TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

amiinnn .. 9 aylık evliyim bende üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım maalesef adetime de 5 gün var bi belirtilr var diyorum bi yok diyorum kendimi dinlemekten şaştım kaldım artık bakalım ne olacak rabbim sesimizi duysun inşaallahh . çok istiyorum bende

Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

Ayy ınş hamilesindirrr. Hemen doktora git ya adetin geçti mi

Bende kimyasal yaşadım daha iki hafta oluyoo. Yavrum gitti. Ama olacak umutlu olalım

Adetim cuma günü sabah tuvalette gördüm. Sonra daha hala yok.kan vermiştim dun bugün gidip alamadım işte sabah bakacam inşallah güzelim ya goguslerim sizim sizim sizliyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm sonucu netten de ogrenebiliysun sonuç barkodu vermediler mi. Inş gebelik belirtisidir ınş

Tatlım belediyenin tıp merkezinde verdim burda öyle sistem yok sitesi yok yani.

Tatlım belediyenin tıp merkezinde verdim burda öyle sistem yok sitesi yok yani.

Canim adet oldum dememismiydin sennn hadi hayirlisi ina hersey gebelik belirtisidir

Goguslerin sizliyorsa hamileliktir insallah:):):):)

kımyasal gebelık yasayan ne kadar cok böyle yaa nedır acaba bunun sebebı kımyasal oldugundan berı psıkolojım bozuldu resmen her ay hadı bu ay tutsun diyorum ama tutturamıyoruz karakus02 inş sonucun pozitiftir hayırlısıyla aranızda benim gibi adeti duzensiz olan var mı yumurtlama gununuzu nasıl belirliyosunuz ?

ovulasyon testi yap bence.

Sağlıksız dollenmenin vücuttan atılması cnm kimyasal gebelik. Her bayanda olabilir adetle gidiyor vücuttan. Cokda korkulack birşey değil tabi çok olmuyorsa. Ovulasyon kullan yumurtlama dönemi için.benim adet düzenli olduğu halde erken catladigimj yeni ogrendim

Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

Canim adet oldum dememismiydin sennn hadi hayirlisi ina hersey gebelik belirtisidir

Goguslerin sizliyorsa hamileliktir insallah:):):):)

bu aya tutmazsa rahim filmi çekilecek zaten benim esim cinsel ilişkiden cok acız istekli degil sımdı bıraz cocuk olsun diye yapıyor nasıl ikna edecem bilmiyorum

Amin canim saolasin

kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.

Sende.bana dua et lutfeen hamile duası kabul olur derler. Yavrumun yolunu 3 aydır gözlüyorum gelmedi ((( bu ay gelsin artık. Söyle melegine tutsun kardesinin elinden getirsin kuzumu. Abilik yapsiin:)))

Bu ay siki calisalim satim 10 temmuz olacak belirtilerin geldi de kendi teşrif etmedi henuz

kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.

Dua istenmezmi. Allah seninde hepimizinde dualarını kabul etsin. bende dün yatmadan önce hepinize ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…