Tepkimde haksız mıyım ? Aile ilişkileri hakkında fikrinize ihtiyacım var kızlar.

Kadının ruh sağlığı iyi değil. Normal tepkiler vermiyor. Bence kafanıza bu kadar takmayın. Ben olsam ben de selam vermeden geçerim. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama kafaya takacak kadar ciddiye alınacak bir insan yok karşınızda.

gayet yerinde ve olgun bir tepki :) Denge bozulmamalı insanoğlu ne kadar verirsen hep fazlasını ister. o yüzden denge ve sınır çok önemli. Siz eşinizle mutlu olun Rabbim daim etsin inşallah
Canımsınız çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım. Aslında bunu da yapmam insanız selam vermeden geçilmez ama yaptığını yaşasın istedim sonuçta çok önemli olsa o gün o da öyle yapmazdı. Bir de insnalar herşeyi yapıp yapıp sonra bizden ne bekliyorlar ki anlamıyorum

Cahil olan ben değilim kuzum o :) bende görümceyim bilmem bi kere abime böyle yapmışım. Aradığımda bile müsait misin derim:) ay ne bileyim oraya gidicez pasta kaçırmak olmaz diye verdim oraya şok içinde ayrıldım. Zaten yaptıklarından dolayı eşime çok söylediö kesildi almadık gitmedim çağırmadım ortamda da yedik dağıldık. Mesafeli saygılı. Lakin en son yaptığı akıl alır gibi değil.

Ben olsam gördüğüm yerde günaydın demezdim ama "sen hayırdır ya dün selamsız sabahsız çekip gittin bi sıkıntın mı var" derdim.
2 hafta oldu görmeyeli görmek istemediğim içinde annesinin davetine gitmedim. Gördüğüm de de görmezden gelmek istedim.

Dengesiz dengesiz davranan kim varsa ben de selam vermiyorum. İyi yapmışsınız. Prenses sendromuna girmiş belli, dünyada bir tek o doğurmuş çünkü, doğurduğu çocuğun da sınırsız özgürlüğü olmalı kimse laf söylememeli.. Oldu canım.. Böyle konularda hiç hatır gönül dinlemem, eşimin hatrına falan demem, biraz da onlar abimizin kardeşimizin hatrına alttan alalım desinler.

Bana göre görümcenizin asıl derdi eşinizin size aldığı telefon. Hediyeyi hazmedemediği için çocuğu bahane etmiş. Yani eşiniz size kazak falan alsaydı bu triplere girmezdi. Bence fazla gereksiz uzatmışsınız. Ben böyle insanlara yokmuş gibi davranırım. Hiç sitem edip kendilerini adam yerine koymam. Gelene git demem, gidene gel demem. Pastamı keserim, orada bulunanlara ikram ederim beraber yeriz. Bana trip yapan da ertesi gün dolapta kalmışsa pastanın kırıntılarını yer.

Evet evet normal değil genelde herşeye bağırıp cırlıyor kendisi. Sorunları var asosyal yapıya sahip kart kullanamıyor biyere gidemiyor maaşını eşi alıyor markete bile gidemiyor. Etrafa saldırıyor sürekli. Selam vermezdiniz dimi ? :) inanın içimden gelmedi hemen zaten uyanamadın herhalde diye annesiyle laf soktular. Suçluluk duygusunu atamazsam laf sokmalarına cevap veremem.

Evet evet ya bi de çocuğa da kızmadım anası alınır diye güldüm geçtim ama eşimde neden koydun diyince kusura bakmasında çocuğa kızılmalıydı telefon koyana değil. Prenses hemde ne prenses hanfendiye dürüm alıcakmışız çağırıcakmışız bilmem ne. Hadi dengesizlik yaptın gittin açıklama yap özür dile evine davet et dimi ? Yok bir de günaydın demedim diye sinirli sinirli günaydın x diye bağırdı arkadamdan.

Bunu da düşündüm normalde eşime hep söylenirler “ bana neden almadın” diye. Bu ne abi der para ver der şunu al der kıskandı mı bilmiyorum. Hep yok gibi davrandım ama bilemedim bu sefer ne yapıcağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…