TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.

Allah kabul etsın canım ,bende dun sukur namazımı kıldım ve hepıcıgınızede dularımı ettım Rabbım nasıp etsın en kısa zamanda sızlerede :KK66: veee kızlarr hamıle kaldıgınızı ogrendıkten sonra mutlaka sukur namazı kılın derım , Rabbımıze boyle tesekkur edebılırız canlar

Allah kabul etsın canım ,bende dun sukur namazımı kıldım ve hepıcıgınızede dularımı ettım Rabbım nasıp etsın en kısa zamanda sızlerede :KK66: veee kızlarr hamıle kaldıgınızı ogrendıkten sonra mutlaka sukur namazı kılın derım , Rabbımıze boyle tesekkur edebılırız canlar

Allah hayirla tamamlatsin gebeligini insaaallah. Ayni.fikirdeyim.ıns olsundaa kilalim:))) Bende kimyasal gebeligi ilk.öğrenince şükür namazını kilmistjm esimle. Gitti bizden ama olsun ..kurban olduğum Allah ol der ınş da olur yine olur cok umitliyim bu aydan

kımyasal gebelık yasayan ne kadar cok böyle yaa nedır acaba bunun sebebı kımyasal oldugundan berı psıkolojım bozuldu resmen her ay hadı bu ay tutsun diyorum ama tutturamıyoruz karakus02 inş sonucun pozitiftir hayırlısıyla aranızda benim gibi adeti duzensiz olan var mı yumurtlama gununuzu nasıl belirliyosunuz ?

Adetin duzensiz ise yumurtlama gununu kendin anlauabilirsin canım akintidan kasik agrindan fln ama hemen ni dr git ve duzene sokacak ilac verecektir o tatz ilaclari kulanirkende hamile kalinabiliyor hatta tatlim ihml etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim hafif kasık ağrılarım başladı. korkmaya başladım. eşimde psikolojiktir diyor. ama ağrıyı hissediyorum.
Daha var gunune cnm ya sıkma canını şimdiden. Kimi normal adet sancısını9 ay adet günleri yaşıyormuş. Herkesin ayrı ayrı oluyo.hayırlı sebeplerden gelmes ınş.adetin

Allah hayirla tamamlatsin gebeligini insaaallah. Ayni.fikirdeyim.ıns olsundaa kilalim:))) Bende kimyasal gebeligi ilk.öğrenince şükür namazını kilmistjm esimle. Gitti bizden ama olsun ..kurban olduğum Allah ol der ınş da olur yine olur cok umitliyim bu aydan

Ins canim Rabbim nasip etsin en kisa zamanda birde sole bisey var bebek isteyen ciftler bir kerelik namaz kilip besmele cekip iliskiye girmeli bole soleyince garip geliodur belki ama hayirli evlat istegi niyeti ile olsugu icin dinimizde var bu kuzular aklinizda olsun

kızlar merhaba 1,5 yıldır takip ediyorum ama bende katılayım dedim bu ay aranıza herkese pamuk bebişler dilerim, tabi kendimede :KK34:

Bugün bat günüm hastalanacak gibi hissediyorum ağrımda var sürekli olmuşum gibi ıslaklık yüzüm sivilce doldu ama dün gece sahurdan sonra istifra ettim hamilemiyimdir acaba umutlanmak istemiyorum ama sürekli aklımda gece uyuyamadım ne zor beklemek :KK43:((( erken gebelik testi adet geciktikten sonra mı yapılmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.
Ay canim benim. Allah tertemiz kalbinin dualarini kabul etsin ins. Yuzun hep gulsun, hayat sana hep guzellik getirsin. Tez zamanda alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah. Rabbim bizi bununla sinamasin :KK43:(

Adetin duzensiz ise yumurtlama gununu kendin anlauabilirsin canım akintidan kasik agrindan fln ama hemen ni dr git ve duzene sokacak ilac verecektir o tatz ilaclari kulanirkende hamile kalinabiliyor hatta tatlim ihml etme

Ayneenn... Ben bu ay.adet bitiminden itibaren çok iyi takip ettim kendimi. Biraz erkende olsa bu ay erken catladigimi akintidan farkettim ne oluyo bana dedim yoksa enfeksiyon mu. Ama baktım ovulasyonda.çift çizgiyi yakalamisim :)))) çalışmaları başlattık. Vücut öyle bir mekanizma ki Allahın hikmeti işte.kendini dinleyince farklılıklari gozluyorsun..
Birde sen tecrubelisin cnm biljrsjnn.
3 aydır folik asit kullanıyorm. Gobegim yanda alt kısımdan sisti 2 aydır. Vücudumun şekli değişti ya bu normal mi.ben bu yüzden 2 günde bir almaya basladim.sanki gebe gibi duruyorum. Eşim durup durup gobege bakiyo :)))

Ins canim Rabbim nasip etsin en kisa zamanda birde sole bisey var bebek isteyen ciftler bir kerelik namaz kilip besmele cekip iliskiye girmeli bole soleyince garip geliodur belki ama hayirli evlat istegi niyeti ile olsugu icin dinimizde var bu kuzular aklinizda olsun

Aa neden tuhaf olsun Kii : ) duayla namazla baslanilanin neticesi hayırlı olur. Bizde hayırlı evlat istiyoruz zateeen demi ama. Bende besmelyi çekmeye çalışırım. Rabbi yessir bela tuassir rabbi temmim bil hayr diye de başta yada sonda okumaya çalışırım aklıma geldikçe.
Birde Hazreti Ibrahim duası var kızlar ayet hatırlamıyomda. Allahim salih kullarjndan olacak hayırlı evlat nasip eyle diye ve ardından ona evlat verildiğini mujdeleyen ayet var. Onu okumaya çalışıyorum.unutursam mealen okumaya çalışıyorum. Istemesi bizden vermesi Cenabi Haktan..

