Kürtaj hamilelik

EsraAlkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
10
0
1
33
Kızlaer 25 subatta kurtas oldum bebegin kalbi durmustu 7.haftanin basindayken kurtajdan sonra 12 13 gun kanamam oldu durdu. Dün aksam adet olcakmisi gibi sancim oldu ve kanamam oldu ama yine durdu 2 3 saat falan surdu. Bu regli mi oluyo yoksa kurtaj kanamasi devam mi ediyor anlamadim.birde bana sonrasinda beta kontrolu yapmadilar ama evde yaptigim testte artik çok silik cikti gebelik testi. Muhtemelen degerlerim dustu. Bu surecte tekrar hamile kalmis olsam nasil anlarim . Ya da kurtajdan ne kadar sonra regli dongume girerim bigisi olan paylasabilir mi

Kürtajdan 1 hafta sonra kontörle çağırıyorlar rahimi kontrol etmek için o zaman gitmediniz mi? İçeride parça felan kaldı mı bakılıyor

Kontrole gittim o gun cok gergindim alttan muayene istediler ,ben istemedim ,sonra bi daha da gitmedim zaten direkt amh degerim icin kan aldilar zaten benim amh degerim dusuk biliyorum , ki kurtajdan sonra buna bakilmasi tuhaf geldi doktora dedim ama beta falan da bakmadi sadece amh bakti o da olandan da dusuk cikti zaten

Kızlaer 25 subatta kurtas oldum bebegin kalbi durmustu 7.haftanin basindayken kurtajdan sonra 12 13 gun kanamam oldu durdu. Dün aksam adet olcakmisi gibi sancim oldu ve kanamam oldu ama yine durdu 2 3 saat falan surdu. Bu regli mi oluyo yoksa kurtaj kanamasi devam mi ediyor anlamadim.birde bana sonrasinda beta kontrolu yapmadilar ama evde yaptigim testte artik çok silik cikti gebelik testi. Muhtemelen degerlerim dustu. Bu surecte tekrar hamile kalmis olsam nasil anlarim . Ya da kurtajdan ne kadar sonra regli dongume girerim bigisi olan paylasabilir mi
Canım kontrole gidip parça var mı yok mu diye bakılmadı mı ? Adet değildir muhtemelen kürtajdan sonra bu kadar erken adet başlamaz genelde parça kalmamıştır umarım. enfeksiyon da olmuş olabilir enfeksiyon ilerlediyse o da ara kanama ve kasık karın ağrısı yapabilir mutlaka kontrole git aksatma iki ihtimal de çok ciddi. Ayrıca beta bakmalarına gerek yok beta yavaş yavaş düşüyor ve ilk adetle birlikte tamamen sıfırlanıyor beta bakılmasına gerek yok ki. Ayrıca tekrar hamile değilsindir korunmuşsundur inşallah çünkü kürtajdan sonra en az 1 adet geçmesi gerek rahimin toparlanması için 🙂

Back
X