- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
maaşları 2500-3200 arası değişir kanımca zamanında bizim kurumda hatun 2500 alıyodu 500 lirada ek ders alıyordu akşama kadar yattığı halde üstelik.maaşları nasıldır acaba? önemli bi konu da bu
Badom sen biliyo musun tercih puanını?maaşları 2500-3200 arası değişir kanımca zamanında bizim kurumda hatun 2500 alıyodu 500 lirada ek ders alıyordu akşama kadar yattığı halde üstelik.
nasıl yani tatlım sosyal hizmetlerin mi?Badom sen biliyo musun tercih puanını?
sosyal hizmet okursam lisans okucam 2 yıllık değil...fakat mesela nerelerde ne iş yapabilirim 4 yıllık sosyal hizmet okursam??
Yok kuşum yanasıl yani tatlım sosyal hizmetlerin mi?
Kızlar tercih yaptım ama yerleşemedim diyelim. Seneye okul puanım düşer mi?
Yerleşirsek düşüypdu bizim zamanımızda.
Şimdi nasıl?
maaşları 2500-3200 arası değişir kanımca zamanında bizim kurumda hatun 2500 alıyodu 500 lirada ek ders alıyordu akşama kadar yattığı halde üstelik.
Emin misinSelammm,
yerleşmediğin sürece puanın düşmez. Kesin bilgi:)
Biraz önce arkadaşımla konuştum ve tekrar geldim :) kpss atama puanları açıklandı,adaletten en son 89 la alım olmuş.Arkadaşım 87 almıştı atanamadı.O kadar emekle alınan o puanla atanamadı düşünün hayal kırıklığını ve tercihinizi tekrar tekrar düşünün :)merhaba... adalet ve sosyal hizmet arasında kaldım üniverste tercihimi yapacağım c.tesi günü ama hala karar veremedim...bana fikir verebilirmisiniz? sosyal hizmet ve adalet çalışma olanakları nasıl??
bu arada sosyal hizmet lisans olacak hiç düşünme oku. çok komik puanlara sosyal çalışmacı olarak yetiştirme yurtlarına atanıyorlar.
Biraz önce arkadaşımla konuştum ve tekrar geldim :) kpss atama puanları açıklandı,adaletten en son 89 la alım olmuş.Arkadaşım 87 almıştı atanamadı.O kadar emekle alınan o puanla atanamadı düşünün hayal kırıklığını ve tercihinizi tekrar tekrar düşünün :)
yerleşirsen yarı yarıya düşüyor ama yerleşmezsen düşmezYok kuşum yatercih yapsam seneye puanım düşer mi herhangi bi bölüm yazıcam sosyal hizmetler değil. Yoksa düşmesi için yerleştirilmem mi gerekiyo
Heh tamamyerleşirsen yarı yarıya düşüyor ama yerleşmezsen düşmez
Rica ederim.Adliyelerde tanıdığınız varsa ve klavyede 3 dakika 90 kelime üstü yaza bileceğinize inanıyorsanız yazabilirsiniz.Gerçi katip olabilmek için adalet okumak değilde bilgisayar sertifikası veren bir kursu tercih ederseniz daha karlı olur :)çok teşekkür ederim evet bu puanları duyunca adaletten iyice uzaklaştım..çok sağolun
dinlerim yaşlıları çocukları ben severim...ama dinlerim yani hani okadar..hasta bakıcılık çok ayrı bişey hasta bakıcı denilince hani akla alt temizlerler giyimine yemesine yardım ederler bunlar geliyo..ama ben 4 sene bunun için okumak istemem...
Emin misinselam bu aeada:)
Rica ederim.Adliyelerde tanıdığınız varsa ve klavyede 3 dakika 90 kelime üstü yaza bileceğinize inanıyorsanız yazabilirsiniz.Gerçi katip olabilmek için adalet okumak değilde bilgisayar sertifikası veren bir kursu tercih ederseniz daha karlı olur :)
Sizin adınıza sevindimayyy yok yoookkk ben vazgeçtiiiim adaletten
internetten araştırdım bazıları hasta bakıcıolup çıkıyosun yazmış bu bölüm için...mesela bakım evlerindeki görevim ne olacak..hasta bakıcılık için boşu boşuna 4 yıl okumak istemem hayattta