Tepkimde haksız mıyım ? Aile ilişkileri hakkında fikrinize ihtiyacım var kızlar.

Çalışıyorum canım sanırım biraz hassasım kimseyi üzmek istemem. O gün şöyle oldu 2 haftadır gitmemiştik kaynanama kahvaltıya davet etti geri çevirdik akşamda davet edince annedir çağırmış gidelim diye düşündüm olur dedim eşime. Bana pasta alıcaktık pastayı da görmemiş gibi eve kaçırmak olmak oraya bıraktık ben eve ayrı aldım. Yıpratmak değilde laf sokma ve suçlayıcı yaklaştıklarında savunmasız yakalanmak istemem. O zaman bundan sonra görümcem benim için görülmez :)

Evet evet eşim çocuğa kızmak yerine bana neden koyuyorsun diyince merak etmeyin o ayarı verdim ona. Bağırdım nereye koycam boş konuşma alla alla çek elini dedim. Haksızlık yaptırtmam kendime. Benim kardeşiyle pek paylaşımım yok zaten ne telefonda ne de boş vakitlerde. Yemeklerde bir araya gelir dağılırız çok az muhabbet belkide 0. Ergenliğini çekemeyeceğim içinde Muhattap olmuyorum her fırsatta da eşime 5 yaşındaki hallerini çekemem kardeşinin diyorum. Bu olayda da özür dilicek dedim kapattım konuyu lakin ben kardeşini tanıyorsam özür dilemez umrumda mı değil :) bakalım ne olucak bekliyorum.

Mesela ben ona da takıldım. İnsan bi der ki kusura bakma birşey oldu mu çocuğum yapma der kalktı defoldu gitti.

Kuzum biz eşimle önceden kutladık supriz yaptı hediyesini verdi gününde de kutlayalım diye eşim alıcaktı karda yürüyelim birlilte diye takıldım peşine ay sorma kızıyla bir olup laf sokmalara doyamıyor bakalım daha neler görücez. Merak etme ama o günden sonra davetlerini hep reddediyoruz. Az öncede whatsaptan kadının vazgeçemeyecği Tek erkek oğludur yazmış. Sanki kocası

Teşekkür ederim. İlk başından beri yaptığım buydu ama en sonunda dayanamadım tepki gösterirsem belki yapmaz akıllanır sandım. Uzatmayacağım zaten normal devam edeceğim. İşin garp yani uğramadım diye abisine yetiştirenler beni şikayet etmemişler. Hatalarının farkındalar. :)

Bu sefer görümce için isabet olmuş bence

Erkenden yaşlanacaksın Kanarya.

Görumceye ne yapıp yapmadığınin bir önemi yok çünkü bir şeyi yapıp geçip gidemiyorsun. Günlerce bunu düşünüp durursun şimdi.
Zararlı yine sen oluyorsun.
Ama feci katılıyorum
Ne ilk ne de son olacak bu olay sizin için

Bu sefer görümce için isabet olmuş bence

Ama feci katılıyorum
Ne ilk ne de son olacak bu olay sizin için
Nasılsınız ? Bebeğiniz ve siz iyisinizdir inşallah. Evet isabet olduğunu duyduğuma sevindim artık takmayı bırakabilirim. Biraz daha olgunlaşıp herşeyi yapıp aman ne halleri varsa görsünler banane onlarla mı uğraşıcam moduna geçicem yavaş yavaş. Yine o moddayım ama fikir almayı seviyorum. Yaşımdan dolayı yanlış birşey yapmak istemem.

eşiniz o ortamda yeğenini uyarmalıydı size kızması saçma ve küçültücü olmuş. önce eşimden başlardım ayar vermeye. sevgili gibiyiz falan aramız bozulmasın dinlemem ben. herkes duracağı yeri bilsin.

o görümceylede görüşmem

Yiğenine laf etseydi görümcemde bağıra çağıra çocuğum sığmadı biyere kes sesni abi diye başlardı cırlamaya. Biliyorlar delidir laf etmiyorlar hanfendiye. Eşime ayar verdim merak etmeyin. :) bakalım sürekli yüzyüze geliyoruz bundan sonrası için uzatmayı düşünmüyor ama eskisinden daha çok görmezden gelmeyi planlıyorum. Belkide yüzleşirim.

Canım boşver boz bu ritüeli.Gercekten koskoca kadin kızıyla bir olup ergen gibi birlikte laf sokuyorlarsa evde 100 kere de başbaşa kutlasam gene orda pastami alip gidip onlarla kutlamam.Seninkiler daha da mesafeli olmayı hakediyor

siz hiç takmamış gibi rahat konuşuyorsunuz ama bence aşırı takıyosunuz onları. o zaman neden konu açtınız diye merak ettim açıkçası

siz hiç takmamış gibi rahat konuşuyorsunuz ama bence aşırı takıyosunuz onları. o zaman neden konu açtınız diye merak ettim açıkçası
Konu sahibi ben değilim bana mi dediniz anlamadım..Ben de ayni sorunları yaşayıp konu açmıştım daYaşayan biri olarak yorum yaptim çünkü ben

Merak etmeyin bu saatten sonra zor görürler yüzümü zaten :)

Canım bana kalırsa bu tarz konular bi sen bi o derken uzar gider bir gün yanlız başına otur konuşun biz bi aileyiz ben seninle bu şekilde olmak istemem ha sen illaki böyle olmak istersen eyvallah bende ona göre bi yol çizerim ama huzurlu mutlu olmak varken gerek varmı şu 3 günlük dünyada de emin ol böyle gitmez ve sen bunu yaparak ta bişey kaybetmezsin ama kazanırsın emin ol

Aslında amacım uzatmak değildi hep yapıcı biri oldum fakat saygısızlk yapınca aynı şeyleri hissederse dikkat eder diye düşündüm. Bakalım bu saatten sonra nasıl davranıcak duruma göre devam edeceğim konuşmayı düşünüyorum

Bence konuş pişman olmazsın bende benzer şeyleri eltimde yaşamıştım bu şekilde çözüme kavuştu ha tabikide uu canım cicim filan fıstık olmazsın ama zamanla düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…