TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bir arkadaşımda ilişki sonrasında hiç yatakdan çıkma ayağa kalkma o spermle sabaha kadar uyu demişti. bu ay öyle demedim. bakalım tecrübesi işe yarayacakmı

Yumurta Çatlatıcı ve Hamile Kalmayı Kolaylaştırıcı

Kuru İncir

Kür 1: Kan yapıcı
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.

2x21U+7A
21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama
toplam 42 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Sizden sonrada sira bende :KK66: 12-15gune belli olur. Bu arada iliskiden sonra benim inanilmaz tuvaletim geliyo zor dayaniyorum 1saat.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba herkese ben forumu uzun süredir takip ediyorum burada yazılanları okudukça bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de tam tersi güzel haberleri gördükçe umutlarım artıyo. Ben de 7 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri de korunmuyoruz nisanda bi kimyasal gebelik yaşadım dünyam başıma yıkıldı sanki ama sonradan öğrendim ki birçok insanın başına gelebilen birşeymiş o günden beri de her ay bi umut inş. adet olmam diye bekliyorum ama bu ay da yine oldu maalesef adetlerim düzensizleşti iyice kaç doktora gittim biri bekle hormonların zamanla kendiliğinden düzene girer dedi en son gittiğim de lutenyl verdi bu düzensizlik yüzünden yumurtlama günümü tutturamıyoruz galiba dün incir-havuç kürüne başladım haftaya da soğan kürüne başlıycam inş. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseye aratmasın ...

Kızlar benim 2 kızım var ve 3. Bebek istiyorum...37 yaşındayım...Bu kimyasal gebelik ne demek oluyor..Hiç duymadım...Dış gebelik gibi mi acaca...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim 2 kızım var ve 3. Bebek istiyorum...37 yaşındayım...Bu kimyasal gebelik ne demek oluyor..Hiç duymadım...Dış gebelik gibi mi acaca...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sessiz düşük diye geçer. yani yumurta döllenir rahime yerleşmeden düşer

Sizden sonrada sira bende :KK66: 12-15gune belli olur. Bu arada iliskiden sonra benim inanilmaz tuvaletim geliyo zor dayaniyorum 1saat.

benimde çok gelir. ama gebe kalmayı zorlaştırırmış. o yüzden ilişki öncesi girip bir daha girmemeye özen gösteriyorum

Ayy inşallah canım bir geliyor bir gidiyor yumurtlama günlerinde Afedersin ilişki esnasında acı ve akıntı oldu şimdi baya az işte tam zamanında hortladi.

Kızlar sabah adet oldum demiştim ya tuvalette silince geldi dahada gelen yok. Annem ameliyat oldu bugün de kan vermiştim sonucuda çıkmadı. Yerlesme kanaması nasıl olur öyle bisey mi acaba ahh bi umut

Kızlar sabah adet oldum demiştim ya tuvalette silince geldi dahada gelen yok. Annem ameliyat oldu bugün de kan vermiştim sonucuda çıkmadı. Yerlesme kanaması nasıl olur öyle bisey mi acaba ahh bi umut

Bildiğim kadarıyla yerleşme kanamsı açık pembemsi ve az oluyor.

Öyleydi canım pembeydi.silince geldi. Daha da yok ilk gün yoğun olurdu benim. İnşallah öyle biseydir.cunku idrarda silik çizgi çıkmıştı. Dua edin nolur

Ben önceki hamileligimde adet günü çok az bir kanama yasadim.son ra hemen kesildi.

X