- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
Anladım. Merak ettiğim için sordum. Ben çok üzülüyorum da kürtaj olayına o yüzden. Her canlının yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu o yüzden sordumbekardim korunurken hamile kaldim saldiriya gevmeye nityliyseniz bin besyuz kere nasil korunurken hamile kaldigimi heo ayni sekilxe ifade ettim oyle geri cekilme filan degil bildiginiz korunmayla hamile kaldim
Merhaba sen doğal yoldan hamile kalabiliyormusun bide bence pozitif sonucunKizlar bir sorum veya sorunum var.
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım ve negatif cikinca aha dedim olmadi. Adet ggünümde adet olmayinca genelde sabah olurum gun icinde yine ucuz kitlelersen alip yaptim ve baya silik hayalet bir cizgi cikti. Ayni günün aksami erken gebelik testi yaptım onda cizgi daha belirgin idi.
velhasil hamileyim diye ve bu sefer bisey olmayacak diyerekten ogluma da esimede o aksam haber verdim.
adetim gecikeli 2. Gunun aksami beta hcg bakildi 62 cikti, cok düşük dedilwr aslinda cok takilmadim cunku oglumdada 33 ile başlamıştım. 48 saat sonra degil ama 62 saat sonra beta tekrarlandi 94 cikti. Usg ile ile buarada 62 olan aksam bakildi rahim duvarinda 12 cm mi mm mi ne kalinlasma varmis.
Sonuc olarak doktor bisey diyemiyorum haftaya gel testi tekrarlama dedi ama gelde bana sor. Ben neye hamileyim kimyasal mi dis gebelik mi sagliksizda ondanmi böyle yok hersey normale donecekmi diye dusunurken arafta kaldim. Sevincimiz kursagimizda kaldi.
yarin aksam testi tekrarlicam dr dinlemeyecegim.
Buarada suanda reglim gecikeli 6 gun oldu, 4+5 gunluk gebeyim adete göre ama ama iste.
ilk defa boyle bi sorunla karsilasiyorum.
oglum tüp bebek değer basta katlamasada sonra atlaya ziplaya katlamisti . Bugun demin az önce yine idrar testi yaptim yine silik. Resim ekleyecegim tabiki ben teselli olarak koyulasmasni bekliyorum ama ne dua edecegimide sasirdim ne bekliyorum ne olacak bilmiyorum.
Bnmkide cok silik çikmisti cnm. Adetim birgun gecikince yapmistm.Kizlar bir sorum veya sorunum var.
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım ve negatif cikinca aha dedim olmadi. Adet ggünümde adet olmayinca genelde sabah olurum gun icinde yine ucuz kitlelersen alip yaptim ve baya silik hayalet bir cizgi cikti. Ayni günün aksami erken gebelik testi yaptım onda cizgi daha belirgin idi.
velhasil hamileyim diye ve bu sefer bisey olmayacak diyerekten ogluma da esimede o aksam haber verdim.
adetim gecikeli 2. Gunun aksami beta hcg bakildi 62 cikti, cok düşük dedilwr aslinda cok takilmadim cunku oglumdada 33 ile başlamıştım. 48 saat sonra degil ama 62 saat sonra beta tekrarlandi 94 cikti. Usg ile ile buarada 62 olan aksam bakildi rahim duvarinda 12 cm mi mm mi ne kalinlasma varmis.
Sonuc olarak doktor bisey diyemiyorum haftaya gel testi tekrarlama dedi ama gelde bana sor. Ben neye hamileyim kimyasal mi dis gebelik mi sagliksizda ondanmi böyle yok hersey normale donecekmi diye dusunurken arafta kaldim. Sevincimiz kursagimizda kaldi.
