Temu'dan alışveriş yapanlar

16 nisanda verdigim.siparis dün teslim edildi, 18inde verdiklerim Türkiye'de kargoya bugün teslim edildi yarına gelirler, yani yetisir bence bı sıkıntı olmazsa
Merhaba. Ya bu 1 nisandan sonra Türkiye'de yeri yok diye siparişler gümrükte kalacak gelmeyecek diyorlardı o yüzden bırakmıştım alışverişi yani şimdi sizin kesin geliyor takılma vs yok yani

Merhaba. Ya bu 1 nisandan sonra Türkiye'de yeri yok diye siparişler gümrükte kalacak gelmeyecek diyorlardı o yüzden bırakmıştım alışverişi yani şimdi sizin kesin geliyor takılma vs yok yani
Geldi tabii ki üç farklı sipariş verdim dokuz on parça falan kargolanirken bolunduler birer gün arayla geldiler ama geldiler yani, bı sorun yok dediğiniz gibi birşey de duymadım ben 🤷🏻‍♀️

Daha önce de Temuyla ilgili bir konu açmıştım fakat nedense mesaj geçmişimde konumu bulamadığım için tekrar açıyorum, kusura bakmayın lütfen. Sorum Temu'dan daha önce alışveriş yapanlara. Şimdi vereceğim sipariş 6 mayıs'a kadar gelir mi sizce? 7 Mayısta lazım çünkü. Eğer gelmeme ihtimali varsa hiç sipariş etmeyeyim daha iyi.
2_3 sipariş ise 10 güne geliyo. 4 kere sipariş ettim ilk haric hepsi tam 10 gün elimdeydi

Geldi tabii ki üç farklı sipariş verdim dokuz on parça falan kargolanirken bolunduler birer gün arayla geldiler ama geldiler yani, bı sorun yok dediğiniz gibi birşey de duymadım ben 🤷🏻‍♀️
Hadi ya Tv'de sosyal medya da çok konuşuldu bu günlerce. Geliyorsa bende sipariş vereyim o zaman 😂

Çok ilginç. İki ürünü birden iade edemiyor muyuz?
2 farklı siparişse olur herhalde,benim dediğim verdiğiniz ilk siparişteki iadeydi.
Siaprişlerim kısmına girince iade olan ürüne tıklayın sağ tarafta iae kısmı var orada açılan sayfada neden iade dşye seçenekler çıkıyor.Oradan size uygun olanını seçin resim çekmeniz lazım birde sayfaya ekleyin. Benim 3 günde iade ücreti hesabıma yatmıştı.

Back
X