Teorik olarak hamileyim ama

keşke öyle bişi olsa
en cokta canımı sıkan ogluma soyledım kardesın olacak dedım. nasıl soylıcem yıne olmadı dıye daha once ölü dogum yaptım ve aylarca sayıklamıstı o zamanda [/QUOTE]

Söylemekle hata yapmışsın canım, uzmanlar kilo aldım, göbeğim şişti bahaneleriyle 6-7 ay saklayın, sonra söyleyin ki, 9 ay bir küçük çocuk için uzun bir bekleyiş süreci diyorlar. ama olan olmuş canım, inşallah hayırlı haberler alırsın.

CuteMom ilk hamileliğimde 4.,5.,6.,7. haftalarda doktor çağırdı.
7. haftada kalp attı, doktor bana ne dedi beğenirsin,
- tebrik ederim hamilesiniz.

ha ha,
içini ferah tut, bu kadar germe kendini.
doktor belki de rutin olarak yapıyordur bu kontrolleri.

Yok tatlım bı yerde bı sıkıntı oldugu kesın kan testlerındede bı tuhaflık var ama sonunda ne cıkacak bılmıyorum
2 gunde bır beta yaptırıyorum banada hep hamılesınız cıkıyor

bize de yaz buradan canım.
Doktorla konustum
dedıkı dıs gebelık oldugunu sanmıyorum ben rahım ıcınde kese gormusum zaten dedı
ama dedı kan degerlerının bu sekılde gıtmesı yanı basta oldu sonra duzeldı sonra bı daha tamamlamaması ıcerde bıseyelrın yolunda gıtmedıgını gosterır dedı
Sen cuma gunu gel ban gelmeden beta yaptır bakalım dedı ama benım cuma gunu toplantım var gıdemem o yuzden bugun ve cuma gunu tstlerı yaptırıp cumartesı sabah gıdıcem betalarla gore konusmak ıstıyor sanırım . Cumartesı yaptırınca betalar cıkıyor adamın mesaısı bıtıyor anca telefonda konusuyoruz

anladım canım, hayırlısı olsun ne diyelim, cumartesiye kadar beklemekten başka çare yok o zaman. Sen kaç defa beta yaptın ve sırasıyla kaç çıktı ki değerlerin ?

anladım canım, hayırlısı olsun ne diyelim, cumartesiye kadar beklemekten başka çare yok o zaman. Sen kaç defa beta yaptın ve sırasıyla kaç çıktı ki değerlerin ?
adetın gecıktıgı 2. gun basladım
1. beta 62
2. beta 94 60 saat sonra yapıldı
3. beta 220 60 saat sonra ( burada herseyın duzeldıgını dusundu herkes cunku tam katlamıstı 48 saatten fazlasınıda )
4. beta 1112 120 saat sıonra buda tam katlandı ve sorun yok dendı ancak benım koca kafam bır daha yaptırdı
5. beta 1731 56 saat sonra bunada fena degıl degı nobetcı doktor

yanı testler cok 48 saat arayla yapılmadı
koyu renklılerı doktor yaptırdı acık renklıler benım tercıhım

Aslında çok ciddi bir sıkıntı var gibi durmuyor ama, umarım cımartesi kalp atışlarını alarak dönersin canım.

Aslında çok ciddi bir sıkıntı var gibi durmuyor ama, umarım cımartesi kalp atışlarını alarak dönersin canım.
Insallah canım bugun dr bulursam usg karından baktırıcam artık en kotu baska bısı duyamam bos kese derler sanırım
buarada 2. ve 5. gun olcumlerınde sıkıntı var bakalım bugun kac olmus olacak hayırlısıyla

Merhaba,
Eylül 2015 te ilk denememde hamile kaldim.2.5 aylikti kalp atislari durdu ve kurtajla alindi.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.kimyasal gebelikle dustu.Bu arada genetik, kan pihtilasmasi, homosistein, karyotip analizi ne varsa yapildi.Hepsi sorunsuz cikti.Sadece mthfr 677 homozigot cikti az riskli.Ikinci kimyasal oldu diye doktor iki ay coraspin verdi 100mglik.Dolayisiyla o gunden sonra 400 mglik folic aside ek olarak coraspin almaya basladim gunde 1 defa.iki ay sonra yani simdi tekrar hamile kaldim.Ilk degerim bir gun gecikmeyle 145 cikti.Degeri ogrendikten 1 gun sonra acik kahve lekelenme oldu.Doktor kulandigim haplara ek olarak gunde uc defa progestana basladi 200mglik.Ilk testten Iki gun sonra yani bugun yani uc gunluk gecikmeyle 257 cikti deger. Doktor yuzde 60 artisin ustu gayet normal seninki de normal iki kati olmak zorunda degil dedi.Nitekim deger ortalama yuzde 80 fazla cikti.Iki gun sonra tekrarla testi dedi.Doktora dis gebelik olabilir mi dedim.Kesinlikle degil dedi.Lekelenme cok az sadece sabah saatleri olup geciyo simdilik.Bu durumda olan var mi?Kimseye esimden baska anlatmadim uzulmesinler diyr ama sanirim az biraz morale ihtiyacim var..Yanitlarsaniz cok memnun olurum.Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…