kızlar merhaba 1,5 yıldır takip ediyorum ama bende katılayım dedim bu ay aranıza herkese pamuk bebişler dilerim, tabi kendimede :KK34:
:)) amin ınş nurtopu gibi evladimiz olurr.. bende epeydir takip.ediyodum burdaki yöntemleri uyguluyordjm. Bu ay hamile kalayim da üye olayım dedim. Dayanamadım.daha bata ckkk var vakit geçmek bilmedi diye erkenden davrandım. Ne zamadir bebeğinin yolunu gözlüyorsunn

Bugün bat günüm hastalanacak gibi hissediyorum ağrımda var sürekli olmuşum gibi ıslaklık yüzüm sivilce doldu ama dün gece sahurdan sonra istifra ettim hamilemiyimdir acaba umutlanmak istemiyorum ama sürekli aklımda gece uyuyamadım ne zor beklemek :KK43:((( erken gebelik testi adet geciktikten sonra mı yapılmalı

yapma test canım aklını bulandırma varsada cıkmayınca uzuleceksın ve stres olacaksın bu daha zararlı sabret sabredebıldıgın kadar , dıyorum cunku bende acele ettım test yaptım bı cıktı sılık bı cıkmadı sonra erken gebelık testınden aldım 4 gun once gosteren adetten ama onda sılık bıle cıkmadı koca bı tek cızgı , kan test yaptırdım varmıs meger bosuna bı sevınıp bı uzulup aglamısım, dogru cıkmıo herzaman onlar yanı canım

Ay canim benim. Allah tertemiz kalbinin dualarini kabul etsin ins. Yuzun hep gulsun, hayat sana hep guzellik getirsin. Tez zamanda alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah. Rabbim bizi bununla sinamasin :KK43:(

Surat asmak yok yaa. Altın kural bu bence..ümitli olalim. Gelecek ınş yavrularimiz.. zamanı vardır hayirlisini daha iyi bilir Rabbim. O yüzden hiic surat asmaa. Sen suratsiz bi anne ister miydiin:))
Güzel dua içinde çok sağol cnmbeniimm. Allahim hepimizin yüzünü güldürecek kuzucuklar versiiin

Çokk sağolll canımm yorumun için sabredeyim artık ne yapayım bir gün gecikmesi yeterlimi kaçgün beklesem ?

Ayneenn... Ben bu ay.adet bitiminden itibaren çok iyi takip ettim kendimi. Biraz erkende olsa bu ay erken catladigimi akintidan farkettim ne oluyo bana dedim yoksa enfeksiyon mu. Ama baktım ovulasyonda.çift çizgiyi yakalamisim :)))) çalışmaları başlattık. Vücut öyle bir mekanizma ki Allahın hikmeti işte.kendini dinleyince farklılıklari gozluyorsun..
Birde sen tecrubelisin cnm biljrsjnn.
3 aydır folik asit kullanıyorm. Gobegim yanda alt kısımdan sisti 2 aydır. Vücudumun şekli değişti ya bu normal mi.ben bu yüzden 2 günde bir almaya basladim.sanki gebe gibi duruyorum. Eşim durup durup gobege bakiyo :)))

Canımbende cok tecrubelı sayılmam aslında ,yumurtlama olayını black ın yazılarından yola cıkarak kendımı takıp ederek ogrendım mesela :) ve yıne de sansa bırakmadım ben ısımı bu ay nezaman yumurtlaıdm fln hersey karıstı bende kum cıktı fln derken ben 1 gun ara 1 gun ılıskı moduna devam ettım bu sekılde tuttu,bu sekılde kacırılmayacagını dusunuyorum :KK66: folık asıt bende kullanıyorum canım 3 aydır sıskınlık,kabızlık ve uyku sorunu yaptı bana ama gobegın yan tarafından dogru dıyorsun ona bence baktır derım dr a gıdıp mutlaka,folık asıtı de prospektusunu oku tamamen belkı dokunan bıseyı vardır sana bılemezsın kuzum Allah korusunda

Aa neden tuhaf olsun Kii : ) duayla namazla baslanilanin neticesi hayırlı olur. Bizde hayırlı evlat istiyoruz zateeen demi ama. Bende besmelyi çekmeye çalışırım. Rabbi yessir bela tuassir rabbi temmim bil hayr diye de başta yada sonda okumaya çalışırım aklıma geldikçe.
Birde Hazreti Ibrahim duası var kızlar ayet hatırlamıyomda. Allahim salih kullarjndan olacak hayırlı evlat nasip eyle diye ve ardından ona evlat verildiğini mujdeleyen ayet var. Onu okumaya çalışıyorum.unutursam mealen okumaya çalışıyorum. Istemesi bizden vermesi Cenabi Haktan..

Kesınlıkle canım , bıd ene dıyecegım Allah de otesını bırak kıtabını herkese tavsıye edıyorum ben alıp okuyan varmı bılmıyorum kıtap reklamı yapmak dııl amacım adamı tanımam etmem ama huzur doldum ben o kıtabı okuyunca duaları bıle daha guzel etmeyı ogrenıyorsun okumadıysa nız mutlaka okuyum derım umut olsun canlar

X