TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Sabah kan verdim rabbim inşallah bu mübarek günde kim nerde bebek hasretiyle yanıp tutuşan varsa bende dahil versin rabbim inşallah bugün hamileyim diye sevinç çığlıkları atarım duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

dikkat et sevinçten çok zıplama hee :KK1:

Sabah kan verdim rabbim inşallah bu mübarek günde kim nerde bebek hasretiyle yanıp tutuşan varsa bende dahil versin rabbim inşallah bugün hamileyim diye sevinç çığlıkları atarım duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar

Ayyy hadi insallah canim bekliyoruz bizde haberini

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim inşallah bizler için hayırlı olanı verir

Gunaydin kızlar ben haziranda evlendim ve ilk adet azamanı 3 gün geciktim ara ara kahve leke geldi dr a gittim agridan dolayı sol kasığında aşırı sancı oldu önce ultrasonla baktı rahim duvarı kalinlasmis gebelik olabilir dedi kan testi istedi degerim 0.100 çıktı yani negatif o şaşkınlıktan rahim kalinlasmasi ne oluyo iyimi kotumu soramadim bile bilenler varsa bir cvp bekliyorm .....
2 gün sonra adet oldum.evlenmeden once dusunmuyorken hatta doğum kontrol hapı almışken bu düşünce beni çok heyecanlandırdı kalbim güm gum attı diyebilirim test sonucunu beklerken.eşim çok istiyo ailenin en büyüğü hepsi çok ister bir torun olsun o yuzden bana ilacı kullandirmadi artik bende istiyorum korunmadigimiza göre heran olabilir dimi.bu rahim duvarı kalinlasmasi kafamı karıştırdı.bu ay bat 25 temmuz hayırlısı artık bende bundan sonra sizinleyimm :)

öncelikle hoşgeldin.rahim duvarının kalınlaşması her ay adet dönemi öncesi olan bi durum.yumurta çatlayınca yani adet olunca normal kalınlığa geri dönüyor. adet gecikmesi yada hamilelik bu duvarın kalınlaşmasına sebeptir..benim de başıma geldi geçen yıl.insan korkuyo gerçekten.ama kötü bi durum diil bu cnm için rahat olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. ya biz kadınların derdi bitmez. şimdi yumurta derdine düştük. yarın ay midem bulanıyor. bebeğim nasıl. kilosu iyimi. doğunca zayıf doğdu kilo alırmı nasıl büyütcem. hep birşeyleri takıcaz. erkek olmak varmış. bizim herifin umrunda bile değil. bana boşver bebek olursa nasıl tatil yapcaz diyor. hay allahım ya

aynen ya aynen katılıyorum erkek olmak varmış ben kan tahlilimi yaptırsam hamilemiyim değilsem gelecek ay yine doktora gitsemmi bir sürü soru düşünce telaş gece ve gündüz eşimin yorumu ise ''seni anlamıyorum ne var bu kadar takacak doktor sorun yok dedi olur bi zaman...'' doğru olan onun yaptığı ama ben yapmıyorum

kızlar benim içim kabarıyo hani mide bulanacaktır da ara ara gelir geçer öyle oluyorum. kusarsam Rabbime şükreden biri olarak bürodakiler şaşıracak. reglim de geliyo. belimin ağrısından öyle düşünüyorum. ne dersiniz? kanda gebelik yaptırsam mı :18:

Kızlar herkese günaydın. Kısa yoldan sormaya çalışacağım. Hic gecikmeyen adetim 1 hafta gecikti. Sonra pembe bir akıntı geldi. Adet oldum dedim ama bir gun oyle devam etti bugun ikinci gun gelmeye başlamış ama digerlerinden farklı kirmizi gibi ama boyle sulandirilmis gibi. Kasık ağrım var her regl döneminde olduğu gibi. Simdi rahmi temizleyen bir bitki kaynatip içeceğim ama böylede olunca cok tedirgin oluyorum. Allah korusun ya birşey olursa bebek falan varsa. Ne yapayım sizce? Bu üstüne görme diildir herhalde di mii? Oyyy oyyy ne zormus bu isler

Kızlar herkese günaydın. Kısa yoldan sormaya çalışacağım. Hic gecikmeyen adetim 1 hafta gecikti. Sonra pembe bir akıntı geldi. Adet oldum dedim ama bir gun oyle devam etti bugun ikinci gun gelmeye başlamış ama digerlerinden farklı kirmizi gibi ama boyle sulandirilmis gibi. Kasık ağrım var her regl döneminde olduğu gibi. Simdi rahmi temizleyen bir bitki kaynatip içeceğim ama böylede olunca cok tedirgin oluyorum. Allah korusun ya birşey olursa bebek falan varsa. Ne yapayım sizce? Bu üstüne görme diildir herhalde di mii? Oyyy oyyy ne zormus bu isler

sakınnn
rahmi temizliğe kalkışma. önce bi test yaptır. emin ol. kaş yapıyım derken Allah korusunnn :KK50:

öncelikle hoşgeldin.rahim duvarının kalınlaşması her ay adet dönemi öncesi olan bi durum.yumurta çatlayınca yani adet olunca normal kalınlığa geri dönüyor. adet gecikmesi yada hamilelik bu duvarın kalınlaşmasına sebeptir..benim de başıma geldi geçen yıl.insan korkuyo gerçekten.ama kötü bi durum diil bu cnm için rahat olsun[/Q
Hosbulduk :)
Anladim canım normal bir durupm yani oh icime su serptin evlenmeden once ilk gun hamile kalınır sanırdım o kadar basit deilmis burda anladim onu.

Sakın sakın öyle bişey yapma bak benim bat günümde kanamam başladı adet oldum zannettim 10 gün kanamam oldu ama hamileymişim kanama niye durmuyor diye hormon bakarken hamile olduğumu öğrendim

Bana mi sordun bilemedim ama cevap yazayim evet yakaladim inş gün asiri olacak sekilde oncesinde başladık ama gunler gecmiyo kan tahlili yaptirmak istiyorum ama ne zaman yaptirilir onuda bilemiyorum herkes baska bisi demis

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
birlikte olduğunuz günden 1 gün sonra bile çıkıyo kanda .bende bekleme canm :KK9: hadi inşallah ...

canım bitki falan içme. biraz bekle. normalden farklı bi şekilde geliyorsa kanın birşey olabilir.

X