ten karldm:(

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar cok kötüyüm..işten çıkarıldım.hemde hiç hatam yokken.olayı kısaca anlatıyım.

müdürüm olacak adama işle alakalı bir dosya sunacaktım.sekreter yerinde yoktu.müdürün kapısını çaldım ses cıkmadı.normalde gellll diye bagırır.bende odasında yok galiba diye düsünerek dosyayı masasına bırakmak için girdim.odaya girdigimde sok oldum.cünkü müdür odadaydı ve sekreterle öpüşüyordu.hiç bisey demeden odadan cıktım ama sok oldum.türk filmlerinde gördügüm sahne gibiydi resmen..kimseye anlatmadım ama içim içimi yiyordu cünkü müdürde evli sekreter kızda..

1 saat sonra müdür yardımcısı yanına cağırdı.işten cıkarıldığımı söyledi.yıllardır aynı yerde calısıyordum.cok memnundum işimden.2 yıllık sözleşmemi yeni yapmıştım iş yerinde.tazminatımı verdiler ama cok kötüyüm işsiz kaldım..müdürün odasına gittim hesap sormak için.dinlemedi bile.cok kötü bi tavırla resmen odasından kovdu.eğer birine anlatırsan gördüklerini işten çıkardım o yüzden iftira atıyor derim dedi..bu söz cok acımı acıttı..

yolda gelirken bi magazada bizimle calısmak istermisiniz diye ilan gördüm ve hiç düsünmeden girdim konusmaya.calısma saatleri hiç uygun degil.günde tam 13 saat calıstırıyorlar.maaşıda asgari ücretti.üniversite mezunusun ne işin var magaza işinde dedi magaza sorumlusu mafoldumben

Son düzenleme:
ah canım çok geçmiş olsun of ya sinir oldum okuyunca bu ne ya allahından bulsunlar tazminatını almışsın canım artık yapıcan tek şey günün dolduysa işsizlik maaşına başvurmak en azından yeni bir iş bulana kadar idare eder seni bi sinirle kalitesiz bir işede girme canım daha çok üzülürsün ben günde 12 saat ayakta çalışmanın acısını çok iyi bilirim
allah böyle kötü insanlara meydan vermesin seni işten çıkarmış suçsuz yere allah onuda birgün işsiz güçsüz etsin iş bulamasında sen aklına gel inşallaaahh :teselli:

inanamıyorum canım greçektende resmen türk flimlerindeki gibi olmuş:1shok:
gerçekten çok üzüldüm
hiç suçun yokken başına gelenlere bak
ahlaksız insanlar
inşallah daha iyi bir iş bulursun:teselli:

Ah canım ya... Üzüldüm çok...
Moralini yüksek tut. Çok daha güzel bir iş bulacaksın, emin ol. Eski işini de unut, kafana takma sakın. Tazminatını da vermişler en azından bu iyi bir şey, tazminatını bile vermeden yollayan düşüncesizler var.

Duruma göre geçici bir iş bulursun, sonra da köklü çalışabileceğin bir iş fırsatı karşına çıkacak. Hem de eski işini aratmayacak kadar güzel bir iş... Güçlü olyerimseniben

Yazık yaa çok yazık nereye gidio bu dünya böyle utanmaz adiler yaptıkları yetmezmiş gibi suç bastırıp bide senin ekmeğinle oynamışlar kötükedihüso

Rabbim büyük ama sen hiç üzülme alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :teselli:
Her şerde bi hayır vardır asla unutma bunu, Rabbim bi kapıyı kapatır bin kapı açar yeterki sen ümidini yitirme a.s.

hem belkide böylesi daha hayırlı senin açından böyle ırz düşmanın yanında çalışmaman daha iyi olmuş böylelerinden herşey beklenir klava:

ahlaksız herif ne olcak allahından bulsun evli olan o sekreterde :mymeka:üzülme diyecem ama bu zamanda işsiz olmak helede sevdiğin işten çıkarılmak ne demektir çok iyi bilirim allah yardımcın olsun güzelim umarım daha hayırlı bir kapı açılır en yakın zamanda:teselli:

Hakkınızı arayabileceğiniz bir yer mutlaka olmalı.
Olurmu sebep göstermeden kapının önüne koymak,bir sebep gösterebilmeli işyeriniz.
Bence sonuna kadar uğraşın
Mahkemeye verin,şikayet edebileceğiniz tüm yerleri zorlayın
Olduuuu onlar alem yapsın,bedelini siz ödeyin.
Böyle bir haksızlığa sessiz kalmamalısınız.
ışe geri dönemeseniz bile en azından,onlarda huzursuz olurlar.

ay şok oldum ya...
ayni türk filmlerindeki gibi olmuş gerçekten
boşver öyle bir yerde o manzarı gördükten sonra sende çalışma zaten
inş.daha iyi bir iş bulursun..

bence hiç hak falan arama
hak hukuk kalmamış ortada
bugun sekreteriyle öpüşsen adamın yarın sana sarkmayacağı ne malum
şükret ordan kurtulduğuna,çıkarmaları daha iyi olmuş bence
o iki şerefsizi her gördüğünde nefret ederdin orda bulunmaktan

cok tesekkür ederim canım arkadaslarım desteginiz için.hiç bi hatam yokken işten cıkarılmak cok kötü canımı yakıyor.

bir arkadasım var avukat ona anlattım bu durumu.dava acabiliriz sucun olmadan işten cıkarıldıgın için dedi.sekreterle olan ilişkisini nasıl kanıtlayacagım dedim.iş yerinde calısan görevliler belki farketmiştir ilişkilerini,onların sahitliğini alırız dedi.sahit olsalar onlarıda işten cıkarırlar..tekrar o iş yerine dönmek asla istemem bu olaydan sonra ama en azından müdürü ve sekreteri huzursuz etmeyi istiyorum

Üzülmeyin bir kapı kapanır diğeri açılır,olanda hayır vardır daima,orada kalmanız belki selametiniz açısından iyi olmayacaktı ,böyle ahlak ve erdem yoksunu,evli oldukları halde resmen zina eden kişilerle aynı ortamda çalışmak tan kurtulmuşsunuz,inşallah daha hayırlı bir işe girer,daha mutlu olursunuz.

ay cnm çok üzüldüm ve bir okadarda sinirlendim allahından bulsun inş ikiside manyaklar ya terbiyesiz adam zaten öyle bir müdürün olduğu yerden uzaklaşman iyi olmuş cnm bence daha iyi senin için belliki adam iş le aşkı karıştırıyor .allah bir kapıyı kapar birinide açar sen amağdursun allah yardımcın olsun cnm inş ..

ay müdüre gıcık oldum helekisekretere manyaak karı evlisin daha ne istiyon anlamadım.

cok tskler kızlar.cok mükemmel dostsunuz hepiniz..

yıllarca calıstıgım yerde böyle seyler yasanması cok üzücü.hiç beklemezdim.cok saglam bir sirketti ama suan gözümde sıfır..o gördüklerimden sonra kendi kendime düsünmeye baslamıstım acaba işten cıksam mı diye.iş buluyum öyle cıkıyım demistim.ama onlar benden hızlı davrandı..sekreterin eşini tanıyorum aynı bölümden mezunduk.arada gelirdi konusurduk.cok iyi bir insandı cok üzüldüm..nasıl yapabildi bunu eşine senağlama

bencede söylerdim ama derdimki bana inanmıyorsanız iyice bir izleyin bakaım dediklerimmi doğru yoksa bana iftira attığımı söyliceklermiş de yada sadece sekreterin eşine anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…