• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ten karldm:(

ayy inanmıorum hakketen film gibi ya . geçmiş olsn canım . zaten o tür insanlarn yanında çalışmn hata olurdu . bence söyle işyerindekilere . bırak ne derlerse desinler. bilsinle ikisininde şerefsiz olduğunu .Allah'ından bulsnlar

canım ya gecmıs olsun uzuldum sımdı.olsun ama ya takma kafanı boyle ınsanlarla calısmak...demek kı nasıbın kesılmıs ordan.ıyı de olmus.rezıllık yanı terbıyesızlık.moralını bozma canı veren Allah rızkını da verır,bı kapıyı kapatır dıgerını acar...ınsallah canım en yakın zamanda yenı bır ıs bulursun.....

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım...myle bi ahlaksızın müdür olduğu yerden kurtulduğun için şükret..vardır bş hayır mutlaka..ya ben olsam müdürün karısını da ,sekreterin kocasını da bulur söylerdim..sana da yap demiyorum ama ben olsam böyle yapardım kesin..ınşallah en kısa zamanda hak ettiğin gibi güzel bi iş bulursun canım

oww gerçekten film gibi olmuş..
ne iğrenç bir görüntü eminim sen utanmışsındır onlar pişkindir...
yaptıklarından utanmıyorlar birde üste çıkıyorlar....
kanım dondu yaa....
canım bence hiç öc alma yoluna gitme ne olur ne olmaz başına bela olurlar sana zarar vermeye bile kalkabilirler...
namusundan korkmayan insanın hiç bir şeyden korkusu olmaz..
bırak Allaha havale et...
çirkefe hiç bulaşma..
eminim Rabbim sana daha iyi kapılar açar....

buyrun...
Böyleleri yüzünden sekreterlerin adını cıkıyo işte:kızgın:
İkiside evli hemde yuh yani yuhhhh:mymeka:

Anlıyamadıgım madem o kadar yıldır calışıyosun orda hiç mi? onların bu tavrını sezmedin.
Yada hiç bi allahın kuluda bu kız yıllardır burda neden cıkıyo demedimi?:mymeka:

Allah herkesi ıslah etsin...
Üzülme dicem ama faydası olmucak biliyorum.
Yinede sıkma canını elbet bulursun bi iş...
Hem bak önümüz yaz sıcakalrda calışılırmı?şakkıdı
Azcuk datül yap dinlen:içelim:

Onlarında bu yaptıkları yanlarına kalcak ya asıl üzen beni bu:kızgın:
Onlar yürütsün işi. Dış kapı mandalı ceksin cezasını:mymeka:

hayırlısı olsun canım..tesellin var elinde üniversite mezunusun..mutlaka hakkını ara fakat o sahneyi o ortamı gördükten sende orda çalışmak istemezsin zaten...işte işten çıkarılma olayınında içinde haberleri olmayan 2 eş varrr aldatılan...of off

aaaaaaaaa bu nedir ya....
o kapıdan giren siz değil de,müdürünüzün eşi de olabilirdi,
ve ya herhangi bir başkası da..
bu ne cesaret ya,
olan size olmuş ,çok üzüldüm gerçekten ama
daha iyi bir iş bulacağınıza inanın lütfen...
çünkü sizin suçunuz ,günahınız yok,
Allah size yardım etsin..
sevgiler...

cok tesekkür ederim arkadaslar destekleriniz için..simdi biraz daha iyi moralim.annemlede uzun uzun konustuk ve cok destek oldu sagolsun.biraz kendimi toparladıktan sonra yeni bir işe bakacağım.insallah hayırlısı olur

buyrun...
Böyleleri yüzünden sekreterlerin adını cıkıyo işte:kızgın:
ıkiside evli hemde yuh yani yuhhhh:mymeka:

Anlıyamadıgım madem o kadar yıldır calışıyosun orda hiç mi? onların bu tavrını sezmedin.
Yada hiç bi allahın kuluda bu kız yıllardır burda neden cıkıyo demedimi?:mymeka:

