- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.641
merhaba herkese ben forumu uzun süredir takip ediyorum burada yazılanları okudukça bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de tam tersi güzel haberleri gördükçe umutlarım artıyo. Ben de 7 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri de korunmuyoruz nisanda bi kimyasal gebelik yaşadım dünyam başıma yıkıldı sanki ama sonradan öğrendim ki birçok insanın başına gelebilen birşeymiş o günden beri de her ay bi umut inş. adet olmam diye bekliyorum ama bu ay da yine oldu maalesef adetlerim düzensizleşti iyice kaç doktora gittim biri bekle hormonların zamanla kendiliğinden düzene girer dedi en son gittiğim de lutenyl verdi bu düzensizlik yüzünden yumurtlama günümü tutturamıyoruz galiba dün incir-havuç kürüne başladım haftaya da soğan kürüne başlıycam inş. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseye aratmasın ...
Öyleydi canım pembeydi.silince geldi. Daha da yok ilk gün yoğun olurdu benim. İnşallah öyle biseydir.cunku idrarda silik çizgi çıkmıştı. Dua edin nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynısını yapıyorum yinede ilişkiden sonra ihtiyacım oluyo hic degilse yarım saat tutmayan çalışıyorumbenimde çok gelir. ama gebe kalmayı zorlaştırırmış. o yüzden ilişki öncesi girip bir daha girmemeye özen gösteriyorum
Ayy ınş hamilesindirrr. Hemen doktora git ya adetin geçti miÖyleydi canım pembeydi.silince geldi. Daha da yok ilk gün yoğun olurdu benim. İnşallah öyle biseydir.cunku idrarda silik çizgi çıkmıştı. Dua edin nolur
amiinnn .. 9 aylık evliyim bende üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım maalesefadetime de 5 gün var bi belirtilr var diyorum bi yok diyorum kendimi dinlemekten şaştım kaldım artık bakalım ne olacak rabbim sesimizi duysun inşaallahh . çok istiyorum bende
Adetim cuma günü sabah tuvalette gördüm. Sonra daha hala yok.kan vermiştim dun bugün gidip alamadım işte sabah bakacam inşallah güzelim ya goguslerim sizim sizim sizliyo.
Tatlım belediyenin tıp merkezinde verdim burda öyle sistem yok sitesi yok yani.
Adetim cuma günü sabah tuvalette gördüm. Sonra daha hala yok.kan vermiştim dun bugün gidip alamadım işte sabah bakacam inşallah güzelim ya goguslerim sizim sizim sizliyo.
Ins yarın guzeln haberi verirsin cnmTatlım belediyenin tıp merkezinde verdim burda öyle sistem yok sitesi yok yani.
kımyasal gebelık yasayan ne kadar cok böyle yaa nedır acaba bunun sebebı kımyasal oldugundan berı psıkolojım bozuldu resmen her ay hadı bu ay tutsun diyorum ama tutturamıyoruz karakus02 inş sonucun pozitiftir hayırlısıyla aranızda benim gibi adeti duzensiz olan var mı yumurtlama gununuzu nasıl belirliyosunuz ?
kımyasal gebelık yasayan ne kadar cok böyle yaa nedır acaba bunun sebebı kımyasal oldugundan berı psıkolojım bozuldu resmen her ay hadı bu ay tutsun diyorum ama tutturamıyoruz karakus02 inş sonucun pozitiftir hayırlısıyla aranızda benim gibi adeti duzensiz olan var mı yumurtlama gununuzu nasıl belirliyosunuz ?
amiinnn .. 9 aylık evliyim bende üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım maalesefadetime de 5 gün var bi belirtilr var diyorum bi yok diyorum kendimi dinlemekten şaştım kaldım artık bakalım ne olacak rabbim sesimizi duysun inşaallahh . çok istiyorum bende
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Canim adet oldum dememismiydin sennn hadi hayirlisi ina hersey gebelik belirtisidir
Goguslerin sizliyorsa hamileliktir insallah:):):):)
Kızlar benim 2 kızım var ve 3. Bebek istiyorum...37 yaşındayım...Bu kimyasal gebelik ne demek oluyor..Hiç duymadım...Dış gebelik gibi mi acaca...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haha benimki de yapıyo. duu. bi gün sperm tahlilini eline verdim. yetersizmiş olmuyo işte dedim.
bu sefer gazete dergilerde ne kadar yazı bulursa veriyodu bana.
bi daha üstelemedi uzun bi süre sonra yine başladı.
dedim ki anne senin oğlun yanaşmazsa nasıl yapıcam tek başıma meryem ana mıyım bennn
bu aya tutmazsa rahim filmi çekilecek zaten benim esim cinsel ilişkiden cok acız istekli degil sımdı bıraz cocuk olsun diye yapıyor nasıl ikna edecem bilmiyorum
Amin canim saolasin
kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.
Insaallah duyarsin pit pit hızla atan kalbini annesiii.. allah yumuşak huylu sakin bi evlat versjn sana inşaallah:)Amin bnm icinde dua edin insallah
19 hazirana randevum
Bebegin kalp atislarini duycaz insallah
kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.