Kizlar bir sorum veya sorunum var.
Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım ve negatif cikinca aha dedim olmadi. Adet ggünümde adet olmayinca genelde sabah olurum gun icinde yine ucuz kitlelersen alip yaptim ve baya silik hayalet bir cizgi cikti. Ayni günün aksami erken gebelik testi yaptım onda cizgi daha belirgin idi.
velhasil hamileyim diye ve bu sefer bisey olmayacak diyerekten ogluma da esimede o aksam haber verdim.
adetim gecikeli 2. Gunun aksami beta hcg bakildi 62 cikti, cok düşük dedilwr aslinda cok takilmadim cunku oglumdada 33 ile başlamıştım. 48 saat sonra degil ama 62 saat sonra beta tekrarlandi 94 cikti. Usg ile ile buarada 62 olan aksam bakildi rahim duvarinda 12 cm mi mm mi ne kalinlasma varmis.
Sonuc olarak doktor bisey diyemiyorum haftaya gel testi tekrarlama dedi ama gelde bana sor. Ben neye hamileyim kimyasal mi dis gebelik mi sagliksizda ondanmi böyle yok hersey normale donecekmi diye dusunurken arafta kaldim. Sevincimiz kursagimizda kaldi.
yarin aksam testi tekrarlicam dr dinlemeyecegim.
Buarada suanda reglim gecikeli 6 gun oldu, 4+5 gunluk gebeyim adete göre ama ama iste.
ilk defa boyle bi sorunla karsilasiyorum.
oglum
tüp bebek değer basta katlamasada sonra atlaya ziplaya katlamisti . Bugun demin az önce yine idrar testi yaptim yine silik. Resim ekleyecegim tabiki ben teselli olarak koyulasmasni bekliyorum ama ne dua edecegimide sasirdim ne bekliyorum ne olacak bilmiyorum.