Tepetaklak olan hayatım ve sıfırdan başlayan ben

Sessiz sakin bir yapınız var heralde, insanlara yumuşak yüzünüzü fazla göstermişsiniz, nasıl böyle konuşmaya cüret ediyorlar anlayamıyorum..sallayın gitsin... hiçççç umrumda olmaz, milletin ne dediği, millet kendine baksın..

Ablanla da mi bozuldu aran? Meslegimi agir geldigi icin bıraktım demissin ya devam etmenin bi yolunu bulsan keşke. Nacizane.. bi kan tahlili yaptirip vitaminlerine baktir

Ablanla da mi bozuldu aran? Meslegimi agir geldigi icin bıraktım demissin ya devam etmenin bi yolunu bulsan keşke. Nacizane.. bi kan tahlili yaptirip vitaminlerine baktir
Kardeslerimle iyiyiz. Ama ara bozmaya calisiyolar işte. Kendi aralarinda abimin evi ablama verdigi soylentisi cikmis. Tabi boyle bisey yok. Herkes bana sen bu işe bozulmadin mi diyor. Ben evden bi esya alsam ne aldigima bakip laf ediyolar. Eminim ablama yetiştiriyolardir

Insanlari kırmaktan cok cekinirim. Hakli da olsam birini kirdigimda vicdan yapıyorum.

Ev abinin uzerine mi? Babanin oyle bir sey yaptigini sanmıyorum degilse eger zaten ucunuzun hakki neden satmiyosunuz ki

Isime geri dönmek istiyorum. Bi kac yere başvurdum. Ama 24 yasindaki bi insanin ruhu ve bedeni yok bende sanki. Cok cabuk yoruluyorum

Bizim büyük yengem iz var kadincagiz tam 3 evlat verdi toprağa,3.yu defnederlerken aglayamadi diye koyun densiz dedikoduculari;bak bak Asiye'ye bak sanki bizim evladımiz oldu biz agliyoruz kadın taş taş diye konusmuslardi.
Yengem de hiç birşey demem o taş onların da ciğerine otursun demişti yengem acıyla söyleyip pişman olmuştu ama malesef bir hafta sonra kadınında çocuğu vefat etmişti hiç unutamam!

Ev abinin uzerine mi? Babanin oyle bir sey yaptigini sanmıyorum degilse eger zaten ucunuzun hakki neden satmiyosunuz ki
Ev babamin üstüne. Babam ölmeden önce evimi kapatmayın burasi baba evi. Gelip gider oturursunuz biz variz gibi demisti. O yuzden.satmiyoruz. satilsa da maddi olarak bisey istemem sadece babamin elinin degdigi manevi esyalari isterim. Gömleği saati gibi

Bi iki yasitim icin bende ayni seyi geçirdim icimden. Ama yine de kimse.benim cektigimi çeksin istemem oyle zorki

Bana soz mu yapacaksiniz bu halde diyenin kizi icin zamaninda evli adamla konusuyo dediler. Kocasi öldü torununa zurnali düğün yaptilar hepsi göbek atti. Kendi yas tuttu sanki
boşver onları isteyen istediğini yapsınlar sen olma onlardan arkana bakma sakın.

Olayi cok detaylandirmayayim ama adamin biri babam ölmek üzereyken bizimkilerin canini bi sekilde cok acitmis. O aciyla babaannem beddua etmis. Adamin kizi babamin öldüğü yaslara gelince ardinda bi yavru birakarak vefat etmis. Adam gelip babaannemden helallik istemis. Cok korkarım böyle seylerden...

Pislik insanlar dolu etrafta. oksuz kalmis kiza ana babasinin yoklugunu hissettirmeyelim demek yerine dedikodu yapsinlar. Nasil yatacaklar o mezarda olunce boyle insanlar, hic dusunmuyorlarmi olumu sen hayata tutunmaya calismissin. Masallah yapabilmissin, annen babanda olsa senin mutlu olmani isterdi, arkalarindan uzuntunden psikolojin bozulup yerle bir olmani istemezlerdi. Senin mahvolmani isteyen insanlarada firsat verme.

Aynen öyle!kk daş çim bende çok korkarim!
Benim Halam 9 kez beyin ameliyatı geçirdi 4ü uyanikken,omur iliginden uyuşturucu bile yapmadan beyne kadar uzanan teller sokuyolardi .Avaz Avaz bagirmalari 9.ameliyat dan 2 hafta sonra bitti uyudu Halam 2 yıl babaannem daha fazla dayanamadı bir ikindi vaktiydi hatırlıyorum;
Ey evladımi yoktan rahmime rahmimden kucağıma düşüren güzel Rabb'im şimdide ne olur evladımi düştüğü yataktan kaldır yerine beni yatır demişti
Duası kabul oldu ve halam'in uyandığı haberini aldığı akşam beyin kanaması geçirdi 21 gün sonra vefat etti

Başınız sağolsun..

Yaşadığınız şeyler kolay değil, üst üste anne babanızı kaybetmeniz sözle ifade edilebilecek bir şey değil..

Ancak bir konuda bence kendinizi şöyle rahatlatabilirsiniz, siz o anda öyle uygun görüp yaptınız ama başkaları böyle yapmayabilirdi. Onların düşüncesi bu, benim düşüncem bu deyip işin içinden çıkmaya bakın. Ben olsam şahsen kına yapmazdım, düğün de yapmaz nikahla evlenirdim, ama ben böyle tercih ediyorum diye herkes tercih edecek değil.

Ve malum, ağzı olan konuşuyor, herkes dedikodu arıyor. Üstünüze gelen olursa açıklarsınız, ya da takmaz geçer gidersiniz. Anne babadan sonra kimsenin lafı değerli bile değil..

her ikisine de Allah rahmet eylesin öncelikle
lütfen o zehirli dedikoducu takımına kulak asmayın bakın siz diyorsunuz önce babası hastaeyken nişanlandı diye kınadılar sonra iyi ki sözlendin diyorlar diye
o el aleme bakarsanız ölmemiz gerekiyor hepimizin
evlenseniz ne biçim birini buldu evlenmeseniz evde kaldı
çocuk olunca ne aceleleri vardı olmazsa ne zaman çocuk da çocuk
çalışsan işini beğenmezler çalışmasan evde oturuyor tembel derler
şimdi sana evini niye kapattın diyenler orada otursan anası babası öldü evlerine el alemin adamını getirdiderler
bunlar zehirli dedikoducu tipler ne kadar uzak dursan o kadar iyi

toprağı bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…