Allah herkesi ıslah etsin...
Üzülme dicem ama faydası olmucak biliyorum.
Yinede sıkma canını elbet bulursun bi iş...
Hem bak önümüz yaz sıcakalrda calışılırmı?şakkıdı
Azcuk datül yap dinlen:içelim:

Onlarında bu yaptıkları yanlarına kalcak ya asıl üzen beni bu:kızgın:
Onlar yürütsün işi. Dış kapı mandalı ceksin cezasını:mymeka:

canım calıştıgımız şirket 4 katlı büyük bir bina.ben sekreteri ve müdürü bir arada cok nadir görürdüm..cok önemli iş olmadıktan sonra müdürün odasına gitmezdim.o gün verecegim dosya cok önemliydi ve müdür yardımcısı elden vermemi istemisti.

ben işten cıkarıldıgımda herkes sok oldu cünkü 3-4 ay sonra terfi edecektim.herkes cok sasırdı ama müdür işten cıkarınca kimse birsey yapamazdı.tam kariyerimi planladığım yerdeydim ama bütün hersey altüst oldu.böylesi hayırlıymıs diyerek teselli ediyorum kendimi

Son düzenleme:
cok tesekkür ederim arkadaslar destekleriniz için..simdi biraz daha iyi moralim.annemlede uzun uzun konustuk ve cok destek oldu sagolsun.biraz kendimi toparladıktan sonra yeni bir işe bakacağım.insallah hayırlısı olur

cnm geçmiş olsun ama olayı öğrendikten sonra hala orda çalışman senide huzursuz ederdi boşver yeni bir iş bulursun artık bölümün nedir ne pozisyonda çalışıyordun merak ettim

gerçi yeni bir iş bulursun diyorum ama çok zor demi yeni baştan başlamak seni anlıyorum hayırlısı artık.

cnm geçmiş olsun ama olayı öğrendikten sonra hala orda çalışman senide huzursuz ederdi boşver yeni bir iş bulursun artık bölümün nedir ne pozisyonda çalışıyordun merak ettim

tsk ederim canım.ben halkla ilişkiler mezunuyum.simdi işletme okuyorum son sınıftayım.calıstıgım yerde halka ilişkiler sorumlusuydum.işletmeyide bitirdikten sonra iki diplomayla daha kolay iş bulurum diye umutlanıyorum ama cokta korkuyorum senağlama

allah aşkına bunamı üzülüyorsun tazminatını almışsın ordan kurtulduğuna sevin nasıl işmiş orası bune rezillik işten çıkarılmamış olsan bile orda çalışmak sana işkence olurdu huzur denen bişi kalmazdı.allah daha iyinamuslu düzzgün insanların olduğu kapı açsın sana

Merhaba,

Gerçekten çok büyük geçmiş olsun. Halkla ilişkiler mezunu olan birisinin başına gelmesi apayayrı bir olay... Tabiki hakkını aramalısın çünkü herhangi bir iş için CV vermek istediğinde bu işi yazmak zorunda kalacaksın ve firmayı arayacaklar. Peki seni neden işten çıkardıklarını söyleyecek bu kişiler onu düşündün mü?

Yarın öbür gün görüşmeye gittiğin firmalarda ön görüşmenin iyi olduğunu düşünerek umutla bekleyeceksin, bekleyeceksin ve yine bekleyeceksin. Diyelim olumsuz cevap verecekler o zaman nedenini soracaksın. Ya sana önceki işinle ilgili aklına bile gelmeyecek bir yanıt verirlerse...

Bence avukat arkadaşınla bunu detaylı bir görüş. Süresi geçmeden iş mahkemesine bir dava açın. Bildiğim kadarıyla önce eski işyerine bir ihtar göndermen gerekiyor. Bu ihtara karşılık olumlu yanıt alamazsan iş mahkemesine dava aç. Bırak mahkeme sürsün. Hiç değilse hakkını ararsın. O utanmazların seni tekrar işe alacaklarını sanmıyorum ama konuyu firma sahibinin kulağına usulcacık çıtlatırdım.

okuyunca sinirlendim adiler ama üzülme her şerde hayır vardır belki çok daha güzel bir iş bulursun acele etme iş bulmak için hiç ummadığın anda gelir bir iş teklifi inş

iş hukuku okuyan biri olarak söylüyorum. kaç yıldır çalışıyordun orada ve bağlı bulunduğunuz iş yerinde kaç kişi çalışıyor? İşten çıkarılma nasıl gerçekleşti fesih yazılı mı yapıldı yazılıysa gerekçesi nedir? En az 6 ay çalıştığın ve 30 kişiden fazla çalışan olan bir işyeriyse iş güvencesi kapsamında olduğun için işe iade davası açabilirsin. İşveren işe iade etmezse en az 4 en çok 8 aylık tutarında normal tazminatına ek olarak iş güvencesi tazminatı verecektir. Bu olayda 1 ay içinde fesih tarihinden itibaren işe iade davası açarsan (yukarıdaki koşullar sağlanıyorsa) kesinlikle tazminatını alırsın çünkü geçersiz fesihtir bu. Avukata falan gerek olmuyor iş mahkemesine başvurman yeterli ama 1 aylık sürenin dolmamış olması gerekiyor.

Sevgiler.

Offff çok üzüldüm gerçekten..... :çok üzgünüm:
O iki insan kılığına girmiş ..... ların yüzünden işinizden oldunuz...
İkisini de Allaha havale edin...... Söylencek çok şey varda.... ah...... :oklava:

ben olsam bi şekilde müdürün ve sekreterin eşine ulaşırdım
suçsuz yere beni ekmek paramdan eden cezasını çeker........
bide keşke o iftira atıyo derim dediği olayı kayıt altına alabilseymişsiniz
yetkililere dinletip onuda işinden ederdiniz :delphin:

kızlar cok kötüyüm..işten çıkarıldım.hemde hiç hatam yokken.olayı kısaca anlatıyım.

müdürüm olacak adama işle alakalı bir dosya sunacaktım.sekreter yerinde yoktu.müdürün kapısını çaldım ses cıkmadı.normalde gellll diye bagırır.bende odasında yok galiba diye düsünerek dosyayı masasına bırakmak için girdim.odaya girdigimde sok oldum.cünkü müdür odadaydı ve sekreterle öpüşüyordu.hiç bisey demeden odadan cıktım ama sok oldum.türk filmlerinde gördügüm sahne gibiydi resmen..kimseye anlatmadım ama içim içimi yiyordu cünkü müdürde evli sekreter kızda..

1 saat sonra müdür yardımcısı yanına cağırdı.işten cıkarıldığımı söyledi.yıllardır aynı yerde calısıyordum.cok memnundum işimden.2 yıllık sözleşmemi yeni yapmıştım iş yerinde.tazminatımı verdiler ama cok kötüyüm işsiz kaldım..müdürün odasına gittim hesap sormak için.dinlemedi bile.cok kötü bi tavırla resmen odasından kovdu.eğer birine anlatırsan gördüklerini işten çıkardım o yüzden iftira atıyor derim dedi..bu söz cok acımı acıttı..

yolda gelirken bi magazada bizimle calısmak istermisiniz diye ilan gördüm ve hiç düsünmeden girdim konusmaya.calısma saatleri hiç uygun degil.günde tam 13 saat calıstırıyorlar.maaşıda asgari ücretti.üniversite mezunusun ne işin var magaza işinde dedi magaza sorumlusu mafoldumben

kimseye demeee sen o sekreterin kocasını araa gizli ona de...
sonrada müdürün karısını ara ona de...
bu onlara yeterrr...
eger bütün orda çalışanalra anlatırsan eşlerinede diyince işten çıkarıldı diye yağptı derler..
ne utanmaz ve düzenbazcılar düşündükleri politikaya bak..
amaa eşlerine kesinlikle söylee....
sekreteri kocası vurur öldürürrr...
adamıda karısı boşarr...
sekreterin eşi namuz davasınaaa patronuda gider döver yada öldürürrr...
ohhh kurtulursun en azından için rahatalr ettiklerini bulurlarr ohhhhhhhhhhhhhhhh zemuszemus

ay acayip sinir oldum zilli bi sekreterin ve namuzsuz şerefsiz patronun ettikleri yüzünden ekmegnde olacaksın....

Back