Biz popomla bu konuda pek anlaşamıyoruz:umursamaz: Ben diyorum "kalk zayıflamamız lazım" o diyor "yaaaa dur biraz daha oturalım 5 dk cık dahaaa" boshayallersmile bir anlaşsak yürüyeceğim de yok popom tembel ben değilim alsanaalsanasmile
Biz popomla bu konuda pek anlaşamıyoruz:umursamaz: Ben diyorum "kalk zayıflamamız lazım" o diyor "yaaaa dur biraz daha oturalım 5 dk cık dahaaa" boshayallersmile bir anlaşsak yürüyeceğim de yok popom tembel ben değilim alsanaalsanasmile
ben aslında kilo almaya çalışan biriyim, bi arkadasımızın da dediği gibi aslında sağlık için herkesin yapması gereken bir şey. tempolu yürüyüş yağ yakımı için ilk yapılacak ve en etkili olan yöntem. ben kilo alma sürecinde sürekli yağ olarak alıyodum tabi beslenmeyle de alakalı ama ne kadar dikkat etsem de kilo göbek ve kalçamda toplanıyodu bu nedenle tempolu yürüyüşün çok katkısını gördüm.
delikafadulden
potısını evde bırakk
aman canıımmm,dert ettiğin şeye bak,
gelmiyosa gelmesin otursun eve sana çay demlesin,sen bi koşu çık gel.
:))))seni böyle sürüklemek lazım: kaydirigubbakcemile
tabii ki, spor herkesin yapması gereken birşey. burda (Almanya'da) yaşlı genç, yağmur çamur demeden insanlar kıçını kaldırıp koşuyor, yürüyor, bizim tembel milletimiz de anca g...göbek büyütsün oturduğu yerde, kremler sürünsün, haplar yutsun. günde 1 saat yürümek hiçbirşey değil ki, üstelik çooook faydalı...
O kadar yürümesine yürüyorlar da zayıf olanı az onların , şişkolar fast food ve domuz eti yiye yiye şişmişler:sinifsinif:
O kadar yürümesine yürüyorlar da zayıf olanı az onların , şişkolar fast food ve domuz eti yiye yiye şişmişler:sinifsinif: