Teorik olarak hamileyim ama

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.641
Kizlar bir sorum veya sorunum var.

Adetime 3 gün kala idrar testi yaptım ve negatif cikinca aha dedim olmadi. Adet ggünümde adet olmayinca genelde sabah olurum gun icinde yine ucuz kitlelersen alip yaptim ve baya silik hayalet bir cizgi cikti. Ayni günün aksami erken gebelik testi yaptım onda cizgi daha belirgin idi.
velhasil hamileyim diye ve bu sefer bisey olmayacak diyerekten ogluma da esimede o aksam haber verdim.
adetim gecikeli 2. Gunun aksami beta hcg bakildi 62 cikti, cok düşük dedilwr aslinda cok takilmadim cunku oglumdada 33 ile başlamıştım. 48 saat sonra degil ama 62 saat sonra beta tekrarlandi 94 cikti. Usg ile ile buarada 62 olan aksam bakildi rahim duvarinda 12 cm mi mm mi ne kalinlasma varmis.

Sonuc olarak doktor bisey diyemiyorum haftaya gel testi tekrarlama dedi ama gelde bana sor. Ben neye hamileyim kimyasal mi dis gebelik mi sagliksizda ondanmi böyle yok hersey normale donecekmi diye dusunurken arafta kaldim. Sevincimiz kursagimizda kaldi.
yarin aksam testi tekrarlicam dr dinlemeyecegim.
Buarada suanda reglim gecikeli 6 gun oldu, 4+5 gunluk gebeyim adete göre ama ama iste.
ilk defa boyle bi sorunla karsilasiyorum.
oglum tüp bebek değer basta katlamasada sonra atlaya ziplaya katlamisti . Bugun demin az önce yine idrar testi yaptim yine silik. Resim ekleyecegim tabiki ben teselli olarak koyulasmasni bekliyorum ama ne dua edecegimide sasirdim ne bekliyorum ne olacak bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG-20160207-WA0031.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 1.039
Testin negatif değil pozitif var bişeyler belli ama geç döllenmeden kaynaklı olabilir mi acaba?
Yani hormonlar çok yükselmediği için öyle görünüyor olabilir.

Hayirlisi olsun.Bu sirec biraz stresli geciyor.
Bende benzer birsey gectigimiz yaz yasadim.5 gun gecikme sonrasi reglim basladi.
Gebelik testinde, kan ve idrarda gebe gorunmeme ragmen keseyi goremediler.
Kimyasal mi dusuk muydu onu dahi ogrenemeden kaybettim.Simdi cok sukur 7,5 aylik gebeyim.Kaybetme korkum yeni yeni gecti.
Insallah sizinde hakkinizda hayirlisi olsun.

Evet hamilesin CuteMom.
Zaten doktor da onaylamış
Ama bana katlanan değer az gibi geldi.
Doktor değilim , sadece 62 saat sonra en az 2/2.5 katına çıkması gerekirdi diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.
Bir dahaki test daha net sonuç verecektir.
Bu arada ben de ikinci gebeligimde birtakım olumsuzluklar yaşadım, ama ilkinden daha sağlıklı bir bebek dogurdum.
Her şey kismet

Esim gecen ay pek yoktu isi dolayisiyla adetten sonra 3 gün . Sonraki hafta 1 gun ve son adetten 10 gun evvel 2 aksam evdeydi yani toplam 6 kere iliski var en sonuncular 20 ve 22 ocak. 1 subatta da regli olmaliydim bilemiyorum cogu kisinin degeri cok yuksek ne olacak bilmiyorum kimyasal ise ne zaman düşecek tup bebegim var kurtajim var ölü doğumum var ama kimyasal dis gebelik filan hic bilmiyorum

Betan yükselmediyse bir sıkıntı olabiliyor
Dert etme dua et, en nihayetinde her şey olacağına varıyor.
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.
Dualarım seninle

Doktorda begenmedi katlamayi %60 katlamasi yetiyormus bu durumda 130dan asagi 150 160 180 civari olmasi cok guzel olacakmis ama olmuyo. Icimdede kotu bi his var hamile gibi degilim midem kalkmiyor agrim yok domuz gibiyim desem olacak bu 4. Gebeligim az cok kendimi biliyorum

Aynı yerde mi baktirdin betaya?
Makinelerden farklı sonuç çıkabiliyor

Beni tek duşunduren değerin iki katına çıkmaması, çunku bnmde duşuk değerdi ama gun aşırı iki katına çıkıodu..
Benide. Sizin degerleriniz nasildi. Beni korkutan değerin 2 katlamamasi ama dusmemeside bu seyirde devam etmesi

neriso: 45051911 .!.:
Aynı yerde mi baktirdin betaya?
Makinelerden farklı sonuç çıkabiliyor
Evt ayni yer. Gittigim dr doçent 1000 cikmazsa kesenin nerede oldugunu goremem dedi

Benide. Sizin degerleriniz nasildi. Beni korkutan değerin 2 katlamamasi ama dusmemeside bu seyirde devam etmesi
aslında her gebelik kendine ozgudur der benm dr.um .. Yani olmaz olmaz diye bişy yok. Rabbimden umit kesilmez.. Benm adetim 3 gun geçinse 87 li bişydi 2 gun sonra 170 flndı

Benim iki gebeliğim de düşük beta değerleriyle başladı biri yolda diğeri ise şuan başucumda uyuyor..gönlünü ferah tut olur mu için rahat olsun ki Bebek strese girmesin ve sağlıkla tutunsun sana..

Kimyasal olabilir dış gebelikte olabilir ama sağlıkla yükselede bilir. Beklemekten başka çare yok. İdrar testi daha çok kafa karıştırır. Dişini sıkıp bekle derim.
İnşallah haftaya gittiğinde hem bhcg yükselmiş hem de kese görülebilir büyüklüğe ulaşmış olur.
Benim iki kimyasal var. Birinde adetten 1 gün sonra bhcg 52 idi. İlk gebelik olduğu için 2 günde bir bhcg artışı takibi falan bilmiyordum 3-5 gün sonra kanama ile gittiğimde bhcg 30 küsür idi kimyasal gebelik olduğunu öğrenmiştim.
Son gebeliğimde de adetten bikaç gün sonra 30 çıktı kimyasaldır bu dedim. 3 gün sonra test verdim düşmesini beklerken bir baktım 100 olmuş (idrar testleri yapmaya devam ettim o 3 gün ve hep aynı siliklikte idi) tam ümitlendim kimyasal değil galiba diye derken 100 olduğu gün yine kanama başladı bir daha da kan vermedim doktora da gitmedim. 20 gün sürdü kanama , kanama bittiğinde verdim test sıfır olmuştu.

Benim iki gebeliğim de düşük beta değerleriyle başladı biri yolda diğeri ise şuan başucumda uyuyor..gönlünü ferah tut olur mu için rahat olsun ki Bebek strese girmesin ve sağlıkla tutunsun sana..
Aaa 2. Bebekmi geliyor canim helal olsun ben daha bir tane tutturamadim

Canım o sorun değil de , konu sahibi değerin az katlanmasını problem etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…