TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kızlar bat 12 temmuz son 2/3 gündür batmalar sabah kasılmalar yasıyorum ama dün idrar testi yaptım negatif cıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

testin sağlıklı sonuç vermesi için bat ın üstünden 1hafta geçmesi lazım. bişeyler varsa bile henüz çıkmaz. 2-3gün sonra kan testi yaptırırsan ancak o zaman çıkar. inş bişiler vardırrr :))

Kızlar adetim 6 gun gecikti. Dün de bir damla kahverengi akıntı geldi. Sahurda da peçeteye bir damla gelince bugun niyetlenmedim hasta oldum diye . Ama hala birşey yok. Adet beklediğim gun idrar testi negatif çıkmıştı bende hamile değilim diye düşünüyordum .ve adetim bu zamana kadar hic gecmemişti . Napsam bilemedim simdi

Kimdedi bence kan testi yaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de 14 temmuz :) sabırsızlanıyorum ama regl olcakmışım gibi değil. göğüslerim şişerdi şişmedi. belim kopuyo sadece.
gün de geçmiyo böyle beklerken :44:

Normalde iyiyim ama bazen böyle heyecanlanıyorum işte :emir_bebek::KK52:

İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALIRIMMM

Son düzenleme:
Benim 19 temmuz

Slm kızlar benim bat 2 temmuz du aynı gün kanamam başladı 10 gündür dewam ediyor dün dr gittim bthcg bakıldı 520 çıktı bugün tekrarladı 627 çıktı bu yükseliş azmı dış gebelik mi yoksa bilgisi olan warmı

kızlar bişey sorucam. bilgisi olan paylaşsın lütfen. benim 4gündür sağ kasığımda ufak ufak bi ağrı var. arada giriyo çıkıo.
ilk gün ve ikinci gün yumurtlama günümdü üçüncü gün yumurtanın çatlama günüydü.
hadi dedim yumurta çatlıo onu hissediyorum falan.
peki bugün niye???
acaba üşüttüm falanda onun içinmi böyle oldu.
gece gece banyo yapıyorum 15-20gündür üşütmüş de olabilirim.
yada bunun güzel bi açıklaması da olabilir.
bilen duyan varsa beni bilgilendirsin kızlar lütfen...

Canım yumurtladıktan sonra da ağrı oluyor bir kaç gün, yumurta tüplerde ilerleyerek rahime geçiyor sonuçta, onun ağrısıdır muhtemelen....

Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))

Supeeeeer ya hayranım vallahi:))) ınş çok güzel sonuçlarla donersjn. Allah tamamına erdirsin

Canım yumurtladıktan sonra da ağrı oluyor bir kaç gün, yumurta tüplerde ilerleyerek rahime geçiyor sonuçta, onun ağrısıdır muhtemelen....

Ayy agzin bal yesin ins oyledir. Beklemedeyimmmm :))

Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))

Saka gibi yaa ilk deneme diyooo :))
Insallah hamilesindir canim. Yoksa bu stress zor yani biz cekiyoruz sen cekme.
Ilk denemede tutturanlara hayranim valla supersin ins tutmusturr :KK66:)

Ayy agzin bal yesin ins oyledir. Beklemedeyimmmm :))

Bu ay doktor bana yumurtladın dedikten sonra bende de öyle ağrı oldu , ben on ayordum 😊inşallah hamileyizdir bu ay, son 3 gün kaldi benim

Bu ay doktor bana yumurtladın dedikten sonra bende de öyle ağrı oldu , ben on ayordum 😊inşallah hamileyizdir bu ay, son 3 gün kaldi benim

ya biz böyle gün sayıyoruz ya. psikolojik olarak gecikme yaşamayız inşallah :18::18:

Bence aksine 1 gun ara verip calistiginda insan bir gun kacirsa aa ya o gunse diye kafaya takip strese girebilir ya :)) Ben gecen ay ilk denemede test kullandim bilerek hem ogrenmek icin hemde denemek icin. Zaten vakit olsa her gun denemeye teste gerek olmaz zaman yok diye yapiyorum ben canim. insani strese sokan ne test ne baska sey biz bebek fikriyle stresteyiz bence:KK43:

Bunlarında aksını dusunmuyorum tabıkıde stres aklında oldugu ıcın her turlu oluyor ben garantılemek amacı ıle yumurtlamayı kacırmamak ıcın dedım bebek ıstıyorsak herseye razı oluruz , 2 gunde ara verıyorsun tabıkıde drların onerısıde bu 3 gunden fazla ara vermeyın dıyorlar.Teste gelınce bazı arkadaslarımız ovu testınde sılık oldugunu net cızgıyı yakalayamadıklarını am adr gıttıgınde meger catlamıs yumurtlamıs olduklarınıda ogrendıklerı ıcın yazdım onuda.vakıt dersen 3 saatlık uyku ıle geldım ıse kac gun boyunca =) Allah ım en en kısa zamanda sızı sevındırsın yuzunuzu guldursun canım ısteyen herkese nasıp etsın Allah ım

Iliskiyi normal yasiyoruz ama bebek fikri bence bilincaltinda oldukca insan stresten uzaklasamiyo. Biz suan bebek fikrinde bile gun asiri denemiyoruz tabi de deneyenlerin normalde bebek fikrinden once gun asiri iliski arzuladigini hic sanmiyorum hepimizin icinde ve bilincaltinda var bu fikir insallah bebeklerimiz tez zamanda saglikla kismet olur ya:)

tabıkıde ınsan aklından atamıokı bılmezmıyım ..sadece testler %80 guvenılırdır mesela ama %100 guvenılır degıl sılık cızgı cıktıgındada belkı yumurtlama olmustur catlamıstır vs yukarıdada yazdım hatta.bu sebepten 2-3 gunden fazla ara vermeden ılıskı bana daha guvenılır gelıo.bu benım fıkrım sadece fıkırlerınızede saygım var.Bunu yazdım bu sekılde yapın bence dıye bebek sahıbı olmanına ınanın bende sevınecegm burda kc kısı bırbırımızı takıp edıyor ve mutluluklarını uzuntulerını paylasıyoruz.Allah ım nasıp etsın hayırlısı ıle canım

Saka gibi yaa ilk deneme diyooo :))
Insallah hamilesindir canim. Yoksa bu stress zor yani biz cekiyoruz sen cekme.
Ilk denemede tutturanlara hayranim valla supersin ins tutmusturr :KK66:)

İlk deneme ama öncesinde ne sıkıntılar çektim :KK43:( Vajınusmustum yeni yendim allah kimsenin başına vermesin..

X