- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.621
insallah tutar canim. Benim içime sinmiyo öyle ya. 40 dakka falan kos kos banyoyaBir arkadaşımda ilişki sonrasında hiç yatakdan çıkma ayağa kalkma o spermle sabaha kadar uyu demişti. bu ay öyle demedim. bakalım tecrübesi işe yarayacakmı
insallah tutar canim. Benim içime sinmiyo öyle ya. 40 dakka falan kos kos banyoya
o bendede vardı ne 40dk sı 15 dk zor dayanıyordum. ama bebek uğruna bu ay dişimi sıktım. denedim
Demi herşey bebek için.bu ay cook ümitliyim. Bence sende ümitli ol:) olacak gibi hissediyorum
inşallah canım. hayırlısı 10 güne belli olur
Kızlar benim 2 kızım var ve 3. Bebek istiyorum...37 yaşındayım...Bu kimyasal gebelik ne demek oluyor..Hiç duymadım...Dış gebelik gibi mi acaca...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizden sonrada sira bende12-15gune belli olur. Bu arada iliskiden sonra benim inanilmaz tuvaletim geliyo zor dayaniyorum 1saat.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sabah adet oldum demiştim ya tuvalette silince geldi dahada gelen yok. Annem ameliyat oldu bugün de kan vermiştim sonucuda çıkmadı. Yerlesme kanaması nasıl olur öyle bisey mi acaba ahh bi umut
Hepinize ayrı ayrı tsk ederim 2 senedir bu anı bekliyorum klomen kullandığım 2. Ayim bu onun dışında herhangi birsey yapmadım
Kızlar sabah adet oldum demiştim ya tuvalette silince geldi dahada gelen yok. Annem ameliyat oldu bugün de kan vermiştim sonucuda çıkmadı. Yerlesme kanaması nasıl olur öyle bisey mi acaba ahh bi umut