Buarada suanda reglim gecikeli 6 gun oldu, 4+5 gunluk gebeyim adete göre ama ama iste.
oglum tüp bebek değer basta katlamasada sonra atlaya ziplaya katlamisti . Bugun demin az önce yine idrar testi yaptim yine silik. Resim ekleyecegim tabiki ben teselli olarak koyulasmasni bekliyorum ama ne dua edecegimide sasirdim ne bekliyorum ne olacak bilmiyorum.
benim bi gün gecikmeyle 32 gibi bi sey cikmisti iki gün sonra 74 yasasindi artik hamileydim 2 sene sonra hemde tek tedaviyle cok mutluydum ama doktorum 4 günlük gecikmeye uygun bulmadi beta degerini iki gün sonra tekrar istedi ama ben umutluydum hep. iki gün sonra degerim 49a düsmüstü emindim artik sagliksizdi doktorumda kimysal dedi haftada bi takip önerdi sifirlayana kadar. sonraki haftaysa 90küsür olmustu sasirdim böyle böyle bi bucuk ay gecti. haftada iki gün ultrason sürekli kan tahlili yapildi. en son 580li bi sey cikti o günde yolculuga cikacaktik. gidemedik bana yatis verdi ultrasonda gözükmesede o gidisattan emindi artik klinik seyre göre dis gebelikti yasadigim . bi hafta daha takipten sonra hem küretaj hemde igne oldum. sonuc hüsrandi iste... ama senin icin dua edecegim insallah saglikli bi gebeliktir.. umudunu hic kaybetme bence..3,5 yillik evliyim iki kere ilacla ve igneyle denedik ama nasip olmadi. artik bahara asilama deneyecegiz olmazsa da direk tüp bebek nasip artik.. yas 30 oldu dahada ilerlemeden caresine bakmali..galiba birazda icimi dökmüs oldum vaktini aldim kusura bakma..Degwr az az hep arttimi yoksa inisl8 cikislimi devam etti ve sonra ne oldu nasil teshis kondu geçmiş olsjn cidden cok ne kadar zor saglikli bir bebek dünyaya getirmek ve sureci tamamlamak
hayırlı olsun gebeliğiniz, ilk bebeğinizde de hormonşarınız geç yükselmiş, bence bünyenizde gebelik böyle gelişiyor. benim gebeliğim ikizdi ve biri daha geç döllenmişti, eli ayağı düzgün aklı bütün kucağınıza almayı nasip etsin Allah ımKizlar bir sorum veya sorunum var.
takvime göre yumurtlama döneminde birliktelik olmus.. insallah hamilesindir yaaa insallahKizlar gev dollenme diyosunuz bende diyorum ama ne oldugunu bilmiyorum hayatimda hic yumurya takib8 yapmadim yumurtladigimi anlamamam.
ilk gebeligim 3 tup denemesinde
ikinci ve ucuncu korunurken
Dorduncude bu gebeligim gec dollenme gec yumurtlama ise bilmiyorum umudum varmibyokmu bilmiyorum
Zaten hamile ama değerleri düzgün artmiyor ne yazıkki inş. Geç yumurtladin ve geç döllenme oldu.takvime göre yumurtlama döneminde birliktelik olmus.. insallah hamilesindir yaaa insallah
Ben aralıkta yaşadığım hamilelikte adet günü birgün geçince 100 çıktı, 2 gün sonra 163 çıkmıştı. Nitekim Dr sınıra yakin çok iyi gitmeyebilir oyüzden oluruna bırak dedi. 1 hafta sonra gittiğimde ise değer sadece 593 e yukselmisti. Dr kendiliğinden düşüreceksin dedi ve ne yazikki öyle oldu. Ama ilerleme olsaydı sağlıklı bir gebelik olmayacağını söylemişti Dr.
BurdaHomely_angel arkadaşımızın ki yavaş ilerledi ama geç döllenme imiş. şuan çok şükür ilerliyor. Oyüzden hakkınızda hayırlısı olsun. Herşey olacağına varıyor. ..
Amin..Saglikla kucagina al insallah bana dua etmeyi unutma canim :)Öyle oldu valla yainşallah sende en yakın Zaman'da anne olursun evladına kavuşursunnnn