tercih konusun da bana yardım edin

canım ben adalet mezunuyum atama puanı en düşük gördüğüm 81 di geçen sene bu yıl yine 90lara çıktı kamu yönetimine geçiş yaptım okuyorum yani öyle okul bitince biyere giremiyosun hemen

Adalet okudum.Benim üniversiteye girdiğim zaman 2011 de önü çok açıktı,çok alım yapılıyordu kimsenin de bölüm hakkında bir bilgisi yoktu ama şimdi 2 kişiden 1 i adalet okuyor diyebilirim.Torpilin en fazla olduğu bölümlerden biri kesinlikle. Kpss puanı da uçtu.Sosyal hizmetleri seçin derim.

peki şimdi işinizi mi yapıyorsunuz siz?

Adaletle daha cok yürürsün. Onlisansta atama yok shizmette

internetten araştırdım bazıları hasta bakıcıolup çıkıyosun yazmış bu bölüm için...mesela bakım evlerindeki görevim ne olacak..hasta bakıcılık için boşu boşuna 4 yıl okumak istemem hayattta
canım benim onun için hasta bakıcılar var. sen ofis işi yapacaksın ama iyi kötü tabi ki ilgileneceksin, onları dinleyeceksin. çocuklarla, yaşlılarla ya da ne bileyim kadınlarla...

canım benim onun için hasta bakıcılar var. sen ofis işi yapacaksın ama iyi kötü tabi ki ilgileneceksin, onları dinleyeceksin. çocuklarla, yaşlılarla ya da ne bileyim kadınlarla...

dinlerim yaşlıları çocukları ben severim...ama dinlerim yani hani okadar..hasta bakıcılık çok ayrı bişey hasta bakıcı denilince hani akla alt temizlerler giyimine yemesine yardım ederler bunlar geliyo..ama ben 4 sene bunun için okumak istemem...

Kızlar tercih yaptım ama yerleşemedim diyelim. Seneye okul puanım düşer mi?

Yerleşirsek düşüypdu bizim zamanımızda.
Şimdi nasıl?

dgs ile lisansa tamamlıycaksan sosyal hizmetler, önü açık bi bölüm çünkü

X