- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adalet okudum.Benim üniversiteye girdiğim zaman 2011 de önü çok açıktı,çok alım yapılıyordu kimsenin de bölüm hakkında bir bilgisi yoktu ama şimdi 2 kişiden 1 i adalet okuyor diyebilirim.Torpilin en fazla olduğu bölümlerden biri kesinlikle. Kpss puanı da uçtu.Sosyal hizmetleri seçin derim.
canım ben adalet mezunuyum atama puanı en düşük gördüğüm 81 di geçen sene bu yıl yine 90lara çıktı kamu yönetimine geçiş yaptım okuyorum yani öyle okul bitince biyere giremiyosun hemen
eğitim sektöründeyim sosyal hizmet tercihimdir
Adaletle daha cok yürürsün. Onlisansta atama yok shizmette
yani az önce baktım tercih verdiğim yerlere icra memuru 89-90 la kapatmış sen de ordan bakıp daha sağlıklı bilgi edinebilirsin. http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokum...YerlestirmeMAXMINPuanlarOnlisans07072015y.pdf EDİT LİNK VERMEK YASAKSA BENİ UYARIN LÜTFENuvvv...yüksekmiş 90 lar :S
canım benim onun için hasta bakıcılar var. sen ofis işi yapacaksın ama iyi kötü tabi ki ilgileneceksin, onları dinleyeceksin. çocuklarla, yaşlılarla ya da ne bileyim kadınlarla...internetten araştırdım bazıları hasta bakıcıolup çıkıyosun yazmış bu bölüm için...mesela bakım evlerindeki görevim ne olacak..hasta bakıcılık için boşu boşuna 4 yıl okumak istemem hayattta
Yapamıyorum maalesef :) Arkadaşım da kpss den 87 aldı ama o da yapamayacak gibi duruyor.peki şimdi işinizi mi yapıyorsunuz siz?
Yapamıyorum maalesef :) Arkadaşım da kpss den 87 aldı ama o da yapamayacak gibi duruyor.
canım benim onun için hasta bakıcılar var. sen ofis işi yapacaksın ama iyi kötü tabi ki ilgileneceksin, onları dinleyeceksin. çocuklarla, yaşlılarla ya da ne bileyim kadınlarla...
tercih yaparsan her halukarda düşüyor diye biliyorumKızlar tercih yaptım ama yerleşemedim diyelim. Seneye okul puanım düşer mi?
Yerleşirsek düşüypdu bizim zamanımızda.
Şimdi nasıl?
dgs ile lisansa tamamlıycaksan sosyal hizmetler, önü açık bi bölüm çünkü
dgs ile lisansa tamamlıycaksan sosyal hizmetler, önü açık bi bölüm çünkü
Bizde de yerleşirsen düşüyodu. 2013 te girdim üniye. Ayy ösymyi arıycam kontör yoktercih yaparsan her halukarda düşüyor diye biliyorum
2 sene önce öyleydi en azından benım zamanımda
4 yıllık super.. ama maas hakkında bı bılgım yok internetten arastırdın mı ? yazar mutlakayoo dikey geçişle değil direk lisans olarak 4 yıllık yani okuyacağim, eğer sosyal hizmet istersem.
sen ne yaptın? atanabildin mican evinden vurmuşum...
o zaman sosyal hizmetler ama önlisans değil. lisans. önlisansın atanma şansı az. ha bu arada kpss ile atanmak istiyorsan tabi...