Teorik olarak hamileyim ama

Peki 1 lere katlamadi yarın katladi katladi katlamadi altindan kotu bisi ckacak diye bakacagim dimi cunku hani katlasa bile artik sagliksiz olarakmi degerlendirilecek ki gebelik

ben bu konuya istemeyerek de olsa yorum yapmak zorundayim.Ben sizin durumunuza benzer iki hamilelik gecirdim.Birincisinde reglim gecikince test yapmistim silik cikmisti.Gectikten 3 gün sonra yapmistim.Sonra doktorda yaptim testi pozitif dediler.mide bulantilarim basladi.iki hafta sonra kontrole gittim.doktor yolk kesesini gördü ama hamilelik olmasi gerektigi gibi degildi.Zaten doktorun ifadesi endiseliydi.Nitekim bir hafta sonra gittigimde olmasi gereken kalp atisi yoktu.Gelisme durmustu.

Ikinci hamilelikte reglim 5 gün gectikten sonra test yaptim cok silikti.Iki gün sonra yaptigimda pozitifti.Iki hafta sonraya randevu aldim.Kalp atisini bekleyip stres olmayayim diye ama icimde zaten büyük bir korku vardi.
Doktora gittigimde yedi haftalik olmasina ragmen5+3 görünüyordu.Doktor gec döllenme olabilir dedi ama yine gelisme olmadi ve kendiliginden düstü.Ilkinde 10 haftalik ve kürtaj yapildi.

Ben bunlari yazarken sizin durumunuzu düsünüp cok kararsiz kaldim.Ama ayni korkulari ben de yasadim.internetten buna yakin ne bulursam okudum.Sizinki gercekten gec döllenme olabilir.Umarim öyledir.Ama baska bir ihtimali de göz önünde bulundurup sonradan aniden sarsilmayasiniz diye yazdim.Umarim yazdiklarim sizi kötü etkilemez.

dis gebelikte düzensiz ve ani yükselisler olur beta hcg de. koyu renk lekelenmeler ve karin agrisida eslik edebilir.k imyasal gebelikte ise deger cok yükselmeden düser zararsizdir annein psikolojisine olan zarari düsünemiyorum bile...
ben gecen yil dis gebelik yasadim maalesef ve degerim düzensiz yükseldi bi bucuk ayda sadece 580 i gördü..
benim tavsiyem iki gün sonra betaya tekrar baktir gidisat sana iyi kötü bi fikir verecektir.. insallah degerin katlanarak artar da bebegin seninledir cok mutlu olurum senin adina ...

Boş gebelik olabillir.benim ilk tup bebek denememde olmuştu. Tum hamilelik belirtilerini yaşıyordum ama 2 katı artmiyordu deger .

Geç döllenme olabilir.
Değer yavaş artıyor ama hayırlısı inşallah gönlünüze göre olur

Degwr az az hep arttimi yoksa inisl8 cikislimi devam etti ve sonra ne oldu nasil teshis kondu geçmiş olsjn cidden cok ne kadar zor saglikli bir bebek dünyaya getirmek ve sureci tamamlamak

sen adet tarihine göre hesaplamışsın ama geç döllenmiş olabilir.benim oğlum 6 haftalıkken usg de görülmüştü.tevekkül et Allah a bırak inşallah umduğun gibi olur

Yarın kan tahlili yaptıracak olmanız doğru bir tercih olmuş.. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım hep silik çıktı çizgi ama tabi ben anlamamıştım.. Kan değerinde de çok az artış oluyordu sonra da düştü zaten.. Ama yine de hiç belli olmaz siz moralinizi bozmayın.. İnşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz..

Peki 1 lere katlamadi yarın katladi katladi katlamadi altindan kotu bisi ckacak diye bakacagim dimi cunku hani katlasa bile artik sagliksiz olarakmi degerlendirilecek ki gebelik

Bir önerim yok ama sana kendi tecrübemi yazacağım.
İki gebeliğimde de adetim 2 gün gecikince idrar testi yaptım ve pozitif çıktı.
Sonra bekledim.

Sadece bekledim.

Kan testi filan yaptırmadım. Benim hayatımda hiç beta-HCG değerim ölçülmedi mesela. Katladı mı katlamadı mı hiç bilmedim.

Keseyi görmeye gittik bir kaç hafta sonra. Sonra ne zaman çağırılırsam o zaman.

Neden yazdım sana bunları? Mesleğimi bildiğin için.
Lütfen oluruna bırak. Kafana takma.
Hemen her hastalığın başı stres. Lütfen relaks ol. Gevşe. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Sen kafanı taksan da takmasan da içinde büyümeye devam edecek.

GelenKutusu aslinda bende yaptirilmasi gerektigini dusunmuyorum ama tsh hormonumu kontrol altina almak icin yaptırdım gebelik varsa muhadele etmek gerek hic amacim acaba beta hcg kac demek degildi dogrusu. Eflatun1234 gecmis olsun ve allah kucagina almayi nasp etsin. Ne kadar zaman sonra dusuyo kimyasalsa peki

merhaba hayırlı olsun..benim kızımda testte silik çıkmıştı bi hafta sonra bhcg gününe göre düşüktü geç döllenme olduğu anlaşıldı hep kızım ultrasonda bir iki hafta geriden geldi ama adet tarihimle uyumlu doğu gerçi 40+5 te doğdu ama sağlıklı bi çocuk olarak oğlunuza kız kardeş geliyor olabilir

Bu isin yolu tup bebegemi gider acaba uzerime ceket atilsa gebeyim ama o kadar. Biz yapamiyoruz ama galiba bi yanlis yapiyo olsak gerek

Canım o sorun değil de , konu sahibi değerin az katlanmasını problem etmiş.
Umarım bir sorun yoktur ama az az katlanıp hamileliği sağlıklı geçen arkadaşlarda var ..inşallah hayırlısıyla bebeğinin güzel haberini verir konu sahibi

İdrar testi yanlış çıksa bile kan testinde yanlışlık olmaz diye biliyorum.
Umarım hamilesinizdir.

Birşey sorabilir miyim kürtaj olma sebebiniz neydi. Allah hazır bebek vermiş neden kürtaj oldunuz

Birşey sorabilir miyim kürtaj olma sebebiniz neydi. Allah hazır bebek vermiş neden kürtaj oldunuz
bekardim korunurken hamile kaldim saldiriya gevmeye nityliyseniz bin besyuz kere nasil korunurken hamile kaldigimi heo ayni sekilxe ifade ettim oyle geri cekilme filan degil bildiginiz korunmayla hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…