Tempolu Yürüyerek Zayıflayanlar

evde koşu bandımda 30 dakkacık yürüyüş yaptım normalde 60 dakak yapıyorum ama bugün yorgunluktan 30 dakkacık yaptım ... yeni başladım sayılır yürüyüşlere 2 kilocuk verdim 1 ay da

kızlarr... bu topikte unutulmuş ama...
hadi yürüyüşlere başlayalım....
benim gibi yağmurlu havalarda yürümeyi seviyorsanız bu havalar tam bize göre...

ben izmirliyim. yağmus çamur demeden yürürüm :) yürüyüş çok yararlı. tabi annem gibi abartıp dizinden sakatlanmadan yürümek en iyisi. dozunda, kararında :) bugun çıkamadım ama öğlen arasında yürüyüş yaparım hep. 11:50 de yemeği yer ve 12'den 13'e kadar yürürüm. işler çok olmasaydı bugün de çıkardım.

Son düzenleme:
ne güzel iş arasında bile üşenmeden yürüosuuz
bende işten cıkınca 1 saate yakın yürüorm
snr evdeyemek yiyip tekrar cıkıorm
hergün cıkıcam artık inşş
yürümek bi süre snr keyif verio..

kesinlikle yürümek spor yapmak ve saglıklı beslenmek zayıflamanın fit bir vücuda sahip olmanın en etkili ve daha doğrusu en gerçek yoludur. ama çok az kişi yapıyo diğerleri sabırlı olmuyo hemen istediğine kavuşmak istiyor.

Merhaba arkadaslar Ben yürüyüse baslayali 5 hafta oldu 4,5 kilo verdim bu hafta 6.haftam kilo vermem durdu gibi simdilik 67 kiloyum ama belim yürümeye basladigimda 105ti simdi 83 yani faydasini görüyorum 10 haftalik yürüyüs plani yaptim insallah 10 kilo vermeyi basaririm

Bencede en basit ve en etkili kilo verme yöntemi yürüyüş yapmak.. Her akşam bir saat yürüyorum. İştahımı azaltıyor, stresimi azaltıyor, yürüyüş sırasında müzik dinlemekte ruhuma iyi geliyor :)) faydalı yanii ben çok seviyorum yürümeyi...

slm kizlar ,

ben 8 ay once dogum yaptim.58 kiloydum sonra 76 kilo oldum.dogumdn sonrada 16 kilo verdim.yaklasik 2-3 haftadr yuruyorum tempolu (yalniz son 4-5 gundur)yagmurlu oldugu icin yuruyemiyorum)yuruyusum 1 saat bazen 1 saat 20 dk suruyor ayni tempoda yuruyup donuyorum ve yaklasik hergun 6 yada 7 km yuruyorum.havalar duzelsin kizimi koyup arabaya ole yuruyecegim daha cok kalori yakabilirim sanirim.ama henuz kilo kaybetmedim yalniz buarada squat ta yaptigim icin ozellikle ust bacak ve kalcalarim cok guzel toparladi selulite de iyi geliyor.bir de bol su icmek lazim tabi.

Hepimiz ayni amac icin burdayiz lutfen deneyimlerimizi paylasip birbirmizi tesvik edelim ki yaza fit girelim :)

bende varım bende 5 ay önce doğum yaptım ve 7 kilom kaldı yaklaşık ama hamilelikten öncede almıştım ve hepsini vermek istiyorum iki gündür koşu bandında yürümeye başladım ancak azar azar arttırmayı düşünüyorum günlük yazarsak gaza geliriz bence

bencede cok fazla kisi yazmiyor ne yazikki neler yapiyosun canim?ben artik yediklerime dikkat ediyorum ciddi ciddi az yiyince olmuyomusum acliktan :)) bugun leslie sansone diye bir kadin var onun videosuyla hareket yaptim evde 32 dk sonrada yuruyus yaptim.su iciyorum bolca meyve yiyorum (ki normalde yemiyordum)aksam yemgide corba ve salata.normalde yuruyuste terlemiyordum cok ama bu videoyla hareketlerle cok terliyorum

bende azar azar düşürüyorum yemek miktarını canım ama 5 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum dolayısıyla çok acıkıyorum yürüyüşe başladım şimdilik koşu bandıyla(çünkü açık havada iki kat kalori yakılıyormuş) onu da yavaş yavaş arttırıyorum hamım çünkü lesie durduğu yerde yürüyüp hareket yapan kadın mı? bi ara yaptım ben onu ama pek verim alamadım(belki de sorun bendeydi) meyveyi sakın çok yeme hele ki akşam hiç yememek gerekiyormuş çok fazla şeker varmış meyvelerde doktor yalancı baklavadır meyve dedi yaa bence haftada iki kere yazalım kayıpları senin kaç kilo fazlan var?

