almıştı atanamadı.O kadar emekle alınan o puanla atanamadı düşünün hayal kırıklığını ve tercihinizi tekrar tekrar düşünün :)

çok teşekkür ederim evet bu puanları duyunca adaletten iyice uzaklaştım..çok sağolun

çok teşekkür ederim evet bu puanları duyunca adaletten iyice uzaklaştım..çok sağolun
Rica ederim.Adliyelerde tanıdığınız varsa ve klavyede 3 dakika 90 kelime üstü yaza bileceğinize inanıyorsanız yazabilirsiniz.Gerçi katip olabilmek için adalet okumak değilde bilgisayar sertifikası veren bir kursu tercih ederseniz daha karlı olur :)

Öyle bir şey değil masa başı işi daha çok. Merkez biriminde çalışırsan yoksul ailelerin evlerine gidip durum değerlendirmesi yaparsınız. İlçelere de gidersiniz. Veya çocuğuna bakmayan bakamayan ailelerin evlerine gidip değerlendirme yaparsınız. Huzurevi ve çocuk evinde de gene masabaşı evrakalar vs. Ama çocuklar. Ve yaşlılarla da iç içesin. Nöbet olabiliyor. Bir de adliyelerde çalışanlar var onlarda hakimin dediği doğrultuda evlere gidip rapor hazırlıyorlar.
Adalette ise bildiğim tek meslek katiplik. Avukat yanında veya icra dairelerinde çalışıyorlar. İkisinde de iş yoğunluğu fazla. Hacizlere gidiyorlar bildiğim kadarıyla. Adliyede masa başı dosyalar vs. Avukatın yanında ise dosyaları takip edersin icradaki.

Emin misin selam bu aeada:)

Eminim 100%. Ayrıca diyelim ki puanının yettiği yeri yazdın ama o sene puanlar yükseldi ve kazanamadın. Ertesi sene puanının düşmesi çok saçma olmaz mı?? Hiçbir mantığı yok.
Yerleştiğin zaman gitmezsen birinin hakkını yemiş oluyorsun. Puan düşmesinin mantıgı bu, insanların kazanıp gitmemesine engel olmak.

Aşağıdaki açıklamayı buldum ayrıca.
Puan düşme durumu ; Eger tercih yapip yerleşirseniz ve tekrar sinava girerseniz okul puaninizin yüzde kirki kadar düser arkadaslar. Ama tercih yapip yerlesemezseniz puaniniz düşmez !
Sevgiler:)

ayyy yok yoookkk ben vazgeçtiiiim adaletten

:) Öyle bir şey yok. Sosyal çalışmacı olarak geçiyor bu meslek ve ataması da gayet iyi.Sen onlara bakma.Aile ve sosyal politikalar bakanlığı bünyesinde, cezaevlerinde, huzurevlerinde, kadın sığınma evlerinde, işkur bünyesinde emniyet genel müdürlüğünde, yetiştirme yurtlarında hastanelerde çalışılıyor. Başka bir çok kurumda da çalışılıyor ama bunlar aklıma gelenler. Özel sektörde de işverenler belli bir sayıda personeli varsa sosyal çalışmacı bulundurmak zorundalar bildiğim kadarı ile yani özel sektörde de imkanlar var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…