Bence aksine 1 gun ara verip calistiginda insan bir gun kacirsa aa ya o gunse diye kafaya takip strese girebilir ya :)) Ben gecen ay ilk denemede test kullandim bilerek hem ogrenmek icin hemde denemek icin. Zaten vakit olsa her gun denemeye teste gerek olmaz zaman yok diye yapiyorum ben canim. insani strese sokan ne test ne baska sey biz bebek fikriyle stresteyiz bence
Bunlarında aksını dusunmuyorum tabıkıde stres aklında oldugu ıcın her turlu oluyor ben garantılemek amacı ıle yumurtlamayı kacırmamak ıcın dedım bebek ıstıyorsak herseye razı oluruz , 2 gunde ara verıyorsun tabıkıde drların onerısıde bu 3 gunden fazla ara vermeyın dıyorlar.Teste gelınce bazı arkadaslarımız ovu testınde sılık oldugunu net cızgıyı yakalayamadıklarını am adr gıttıgınde meger catlamıs yumurtlamıs olduklarınıda ogrendıklerı ıcın yazdım onuda.vakıt dersen 3 saatlık uyku ıle geldım ıse kac gun boyunca =) Allah ım en en kısa zamanda sızı sevındırsın yuzunuzu guldursun canım ısteyen herkese nasıp etsın Allah ım
Iliskiyi normal yasiyoruz ama bebek fikri bence bilincaltinda oldukca insan stresten uzaklasamiyo. Biz suan bebek fikrinde bile gun asiri denemiyoruz tabi de deneyenlerin normalde bebek fikrinden once gun asiri iliski arzuladigini hic sanmiyorum hepimizin icinde ve bilincaltinda var bu fikir insallah bebeklerimiz tez zamanda saglikla kismet olur ya:)