canim benim sen birden azaltmayemek yemegi.bak soyliyim sogan ,bulgur ve bol su hatta kuru inciri kaynatip blendardan gecir onu ogleden sonra bir ogun yaoarsin hem de sut arttiriri bu dediklerim benim kizim 8 ayini bitirdi sabah erken ve aksam uyurken emziriyorum birtek.onun disinda:)asil konumuza gelirsek

ben sana soyle soyleyeyim:

ben 2 hafta kadar baya acik hava da yurudum bu da bildigin 6 km asagi degildi.en fazla 9.5 km yurudum ama bir gram bile veremedim ve hala 60 kg malaesef.10 kg fazlam var canim.Bu 10 kg dogum kilosu degil hamilelikte 16 kg almistim onlar gitti benim normal kg 48 en fazla 50.o yuzden 10 kg vermem lazimilk etapta 2 ye bile raziyim :)
ben aksamlari meyve yemiyorum canim.mesela gunduz kahvalti da yiyorum az once pazar kahvaltisini peynir,domates,ananas,cilek ve yumurta beyaziyla yaptim.Cuma aksami yedigim aksam yemegi ispanak,karnibahar ,corba ve salata ekmeksiz tabi. Bol su iciyorum simdilik1.5-2 lt yazin 2,5-3 oluyor.hamileligin en guzel yani bu oldu bol su icme aliskanligi edindirdi bana.

Bu Leslie Sansone'nin yaptigi hareketler yuruyusle birlikte daha iyi terletiyor beni.Ayrica sezeryanli oldugum icin de birde gobek hareketleri yerine yavas yavas kaslari calistirmasindan dolayi tercih ettim benim sorunum zaten gobek :)en son cuma gunu yaptim.Haftasonu tatil veriyorum kendime :)
Cuma gunu 46 dk hic durmadim ve terledim cok arti birde ustune squat yaptim 70 tane.eger bilmiyorsan squat basitce egilip kalkma hareketi ve kalcayi inanilmaz diklestirip,sertlestiriyor.Ben uzun sureden beri yapiyorum kalcam zenci kalcasina donmeye basladi :)

benim inmek istediğim kilomdasın ben karatay diyeti yapmaya karar verdim tabi emzirdiğim için tam olarak uygulayamam ama bu arada yürüyüşe devam bana iyi geldi valla

benim inmek istediğim kilomdasın ben karatay diyeti yapmaya karar verdim tabi emzirdiğim için tam olarak uygulayamam ama bu arada yürüyüşe devam bana iyi geldi valla

canim malsef ben istedigim kilodan 12 kg fazlayim 2 kg daha almisuim saka gibi moralim bozuldu cok ama yinede pes etmeyecegim

bendeuzun süredir ara ara yuruyuş yapıyordum ama havalarda duzelınce bu hafta 3 gun bırer saatlik yuruyuş yaptım ama resmen anam ağladı çünkü evim epey ykuş bi yerde ö<ellikle çıkarken cok zor oluyo ama faydasını gördüm bu haftalık hedefıme ulaşmak üzreyim pazar gunlerı tartıya çıkma gunum bakalım nasıl bı değişiklik olcak :)))

buarada ben sabah ve bos mideyle tartilmadim.bir ara sabah ve ciplak tartilcam :)bide ozmaan bakiyim.Ayrica artik aksam 5 te yyiyorum yemegi sonra bsi yok du bakalim degisiklik olcakmi

Kizlar gunaydin motive oldum sayenizde :)) 27 ay arayla 2 dogum yaptim boyum 167 kilom 67 10 kilo vermek istiyorum kucuk kizim8 aylik rmziriyorum siku diyet yapamiyorum en iyisiyuruyusbugun ilk gunum olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…