- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
buyrun...
Böyleleri yüzünden sekreterlerin adını cıkıyo işte
ıkiside evli hemde yuh yani yuhhhh:mymeka:
Anlıyamadıgım madem o kadar yıldır calışıyosun orda hiç mi? onların bu tavrını sezmedin.
Yada hiç bi allahın kuluda bu kız yıllardır burda neden cıkıyo demedimi?:mymeka:
Allah herkesi ıslah etsin...
Üzülme dicem ama faydası olmucak biliyorum.
Yinede sıkma canını elbet bulursun bi iş...
Hem bak önümüz yaz sıcakalrda calışılırmı?şakkıdı
Azcuk datül yap dinlen:içelim:
Onlarında bu yaptıkları yanlarına kalcak ya asıl üzen beni bu
Onlar yürütsün işi. Dış kapı mandalı ceksin cezasını:mymeka:
cok tesekkür ederim arkadaslar destekleriniz için..simdi biraz daha iyi moralim.annemlede uzun uzun konustuk ve cok destek oldu sagolsun.biraz kendimi toparladıktan sonra yeni bir işe bakacağım.insallah hayırlısı olur
cnm geçmiş olsun ama olayı öğrendikten sonra hala orda çalışman senide huzursuz ederdi boşver yeni bir iş bulursun artık bölümün nedir ne pozisyonda çalışıyordun merak ettim
kızlar cok kötüyüm..işten çıkarıldım.hemde hiç hatam yokken.olayı kısaca anlatıyım.
müdürüm olacak adama işle alakalı bir dosya sunacaktım.sekreter yerinde yoktu.müdürün kapısını çaldım ses cıkmadı.normalde gellll diye bagırır.bende odasında yok galiba diye düsünerek dosyayı masasına bırakmak için girdim.odaya girdigimde sok oldum.cünkü müdür odadaydı ve sekreterle öpüşüyordu.hiç bisey demeden odadan cıktım ama sok oldum.türk filmlerinde gördügüm sahne gibiydi resmen..kimseye anlatmadım ama içim içimi yiyordu cünkü müdürde evli sekreter kızda..
1 saat sonra müdür yardımcısı yanına cağırdı.işten cıkarıldığımı söyledi.yıllardır aynı yerde calısıyordum.cok memnundum işimden.2 yıllık sözleşmemi yeni yapmıştım iş yerinde.tazminatımı verdiler ama cok kötüyüm işsiz kaldım..müdürün odasına gittim hesap sormak için.dinlemedi bile.cok kötü bi tavırla resmen odasından kovdu.eğer birine anlatırsan gördüklerini işten çıkardım o yüzden iftira atıyor derim dedi..bu söz cok acımı acıttı..
yolda gelirken bi magazada bizimle calısmak istermisiniz diye ilan gördüm ve hiç düsünmeden girdim konusmaya.calısma saatleri hiç uygun degil.günde tam 13 saat calıstırıyorlar.maaşıda asgari ücretti.üniversite mezunusun ne işin var magaza işinde dedi magaza sorumlusu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?