- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
Kültür sonucum ıcın doktoru aradım aramışken pazartesı cıkan betayıda sormasını ıstedım hemsıresınden
inşallah güzel bişiler duyarız
1 saat sonra arıcam canım hayırlısıyla ınsallah hos agzından mubarek bsıı duymak zor amabize de yaz buradan canım.
Yok tatlım bı yerde bı sıkıntı oldugu kesın kan testlerındede bı tuhaflık var ama sonunda ne cıkacak bılmıyorumCuteMom ilk hamileliğimde 4.,5.,6.,7. haftalarda doktor çağırdı.
7. haftada kalp attı, doktor bana ne dedi beğenirsin,
- tebrik ederim hamilesiniz.
ha ha,
içini ferah tut, bu kadar germe kendini.
doktor belki de rutin olarak yapıyordur bu kontrolleri.
Doktorla konustumbize de yaz buradan canım.
Doktorla konustum
dedıkı dıs gebelık oldugunu sanmıyorum ben rahım ıcınde kese gormusum zaten dedı
ama dedı kan degerlerının bu sekılde gıtmesı yanı basta oldu sonra duzeldı sonra bı daha tamamlamaması ıcerde bıseyelrın yolunda gıtmedıgını gosterır dedı
Sen cuma gunu gel ban gelmeden beta yaptır bakalım dedı ama benım cuma gunu toplantım var gıdemem o yuzden bugun ve cuma gunu tstlerı yaptırıp cumartesı sabah gıdıcem betalarla gore konusmak ıstıyor sanırım . Cumartesı yaptırınca betalar cıkıyor adamın mesaısı bıtıyor anca telefonda konusuyoruz
adetın gecıktıgı 2. gun basladımanladım canım, hayırlısı olsun ne diyelim, cumartesiye kadar beklemekten başka çare yok o zaman. Sen kaç defa beta yaptın ve sırasıyla kaç çıktı ki değerlerin ?
adetın gecıktıgı 2. gun basladım
1. beta 62
2. beta 94 60 saat sonra yapıldı
3. beta 220 60 saat sonra ( burada herseyın duzeldıgını dusundu herkes cunku tam katlamıstı 48 saatten fazlasınıda )
4. beta 1112 120 saat sıonra buda tam katlandı ve sorun yok dendı ancak benım koca kafam bır daha yaptırdı
5. beta 1731 56 saat sonra bunada fena degıl degı nobetcı doktor
yanı testler cok 48 saat arayla yapılmadı
koyu renklılerı doktor yaptırdı acık renklıler benım tercıhım
Insallah canım bugun dr bulursam usg karından baktırıcam artık en kotu baska bısı duyamam bos kese derler sanırımAslında çok ciddi bir sıkıntı var gibi durmuyor ama, umarım cımartesi kalp atışlarını alarak dönersin canım.
Insallah canım bugun dr bulursam usg karından baktırıcam artık en kotu baska bısı duyamam bos kese derler sanırım
buarada 2. ve 5. gun olcumlerınde sıkıntı var bakalım bugun kac olmus olacak hayırlısıyla