Bu sekilde nasıl oluyor.Sistem olarak nasıl çalışıyor.Misal haftada kaç gün ? saat olmaması ise tuhaf çok..İşinin ehli birini buldum saatli veyahut seans başına değil aylık ücret alıyormuş her ay 2 bin tl toplam 6 tl 3 ay boyunca ve ben çalışmıyorum. Evden dışarı çıkmıyorum ailem her ay bu ücreti karşılayabilicek bir aile değil kredi çekemem dışarı çıkamıyorum zaten agorafobim yüzünden ne yapabailirim nolur bana akıl verin. Durumu iyi olan bir arkadaşım vs. Yok borç alıp geri ödessem
Bu sekilde nasıl oluyor.Sistem olarak nasıl çalışıyor.Misal haftada kaç gün ? saat olmaması ise tuhaf çok..
Genelde zaman mefhumu önemlidir sağlık sektöründe.Bu kadar açık bir programı varsa hastalarına nasıl gün veriyor.Kendisi nasıl bir programlama yapıyor.Seans ücretlendirme politikası öncelikle zamanı temel alır.Burada zaman konusunda esnek olmak çok şaşırtıcı..
Bunu es geç bence..Araştırmaya devam et.Ucretinden ziyade sistemi çok düzensiz..
Buradan terapi almanız şart mı? Bazı üniversitelerin psikoterapi merkezleri var; ODTÜ, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi gibi. Burada verilen psikoterapiler süpervizyon ile yapılıyor; yani size terapi hizmeti veren kişi kendi hocasına sorarak onun gözetimi altında size bu hizmeti sağlıyor.
İşte spor salonuna uyelik verir gibi pazarlamak istemiş kendisini.. :)Yani evet bu da var. Psikoterapi seans bazlı çalışır. Terapinin ilerleyişine göre seanslar belirlenir. Kimi zaman haftada 1 ya da 2 olurken zamanla durum daha iyiye gittikçe seans araları artabilir ya da daha fazla seansa ihtiyaç duyduğu anlaşılırsa bu aralar azalabilir. 3 ayda durumun çözüleceğinin garantisini nasıl vermiş de fiyat çıkarmış? Bu 3 ayın içinde kaç seans olacak, nasıl bir ekol izleyecek? Ben de açıkçası çok anlamlandıramadım.
VeriyorBen sevmedim zaman onemli yada cozme garantisi veriyormu?
Yani tabi belli değil belki daha kısa sürede iyileşirim ama aylık çalıştığını söyledi işteYani evet bu da var. Psikoterapi seans bazlı çalışır. Terapinin ilerleyişine göre seanslar belirlenir. Kimi zaman haftada 1 ya da 2 olurken zamanla durum daha iyiye gittikçe seans araları artabilir ya da daha fazla seansa ihtiyaç duyduğu anlaşılırsa bu aralar azalabilir. 3 ayda durumun çözüleceğinin garantisini nasıl vermiş de fiyat çıkarmış? Bu 3 ayın içinde kaç seans olacak, nasıl bir ekol izleyecek? Ben de açıkçası çok anlamlandıramadım.
Gerçekten mi ilaclar yeşil reçeteli kısa vadede çözüm odaklı diyorlar bilemedim bendeAgorafobi terapi ile,telkinle değil ilaç ile kurtulunabilecek bile hastalik. Bir devlet hastanesi psikiyatrini ziyaret ettiniz mi? Bence önce bu yolu deneyin
İmza; birkaç aylık ilaç tedavisiyle agorafobisinden kurtulan ve on yıldır mutlu yaşayan yengenc
Yok artık ne yeşil reçetesi ya? Gayet normal ilaçlar. Öyle yeşil reçete falan yok. Bağımlılık da yapmiyor, dediğim gibi ben birkaç ay kullandım, sonra şehir değiştirdim . Yazdiramadigim için içmedim falan. Dönünce tekrar doktoruma gittim, "içmediğin zaman problemin nüksetmediyse artık icmene gerek yok" Dedi.Gerçekten mi ilaclar yeşil reçeteli kısa vadede çözüm odaklı diyorlar bilemedim bende
Tecrübeye güvenipAgorafobi terapi ile,telkinle değil ilaç ile kurtulunabilecek bile hastalik. Bir devlet hastanesi psikiyatrini ziyaret ettiniz mi? Bence önce bu yolu deneyin
İmza; birkaç aylık ilaç tedavisiyle agorafobisinden kurtulan ve on yıldır mutlu yaşayan yengenc
Yani tabi belli değil belki daha kısa sürede iyileşirim ama aylık çalıştığını söyledi işte
ayrica memnun kalmadiginda o kadar parayı vermiş olacak.Yani evet bu da var. Psikoterapi seans bazlı çalışır. Terapinin ilerleyişine göre seanslar belirlenir. Kimi zaman haftada 1 ya da 2 olurken zamanla durum daha iyiye gittikçe seans araları artabilir ya da daha fazla seansa ihtiyaç duyduğu anlaşılırsa bu aralar azalabilir. 3 ayda durumun çözüleceğinin garantisini nasıl vermiş de fiyat çıkarmış? Bu 3 ayın içinde kaç seans olacak, nasıl bir ekol izleyecek? Ben de açıkçası çok anlamlandıramadım.
Yok artık bu nedir, nasıl bir mantıktır. Peki aylık 2000 lira alıp ayda kaç kez görüyor sizi?İşinin ehli birini buldum saatli veyahut seans başına değil aylık ücret alıyormuş her ay 2 bin tl toplam 6 tl 3 ay boyunca ve ben çalışmıyorum. Evden dışarı çıkmıyorum ailem her ay bu ücreti karşılayabilicek bir aile değil kredi çekemem dışarı çıkamıyorum zaten agorafobim yüzünden ne yapabailirim nolur bana akıl verin. Durumu iyi olan bir arkadaşım vs. Yok borç alıp geri ödessem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?