- 2 Ağustos 2017
- 88
- 36
- 88
- 27
- Konu Sahibi kokunhuzur45
Oncelikle rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah zorlugu çekilinebilecek en guzel duygu
Regl gecikmesi olmadan evde erken gebelik testi yaptim silik çikti ertesi gun kaset test yaptim cikmadi bende erken gebelik testi hatali oldugunu dusundum 4 5 gun sonra yeniledim kaset ile hemen 2.cizgi belirdi 
bu surecte kasik agrim siddetli idi esim ile hastaneye gidip beta verdim ve sonuc 367 cikti
3 haftalik iken ogrendik randevu aldm dr beni tabikide korkuttu dr dış gebelik Kimyasal gebelik boş gebelik Olabilir beta takibi yapacagiz dedi 2 gunde bir artmasi lazim dedi ertesi gun kan verdim 549 cikti 2 gun Sonra 1330 3 haftalik hamile Oldugumu ogrendim suan ise 9+3 gunluguz cok sukur ilk belirtilerim kasik agrisi oldu ara ara siddetli oluyordu ve bel agrisi birde gogus sizlamasi kesinlikle anlayabileceginiz en belirgin ozellik gogus uvu koyulasmasi .. Ilk zamanlar cok halsizligim oluyordu surekli uylu modu duygusallik mide bulantim son 20 gune kadar olmadi fakat 20 gundur mide bulantisi cekiyorum surekli Sabahları hiç iştahım olmuyor Midem çok bulanıyor stoper edecek kadar değil ama yine de beni rahatsız ediyor halsizlik ara ara geliyor bel agrisi ve kasik agrisi ara ara yasiyorum hayirlisi ile saglikla kucagima alirim insallah